Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ کدوم اسی؟؟؟؟؟بیا یه کاری کنیم این اواتار را عوض کنه :icon_pf (34): همین اسی دیگه!!!!!!! با زبون خوش برنمیداره...باید بریم پروفش اینجوری کنیم... :TAEL_SmileyCente: اسی سلطان صحنه ها وارد میشود!!!!!!!:brodkavelarg:[/url] 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اسمت منو کشته اقای اسپمر اواتارت منو کشته با شیطون 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اول بگم اسی با گوشی نوشتم شکلک سخته بذارم12صفحه رو خوندم همه گفتن شر و شیطونی من دیگه سعی میکنم نگم دی: بچه با جنبه ای هست انسان مفیدی میباشی! بر عکس خنده های که اینجا رو لبته احساس میکنم شدیدا جوش میاری و زود عصبی میشی یک جورایی انگار خندت مال دوستاته عصبانیت مال اطرافیان! بچه ای هستی که شدیدا دوست داری به وزیر آب و گاز خدمت کنی و سعی میکنی زیاد مصرف کنی تا قبض سنگین برات بیاد!!! در کل جنبه در حد تیم ملی داری مرسی که دعوتیدی این تحلیلت منو کشته:ws27: 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ این تحلیلت منو کشته:ws27: این دومین تاپیک بود سرتو کوبیدی تو دیوارا اقاوحید ... شقی بیا یه کمکی به وحید کن تا نکشته خودش و ...:w821: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اول بگم اسی با گوشی نوشتم شکلک سخته بذارم12صفحه رو خوندم همه گفتن شر و شیطونی من دیگه سعی میکنم نگم دی: بچه با جنبه ای هست انسان مفیدی میباشی! بر عکس خنده های که اینجا رو لبته احساس میکنم شدیدا جوش میاری و زود عصبی میشی یک جورایی انگار خندت مال دوستاته عصبانیت مال اطرافیان! بچه ای هستی که شدیدا دوست داری به وزیر آب و گاز خدمت کنی و سعی میکنی زیاد مصرف کنی تا قبض سنگین برات بیاد!!! در کل جنبه در حد تیم ملی داری مرسی که دعوتیدی :w645: کاملا درسته روانشناسی واقعا" هااا اصله اصلی تاااازه آزمون هم برای شرکت گاز دادم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ درود .والا قسمت جدی شو بخواین . 1- پسر با دانشی ه . پشر که نه .ببخشید مرد شده . 2- نسبتا شوخ ه . 3- بچه پولداره . شوخی. 1- جدیدا دچار یک دگرگونی شده و طی پروسه متاهل شدن به شدت به سمت اسپم کردن میل کرده به طوری که پیرو جوون، رو شاکی کرد . 2- ظاهرا اموزش دیده و کاملا مشخصه با یک استراتژِی خاص به اهدافش حمله می کنه . 3- احتمالا داره به یک حمله انتحاری فکر می کنه ! پس به شدت مواظب اسپم های مشکوک از طرف نامبرده باشین که ممکنه حاوی بمب باشه . همینا. درود بر مشاور اعظم بابا پول کجا بود؟!؟!؟ اگه پول داشتم که اینقدر سگ دو نمیزدم:w888: :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ :w645:کاملا درسته روانشناسی واقعا" هااا اصله اصلی تاااازه آزمون هم برای شرکت گاز دادم عه پس کارمند رسمی میشی من فقط نگرانم میری اداره گاز و پشت میز زیاد میشینی دیسک کمر و پا درد بگیری 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اسماعيل از رفقاي شفيق و ديرينه ي من در انجمنه . از نظر شخصيتي نزديكي بسيار به هم داريم . البته كه من مدتهاست با اون چه كه بايد باشم تفاوت كردم . روزي جمع ايليا و اسماعيل " خط آتش " در انجمن بود . چه اسپم ها كه كرديم و چه توبه نامه ها كه نگاشتيم . البته در دوره ي شاهنشاهي ايليامهر در قبيله ي سبز پوشان شمشير ميزد و هنوز به زير لواي حق نيومده بود . ولي به زودي هدايت شد . چه شب ها كه با هم و عده اي مديران اسبق و حال انجمن كه معذورم از بردن نام ايشان با هم در پارتي هاي شبانه ي خارج از انجمن تا به سحر لول خورديم ! در كل پسر خوب ، خون گرم ، خوش مشرب ، مهربان ، با استعداد ، خوش چهره و خوش اخلاقي هست . هميشه براش آرزوي موفيقت دارم و البته كه همگوري خودمه 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اول از همه داداشی خودمه! شوخه ولی به نظرم میاد یکمی زود هم عصبانی میشه تا حدود نسبتا زیادی مهربونه درونگراست به نظرم آذم تو داریه یکمی انگار از یه سری خواسته هاش عقبه که این اذیتش می کنه ولی در کل آروم و متینه برات آرزوی بهترین ها رو دارم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اسماعيل از رفقاي شفيق و ديرينه ي من در انجمنه . از نظر شخصيتي نزديكي بسيار به هم داريم . البته كه من مدتهاست با اون چه كه بايد باشم تفاوت كردم . روزي جمع ايليا و اسماعيل " خط آتش " در انجمن بود . چه اسپم ها كه كرديم و چه توبه نامه ها كه نگاشتيم . البته در دوره ي شاهنشاهي ايليامهر در قبيله ي سبز پوشان شمشير ميزد و هنوز به زير لواي حق نيومده بود . ولي به زودي هدايت شد . چه شب ها كه با هم و عده اي مديران اسبق و حال انجمن