راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیل من زیاد نمیشناسمت ولی ازت خجالت میکشم اگه به دیوار اینقد گفته بودی بیا یه فعالیتی تو تالار رشته خودت بکن یه چیزی از خودش نشون میداد فقط میتونم بگم خیلی فعالی و یه کمم گیری که اونم به نظر من خوبه البته به نظر من راستی بابت تمام زحمتات هم ازت مچکرم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ چی تعطیل شد ؟؟ تعریف و تمجید ولی خوش گذشت... نمی دونم چرا کسی انتقاد نکرد!!!! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیل من زیاد نمیشناسمت ولیازت خجالت میکشم اگه به دیوار اینقد گفته بودی بیا یه فعالیتی تو تالار رشته خودت بکن یه چیزی از خودش نشون میداد فقط میتونم بگم خیلی فعالی و یه کمم گیری که اونم به نظر من خوبه البته به نظر من راستی بابت تمام زحمتات هم ازت مچکرم به به ببین کی اینجاست خوبی؟؟؟ آقا ما مخلصیم... عزیز دلی... بابا بیا فعالیت کن.. میام میبرمت کحریظک هااااااا :w00: تالار مکانیک نیاز داره به دوستان لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خيلي سركار ميزاره:167:مسابقه ي عكس كلي سركارمون گزاشت:167:جنبشم بالاست 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خيلي سركار ميزاره:167:مسابقه ي عكس كلي سركارمون گزاشت:167:جنبشم بالاست بالاخره یکی منو به یاد آورد بیشتر بگو دیگه چی یادت میاد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ بالاخره یکی منو به یاد آورد بیشتر بگو دیگه چی یادت میاد؟؟ يادته عكست يه مدت اولتورت بود بعد به مهسا دادي گفتي هيچكي نديده 6 تا بچه هم داري:w00: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ يادته عكست يه مدت اولتورت بود بعد به مهسا دادي گفتي هيچكي نديده6 تا بچه هم داري:w00: آره.. ای حال کردم همه منو میشناختن ولی گفتم من ناشناسم همون صفحه اول همه منو حدس زدن و ای مهسا خصوصی بهم فحش داد فعلا بچه ندارم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ تعریف و تمجید ولی خوش گذشت... نمی دونم چرا کسی انتقاد نکرد!!!! دو حالت بیشتر نداره یا خیلی دوستت دارند یا خیلی ازت میترسند :pichak: بشتابید نوبت رسمی اسماعیل امشب به سر مییرسد برم ببینیم فردا نوبت کیه لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ بیا اقا اسماعیل امشب نوبتت تموم داره میره پس کو ابنباتم؟؟؟؟؟؟؟:w00: مهربووووووووون 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ بیا اقا اسماعیل امشب نوبتت تموم داره میره پس کو ابنباتم؟؟؟؟؟؟؟:w00: مهربووووووووون در تالار پزشکی واب نبات !!!!!!؟؟؟ جریان چیه ؟؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ در تالار پزشکی واب نبات !!!!!!؟؟؟ جریان چیه ؟؟ اخه همه میگن اسماعیل مهربووونهههه منم گفتم اگه خیلییییییییی مهربونه باسم ابنبات بخره پس کو؟؟؟:w00: داره تموم میشه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ داداش اسماعیل داداش جون خودمه....داداش سبز عزیزم....کلی باهم خاطره داریم تو تاپیک دوست داشتنیمون...داداش صبور و مهربونم ...داداش عزیز خودم که بقیشو نمیگم... حرف 2تا و 5تاست!!!!مگه نه داداش سوسولی!!!؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ دو حالت بیشتر نداره یا خیلی دوستت دارند یا خیلی ازت میترسند :pichak: بشتابید نوبت رسمی اسماعیل امشب به سر مییرسد برم ببینیم فردا نوبت کیه نه دکی... موضوع اینه که بالاخره نوبت ماهم میشه.... از الان باید هوای همو داشته باشیم.... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ تعریف و تمجید ولی خوش گذشت... نمی دونم چرا کسی انتقاد نکرد!!!! اخه تو نقدم داری.....:w00: اسماعیل ایشالله تو مراحل بعدی جبران میکنی لطف مارو ها.اااا... ما با هم دوستیم مگه نه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام به همه 2-3 روزی نبودم تموم شد یعنی؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ داداش اسماعیل داداش جون خودمه....داداش سبز عزیزم....کلی باهم خاطره داریم تو تاپیک دوست داشتنیمون...داداش صبور و مهربونم ...داداش عزیز خودم که بقیشو نمیگم...حرف 2تا و 5تاست!!!!مگه نه داداش سوسولی!!!؟؟؟؟ آره آبجی واقعا خاطرات خوبی بودن و هستن.. 2و 5 رو خوب اومدی لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ نه دکی...موضوع اینه که بالاخره نوبت ماهم میشه.... از الان باید هوای همو داشته باشیم.... اینم فکر بدی نیست . الان میانه شما خوبه ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده