roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] حیوانات هم حق زندگی دارن، فک کن انسان هستن، دلت میاد آخه؟ جای اون اسلحه دوربین عکاسی بردار برو عکس بگیر ی بار امتحان کن باشه چشم بعد شکار عکس میگیرم براتون میذارم حتما 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ 250 تا سهمیه گرفتم نصف نصف 200تاش من 50تاش تو:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ 200تاش من 50تاش تو:gnugghender: دندون اسب پیشکشیو میشمری؟:vahidrk: اشکال نداره قبوله یه برنو 5 تیر لول بلندم اضافه شد به تیم:ws3:100تام فشنگ داره بیا بریم که دیگه جنگه 2 لینک به دیدگاه
♥Azin 634 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سلام... عکاس ما میشی؟ عکاس لازم دارید 2 لینک به دیدگاه
peymanesmaeilpour 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.مدرس دانشگاه ماهشهر و کارمند پتروشیمی.خوشحالم که خودم تو جمعتون میبینم.قطعا از تجربیات شما دوستان بهره لازم خواهم برد 3 لینک به دیدگاه
peymanesmaeilpour 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.مدرس دانشگاه ماهشهر و کارمند پتروشیمی.خوشحالم خودم در جمعتون میبینم.قطعا از تجربیات شما دوستان بهره لازم خواهم برد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.مدرس دانشگاه ماهشهر و کارمند پتروشیمی.خوشحالم خودم در جمعتون میبینم.قطعا از تجربیات شما دوستان بهره لازم خواهم برد من از طرف بچه های محیط زیست و مدیرعزی زاین تالار خوش امد گویی میکنم.. امیدوارم در انجمن خودتون خوش و خرم و سلامت و فعال و پرتلاش باشید.. به امید روزهایی که شمارو اینجا هرروز ببینیم.. و از اطلاعات خوب شما قطعا بهره مند شویم.. خوش اومدید.... 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.مدرس دانشگاه ماهشهر و کارمند پتروشیمی.خوشحالم خودم در جمعتون میبینم.قطعا از تجربیات شما دوستان بهره لازم خواهم برد سلام اقای اسماعیل پور خوش اومدید ب نو اندیشان[emoji255] [emoji255] [emoji255] [emoji255] بودن شخصی مثل شما در انجمن و تالار محیط زیست لطف و افتخار بزرگیه امیدوارم از دانشتون بهره مند شیم[emoji255] [emoji255] [emoji255] 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.مدرس دانشگاه ماهشهر و کارمند پتروشیمی.خوشحالم خودم در جمعتون میبینم.قطعا از تجربیات شما دوستان بهره لازم خواهم برد سلام اقای اسماعیل پور خوش اومدید ب نو اندیشان[emoji255] [emoji255] [emoji255] [emoji255] بودن شخصی مثل شما در انجمن و تالار محیط زیست لطف و افتخار بزرگیه امیدوارم از دانشتون بهره مند شیم[emoji255] [emoji255] [emoji255] 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بر دوستان محیط زیستی 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بر دوستان محیط زیستی 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بر دوستان محیط زیستی سلاااام دوستان محیط زیستی بر شما[emoji4] 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سلام بر دوستان محیط زیستی سلاااام دوستان محیط زیستی بر شما[emoji4] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده