mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ جو نده بابا جو نبود كه، رفتم گندم ريختم جلوي كبوترا :shad: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ جو نده بابا جو نبود كه، رفتم گندم ريختم جلوي كبوترا :shad: 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ کووووووووووووووووووووووووفت عزیزم...:vahidrk: تو چرا هی اسم کابریتو عوض میکنی؟:brodkavelarg: فک میکنی اینجوری عزیزتر میشی نیم وجبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w589::w589::w589: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ کووووووووووووووووووووووووفت عزیزم...:vahidrk:تو چرا هی اسم کابریتو عوض میکنی؟:brodkavelarg: فک میکنی اینجوری عزیزتر میشی نیم وجبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w589::w589::w589: مگه نمیشناختیم؟؟ بیا محلولم کن لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ مگه نمیشناختیم؟؟ بیا محلولم کن برو بابا...پاشو جمع کن کاسه کوزه ات رو...برو دم در خونه خودتون بازی کن...:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ به به تحليل اسي عقرب... :girlhi: آنچه خوبان همه دارند رو هر آباني يكجا داره! مگه نه؟ :w36: (بجز يه نفر!) دوست و هم سنگر (:دي) سبز سبز سبز با خاطرات به ياد موندني بسي باجنبه ، شوخ ، با پشتكار ، هنرمند ، با اخلاق ، اسپمر هي ميگه اسم منو به مهرشاد تغيير بدين، ولي كسي توجه نميكنه... آخه چرا؟ آدمو دق ميده تا بره درس بخونه، هميشه بايد گوششو ميگرفتيم ميبرديم ميشونديم سر درس و مشقش... :icon_pf (34): يادته كه!؟ به كرّات ازش سرقت هنري رؤيت شده ، عكسايي كه من براش ميذاشتمو اديت ميكرد و يه فيــلتر سبز روش ميكشيد، اسم خودشو ميزد زيرش.. بگم اينارم؟ (گفتم ديگه! :2525s: ) سپاس از دعوتت دوست قديمي شاد و پيروز باشي 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ به به تحليل اسي عقرب... :girlhi: آنچه خوبان همه دارند رو هر آباني يكجا داره! مگه نه؟ :w36: (بجز يه نفر!) دوست و هم سنگر (:دي) سبز سبز سبز با خاطرات به ياد موندني بسي باجنبه ، شوخ ، با پشتكار ، هنرمند ، با اخلاق ، اسپمر هي ميگه اسم منو به مهرشاد تغيير بدين، ولي كسي توجه نميكنه... آخه چرا؟ آدمو دق ميده تا بره درس بخونه، هميشه بايد گوششو ميگرفتيم ميبرديم ميشونديم سر درس و مشقش... :icon_pf (34): يادته كه!؟ به كرّات ازش سرقت هنري رؤيت شده ، عكسايي كه من براش ميذاشتمو اديت ميكرد و يه فيــلتر سبز روش ميكشيد، اسم خودشو ميزد زيرش.. بگم اينارم؟ (گفتم ديگه! :2525s: ) سپاس از دعوتت دوست قديمي شاد و پيروز باشي اسم اون رو نیار اینجا فقط به این نکته کلفت، همه اشاره میکنند.. چرا؟ یعنی اینقدر تابلو هستم؟ بله که یادمه... مگه جنبش گذاشت من درس بخونم نامرد.. اونا هنر من بود.... هنرمند ودانشمند باید سارق باشند مرسی نوشی خانم که اومدی خوشحالم کردی:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. ممنون از دعوتت شخصیت پیچیده ای داره ! بعضی وقتها خیلی خونگرم و مهربون و بعضی وقت ها بی حوصله و عصبی ! با جنبه ، فوق العاده شیطوووون ، بسیار پایه در اسپم ! ، خلاق ، خوش اخلاق ، ساده و بی شیله پیله ، خوش قلب ، کینه ای هم نیست... از اونایی هست که تو هر جمعی باشه اون جمع رو شاد میکنه و توجه همه رو به خودش جلب میکنه... همشهری ما هم که شده...(بیا اینجا عضو شو شیرازی های نواندیش) هنوز شیرینی عروسیش هم نداده...قول داده یه میتینگ بذاره بچه های شیرازی رو دعوت کنه شیرینی بده شاد ، پیروز و سربلند باشی 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. ایشون بسیار پر انرژی هستند.اعتماد به نفسشون هم فوق العاده زیاده..با اینکه آواتورشون در باشگاه مهندسان عکسشون بود با این حال در مسابقه تشخیص هویت شرکت کردن شوخ طبع،و خیلی دوست دارن حال بقیه رو بگیرن(حیف که عجله دارم وگرنه طومار می نوشتم) 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ به به الهیییییییییی........ :4uboxsmiley: سلام داداشی مهلبونی گل......... :626gdau: خوبی اسماعیل جان......... هر جایی هستی دلشاد و موفق و سربلند باشی..... خب داداشی گل و گلابی هستش و با هم هم کمی در مورد برخی موارد اساسی موافقیم..... به نظرم فعال و شاداب به نظر میرسه و براش آرزوی موفقیت و سربلندی دارم...... یه امضاء خفن بهش پیشنهاد کرده بودم یه عالمه با هم کیف کردیم...... در کل داداشی گلی هستش..... ولی چرا شده عضو عادی نمیدونم..... امیدوارم هر جایی هستش دلشاد باشه و موفق.... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. ممنون از دعوتتشخصیت پیچیده ای داره ! بعضی وقتها خیلی خونگرم و مهربون و بعضی وقت ها بی حوصله و عصبی ! با جنبه ، فوق العاده شیطوووون ، بسیار پایه در اسپم ! ، خلاق ، خوش اخلاق ، ساده و بی شیله پیله ، خوش قلب ، کینه ای هم نیست... از اونایی هست که تو هر جمعی باشه اون جمع رو شاد میکنه و توجه همه رو به خودش جلب میکنه... همشهری ما هم که شده...(بیا اینجا عضو شو شیرازی های نواندیش) هنوز شیرینی عروسیش هم نداده...قول داده یه میتینگ بذاره بچه های شیرازی رو دعوت کنه شیرینی بده شاد ، پیروز و سربلند باشی افسانه خودت پیچیده ای من به این شفافی عروسی؟؟ کدوم عروسی؟؟ اصلا شیرینی چیه؟؟ من کیم؟؟؟ تو کی هستی؟؟ اینجا کجاست؟ :ws6: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام.ایشون بسیار پر انرژی هستند.اعتماد به نفسشون هم فوق العاده زیاده..با اینکه آواتورشون در باشگاه مهندسان عکسشون بود با این حال در مسابقه تشخیص هویت شرکت کردن شوخ طبع،و خیلی دوست دارن حال بقیه رو بگیرن(حیف که عجله دارم وگرنه طومار می نوشتم) به به مرحومه و مغفوره مریم فلوئید اون شب کلی خندیدم به مموشی گفتم کسی منو نمیشناسه گفت باشه.. این دفعه عکس تو رو میذارم همینکه گذاشت همه گفتند اسماعیل اینقده با پیغام خصوصی فحش بهم داد گفت مسابقه منو خراب کردی دوست دارم حال بقیه رو بگیرم؟؟؟ دوست داشتن خیلی کمه عاشق این کارم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ به به الهیییییییییی........ :4uboxsmiley: سلام داداشی مهلبونی گل......... :626gdau: خوبی اسماعیل جان......... هر جایی هستی دلشاد و موفق و سربلند باشی..... خب داداشی گل و گلابی هستش و با هم هم کمی در مورد برخی موارد اساسی موافقیم..... به نظرم فعال و شاداب به نظر میرسه و براش آرزوی موفقیت و سربلندی دارم...... یه امضاء خفن بهش پیشنهاد کرده بودم یه عالمه با هم کیف کردیم...... در کل داداشی گلی هستش..... ولی چرا شده عضو عادی نمیدونم..... امیدوارم هر جایی هستش دلشاد باشه و موفق.... :flowerysmile: به به سلام علیکم و رحمه الله و برکاته داداش رضای خودم خوبی؟ مرسی که اومدی در مورد اون مسائل دیگه چی؟؟ همووووون آره؟؟ یادت اومد گفتم چند صباحی رو لباس درویشان به تن کنم و میان رعیت باشم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عمو اسماعیل؟؟؟من که یه بار اومدم اینجا!!!! یادت رفتاااااااا!!!!! بعدشم چرا هی یوزرنیمتو عوض میکنی؟هاااان؟؟؟:w00: به زن عمو جونم سلام برسون!!! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ یک کار تاریخی کرده بهش ایول میگم...... مرگ و بی رنگ شدند با عزت و به زندگی و رنگی شدند با ذلت رو برگزیده...... کارت پس درسته 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ عمو اسماعیل؟؟؟من که یه بار اومدم اینجا!!!!یادت رفتاااااااا!!!!! بعدشم چرا هی یوزرنیمتو عوض میکنی؟هاااان؟؟؟:w00: به زن عمو جونم سلام برسون!!! مرسی مینا خانم آره.. این مرحله دوم محلول کردن شخصیت منه تنوع طلبم دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده