Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 آذر، 2010 3 ساعت دیگه بیا دفترم تا یه ساعت مچی بهت هدیه بدم چون خیلی با من بدی و اولین کسی هستی که با من بدی 2
niaz 9807 ارسال شده در 25 آذر، 2010 3 ساعت دیگه بیا دفترم تا یه ساعت مچی بهت هدیه بدم چون خیلی با من بدی و اولین کسی هستی که با من بدی تحمل داشته باش:167: بالاخره برای تنوع هم که شده یکی باید بدت رو بگه:w00: تازه خوبه زیاد بدیهاتو نمیگم که چهره خبیثت رو بشناسن 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 25 آذر، 2010 سلام تا اونجایی که من شناختم اسماعیل خیلی روابط عمومیش خوبه....... خون گرمو وشوخ طبعه........ به شدت پشت دوستانشه واجازه توهین بهشون نمیده....... سمتی که تو انجمن داره خوب انجام داده حس میکنم بحث های گفتگوی ازادم خیلی دوست داره ..............همینننننننننن :4uboxsmiley: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 آذر، 2010 سلامتا اونجایی که من شناختم اسماعیل خیلی روابط عمومیش خوبه....... خون گرمو وشوخ طبعه........ به شدت پشت دوستانشه واجازه توهین بهشون نمیده....... سمتی که تو انجمن داره خوب انجام داده حس میکنم بحث های گفتگوی ازادم خیلی دوست داره ..............همینننننننننن :4uboxsmiley: مرسی ستاره جان عشق من تشخیص هویتی بود که مهسا برگزار میکرد واقعا باحال بود.... :wubpink: 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 آذر، 2010 تحمل داشته باش:167: بالاخره برای تنوع هم که شده یکی باید بدت رو بگه:w00: تازه خوبه زیاد بدیهاتو نمیگم که چهره خبیثت رو بشناسن بچه ها یکی ببینه این دختر کوچولو چی میگه... 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 25 آذر، 2010 خب منم میگم اسماعیل بچه ی خوبیه مهربونه دلسوزه همش میخنده دوست داشتنیه شکموووووووووووووووووووو هم هستش در کل دوست خوبیه 1
hilda 13376 ارسال شده در 25 آذر، 2010 ادمه باحالیه.... کلا اخلاقش و طالبم.... شوخه ... حرفاش رو حساب کتابه..... من ازش دری وری نشنیدم تاحالا... ندیدم عصبانی شه یا کل کل بیخود کنه ... فقط تو سیاست زبان سرخش سر سبز شو میدهد بر باد....:icon_pf (34): دیگه همینا دیگه... من فقط همین قدر شناختمش.... 2
hilda 13376 ارسال شده در 25 آذر، 2010 خوب منم چون دعوت نشده بودم نظری ندارم:4chsmu1: منم دعوت نکرده بود.... اومدم شرمندش کردم رفتم دیگه....:girl_in_dreams: 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 آذر، 2010 منم دعوت نکرده بود....اومدم شرمندش کردم رفتم دیگه....:girl_in_dreams: 2
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 25 آذر، 2010 من که همه جا صاحبخونه ام احتیاج به دعوت ندارم اسماعیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسر باحالیه قیافه خشنی داره ولی اخلاقش به قیافه اش اصلن نمیاد استاد اسپمه مخصوصا توی تشخیص هویت در مجموع پسر خوبیه ................................... ................................... ................................. .................................. اینها یک کمی محرمانه بود نقطه چین گذاشتم 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 آذر، 2010 طی تحقیقات انجام شده متوجه شدیم اسماعیل نامهربونه :girl_blush2: 1
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 26 آذر، 2010 فقط يه جمله مي گم اگه ايليا و اسماعيل يه سيب باشن، اسماعيل يه نيمه از اين سيبس ! 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 آذر، 2010 فقط يه جمله مي گم اگه ايليا و اسماعيل يه سيب باشن، اسماعيل يه نيمه از اين سيبس ! :TAEL_SmileyCente: ممنون ایلیا جان.... اون نیمه دیگه خودتی؟؟؟ ببین من نیمه بزرگتر هستم هااا آخه تپولتر هستم... تو اون نیمه کوچیکه هستی
ارسال های توصیه شده