راه سبز امید 1331 ارسال شده در 26 آذر، 2010 اسماعیل من زیاد نمیشناسمت ولی ازت خجالت میکشم اگه به دیوار اینقد گفته بودی بیا یه فعالیتی تو تالار رشته خودت بکن یه چیزی از خودش نشون میداد فقط میتونم بگم خیلی فعالی و یه کمم گیری که اونم به نظر من خوبه البته به نظر من راستی بابت تمام زحمتات هم ازت مچکرم 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 آذر، 2010 چی تعطیل شد ؟؟ تعریف و تمجید ولی خوش گذشت... نمی دونم چرا کسی انتقاد نکرد!!!!
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 آذر، 2010 اسماعیل من زیاد نمیشناسمت ولیازت خجالت میکشم اگه به دیوار اینقد گفته بودی بیا یه فعالیتی تو تالار رشته خودت بکن یه چیزی از خودش نشون میداد فقط میتونم بگم خیلی فعالی و یه کمم گیری که اونم به نظر من خوبه البته به نظر من راستی بابت تمام زحمتات هم ازت مچکرم به به ببین کی اینجاست خوبی؟؟؟ آقا ما مخلصیم... عزیز دلی... بابا بیا فعالیت کن.. میام میبرمت کحریظک هااااااا :w00: تالار مکانیک نیاز داره به دوستان
VINA 31339 ارسال شده در 27 آذر، 2010 خيلي سركار ميزاره:167:مسابقه ي عكس كلي سركارمون گزاشت:167:جنبشم بالاست 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 آذر، 2010 خيلي سركار ميزاره:167:مسابقه ي عكس كلي سركارمون گزاشت:167:جنبشم بالاست بالاخره یکی منو به یاد آورد بیشتر بگو دیگه چی یادت میاد؟؟ 1
VINA 31339 ارسال شده در 27 آذر، 2010 بالاخره یکی منو به یاد آورد بیشتر بگو دیگه چی یادت میاد؟؟ يادته عكست يه مدت اولتورت بود بعد به مهسا دادي گفتي هيچكي نديده 6 تا بچه هم داري:w00:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 آذر، 2010 يادته عكست يه مدت اولتورت بود بعد به مهسا دادي گفتي هيچكي نديده6 تا بچه هم داري:w00: آره.. ای حال کردم همه منو میشناختن ولی گفتم من ناشناسم همون صفحه اول همه منو حدس زدن و ای مهسا خصوصی بهم فحش داد فعلا بچه ندارم 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2010 تعریف و تمجید ولی خوش گذشت... نمی دونم چرا کسی انتقاد نکرد!!!! دو حالت بیشتر نداره یا خیلی دوستت دارند یا خیلی ازت میترسند :pichak: بشتابید نوبت رسمی اسماعیل امشب به سر مییرسد برم ببینیم فردا نوبت کیه
Matin H-d 18145 ارسال شده در 27 آذر، 2010 بیا اقا اسماعیل امشب نوبتت تموم داره میره پس کو ابنباتم؟؟؟؟؟؟؟:w00: مهربووووووووون 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2010 بیا اقا اسماعیل امشب نوبتت تموم داره میره پس کو ابنباتم؟؟؟؟؟؟؟:w00: مهربووووووووون در تالار پزشکی واب نبات !!!!!!؟؟؟ جریان چیه ؟؟
Matin H-d 18145 ارسال شده در 27 آذر، 2010 در تالار پزشکی واب نبات !!!!!!؟؟؟ جریان چیه ؟؟ اخه همه میگن اسماعیل مهربووونهههه منم گفتم اگه خیلییییییییی مهربونه باسم ابنبات بخره پس کو؟؟؟:w00: داره تموم میشه 1
Astraea 25351 ارسال شده در 27 آذر، 2010 داداش اسماعیل داداش جون خودمه....داداش سبز عزیزم....کلی باهم خاطره داریم تو تاپیک دوست داشتنیمون...داداش صبور و مهربونم ...داداش عزیز خودم که بقیشو نمیگم... حرف 2تا و 5تاست!!!!مگه نه داداش سوسولی!!!؟؟؟؟ 1
hilda 13376 ارسال شده در 28 آذر، 2010 دو حالت بیشتر نداره یا خیلی دوستت دارند یا خیلی ازت میترسند :pichak: بشتابید نوبت رسمی اسماعیل امشب به سر مییرسد برم ببینیم فردا نوبت کیه نه دکی... موضوع اینه که بالاخره نوبت ماهم میشه.... از الان باید هوای همو داشته باشیم.... 1
hilda 13376 ارسال شده در 28 آذر، 2010 تعریف و تمجید ولی خوش گذشت... نمی دونم چرا کسی انتقاد نکرد!!!! اخه تو نقدم داری.....:w00: اسماعیل ایشالله تو مراحل بعدی جبران میکنی لطف مارو ها.اااا... ما با هم دوستیم مگه نه؟؟؟ 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 1 دی، 2010 داداش اسماعیل داداش جون خودمه....داداش سبز عزیزم....کلی باهم خاطره داریم تو تاپیک دوست داشتنیمون...داداش صبور و مهربونم ...داداش عزیز خودم که بقیشو نمیگم...حرف 2تا و 5تاست!!!!مگه نه داداش سوسولی!!!؟؟؟؟ آره آبجی واقعا خاطرات خوبی بودن و هستن.. 2و 5 رو خوب اومدی
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 1 دی، 2010 نه دکی...موضوع اینه که بالاخره نوبت ماهم میشه.... از الان باید هوای همو داشته باشیم.... اینم فکر بدی نیست . الان میانه شما خوبه ؟
ارسال های توصیه شده