كه معذورم از بردن نام ايشان با هم در پارتي هاي شبانه ي خارج از انجمن تا به سحر لول خورديم ! در كل پسر خوب ، خون گرم ، خوش مشرب ، مهربان ، با استعداد ، خوش چهره و خوش اخلاقي هست . هميشه براش آرزوي موفيقت دارم و البته كه همگوري خودمه :aghosh: مرسی ایلیا جان:gnugghender: خیلی گلی آخ که یاد اون شب نشینی ها و پارتی های مدیران رو یادم آوردی:w768: خدا خیرتان دهاد* .. من این همه نیستم راستی هنوز هم برای اسپم دیر نشده به قول اسی گفتنی: اسپم رو هر موقع بکنی، تازه است خیلی گلی * دهاد = در اینجا یعنی دهد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اول از همه داداشی خودمه! شوخه ولی به نظرم میاد یکمی زود هم عصبانی میشه تا حدود نسبتا زیادی مهربونه درونگراست به نظرم آذم تو داریه یکمی انگار از یه سری خواسته هاش عقبه که این اذیتش می کنه ولی در کل آروم و متینه برات آرزوی بهترین ها رو دارم من این همه تابلو هستم یعنی؟؟؟؟ چرا روانشناسان انجمن اینقدر اصل هستن؟؟؟ من فکر میکردم چینی هستند!!! مرسی آبجی بهار خودم:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ همین اسی دیگه!!!!!!!با زبون خوش برنمیداره...باید بریم پروفش اینجوری کنیم... اسی سلطان صحنه ها وارد میشود!!!!!!!:brodkavelarg: من این آواتار رو عوض نمیکنم آبجی 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اسماعیل جون = گـــُل برو حالشو ببر 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ فك نكنم هيشكي مثه من بتونه اين جانور رو تحليل كنه! :62izy85: خب ميريم سر اصل مطلب :62izy85: اسماعيل يه آدم به شدت بينمكه كه خودش فك ميكنه خيلي خوشمزهاس!!! خيلي دوس داره شيطون به نظر بياد! اما ميدونم اينطوري نيست!! :banel_smiley_4: فوقالعاده زن ذليل! در مورد زنش خيلي سياست داره، اگه ايرادي داشته باشه عملي بهش ميگه!! (خب مثال بزنم خودتون متوجه بشيد، مثلا ميخواس زنش باربي بشه، رفت براش روز زن دوچرخه خريد :persiana__hahaha: انقده سياست داره نگفت كه تو تپلي چاقي يا فلاني عزيزم عملي دست به كار شد ) اي مارمولك بعدشم بگم كه با من خيلي كَل ميندازه، آدم لج دراري ميشه گاهي وقتا :ubhuekdv133q83a7yy7 تاپيك هاي تشخيص هويت منو همش خراب ميكرد از بس حرف ميزد :icon_razz: البته يه نكته مثبت توش هست، جنبهاش براي شوخي بالاس :icon_razz: پس راحت باشيد هر چي دوس دارين بهش بگيد خب فعلا همينا يادم اومد، بازم چيزي يادم بود ميام حتما ميگم براي اسماعيل: :2525s: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ فك نكنم هيشكي مثه من بتونه اين جانور رو تحليل كنه! :62izy85:خب ميريم سر اصل مطلب :62izy85: اسماعيل يه آدم به شدت بينمكه كه خودش فك ميكنه خيلي خوشمزهاس!!! خيلي دوس داره شيطون به نظر بياد! اما ميدونم اينطوري نيست!! :banel_smiley_4: فوقالعاده زن ذليل! در مورد زنش خيلي سياست داره، اگه ايرادي داشته باشه عملي بهش ميگه!! (خب مثال بزنم خودتون متوجه بشيد، مثلا ميخواس زنش باربي بشه، رفت براش روز زن دوچرخه خريد :persiana__hahaha: انقده سياست داره نگفت كه تو تپلي چاقي يا فلاني عزيزم عملي دست به كار شد ) اي مارمولك بعدشم بگم كه با من خيلي كَل ميندازه، آدم لج دراري ميشه گاهي وقتا :ubhuekdv133q83a7yy7 تاپيك هاي تشخيص هويت منو همش خراب ميكرد از بس حرف ميزد :icon_razz: البته يه نكته مثبت توش هست، جنبهاش براي شوخي بالاس :icon_razz: پس راحت باشيد هر چي دوس دارين بهش بگيد خب فعلا همينا يادم اومد، بازم چيزي يادم بود ميام حتما ميگم براي اسماعيل: :2525s: مرسی مموشییییی که اومدی نه بابا سیاست چیه آخه یه بلوار نزدیک خونه ما هست (بلوار چمران) خیلی حال میده بری دوچرخه سواری بچه های شیراز میدونن که چه حالی میده اونجا دوچرخه سواری کنی من بی نمکم؟؟ :167: نامرد 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اسماعیل جون = گـــُل برو حالشو ببر مرسی آذر خانم:wubpink: خودت گلی:brodkavelarg: عمه ات گله:brodkavelarg: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی مموشییییی که اومدینه بابا سیاست چیه آخه یه بلوار نزدیک خونه ما هست (بلوار چمران) خیلی حال میده بری دوچرخه سواری بچه های شیراز میدونن که چه حالی میده اونجا دوچرخه سواری کنی من بی نمکم؟؟ :167: نامرد آخ آخ آخ داري ثابت ميكني جنبه شوخي ندارياااااا :persiana__hahaha::persiana__hahaha: من حرفمو پس گرفتم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ آخ آخ آخ داري ثابت ميكني جنبه شوخي ندارياااااا :persiana__hahaha::persiana__hahaha: من حرفمو پس گرفتم جو نده بابا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده