Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ 3 ساعت دیگه بیا دفترم تا یه ساعت مچی بهت هدیه بدم چون خیلی با من بدی و اولین کسی هستی که با من بدی 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ 3 ساعت دیگه بیا دفترم تا یه ساعت مچی بهت هدیه بدم چون خیلی با من بدی و اولین کسی هستی که با من بدی تحمل داشته باش:167: بالاخره برای تنوع هم که شده یکی باید بدت رو بگه:w00: تازه خوبه زیاد بدیهاتو نمیگم که چهره خبیثت رو بشناسن 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ سلام تا اونجایی که من شناختم اسماعیل خیلی روابط عمومیش خوبه....... خون گرمو وشوخ طبعه........ به شدت پشت دوستانشه واجازه توهین بهشون نمیده....... سمتی که تو انجمن داره خوب انجام داده حس میکنم بحث های گفتگوی ازادم خیلی دوست داره ..............همینننننننننن :4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ سلامتا اونجایی که من شناختم اسماعیل خیلی روابط عمومیش خوبه....... خون گرمو وشوخ طبعه........ به شدت پشت دوستانشه واجازه توهین بهشون نمیده....... سمتی که تو انجمن داره خوب انجام داده حس میکنم بحث های گفتگوی ازادم خیلی دوست داره ..............همینننننننننن :4uboxsmiley: مرسی ستاره جان عشق من تشخیص هویتی بود که مهسا برگزار میکرد واقعا باحال بود.... :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تحمل داشته باش:167: بالاخره برای تنوع هم که شده یکی باید بدت رو بگه:w00: تازه خوبه زیاد بدیهاتو نمیگم که چهره خبیثت رو بشناسن بچه ها یکی ببینه این دختر کوچولو چی میگه... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خب منم میگم اسماعیل بچه ی خوبیه مهربونه دلسوزه همش میخنده دوست داشتنیه شکموووووووووووووووووووو هم هستش در کل دوست خوبیه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ مهربونه شوخه .........فعلا همینا 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ مهربونه شوخه .........فعلا همینا خسته نباشی... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ادمه باحالیه.... کلا اخلاقش و طالبم.... شوخه ... حرفاش رو حساب کتابه..... من ازش دری وری نشنیدم تاحالا... ندیدم عصبانی شه یا کل کل بیخود کنه ... فقط تو سیاست زبان سرخش سر سبز شو میدهد بر باد....:icon_pf (34): دیگه همینا دیگه... من فقط همین قدر شناختمش.... 2 لینک به دیدگاه
lili 68 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ واااااااااااای خوشبحال داداش اسی ... چقد طرفدار دارههههههههه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خوب منم چون دعوت نشده بودم نظری ندارم 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خوب منم چون دعوت نشده بودم نظری ندارم:4chsmu1: منم دعوت نکرده بود.... اومدم شرمندش کردم رفتم دیگه....:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم دعوت نکرده بود....اومدم شرمندش کردم رفتم دیگه....:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ من که همه جا صاحبخونه ام احتیاج به دعوت ندارم اسماعیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسر باحالیه قیافه خشنی داره ولی اخلاقش به قیافه اش اصلن نمیاد استاد اسپمه مخصوصا توی تشخیص هویت در مجموع پسر خوبیه ................................... ................................... ................................. .................................. اینها یک کمی محرمانه بود نقطه چین گذاشتم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا اینقدر داره بهم خوش میگذره لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ طی تحقیقات انجام شده متوجه شدیم اسماعیل نامهربونه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ طی تحقیقات انجام شده متوجه شدیم اسماعیل نامهربونه :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ فقط يه جمله مي گم اگه ايليا و اسماعيل يه سيب باشن، اسماعيل يه نيمه از اين سيبس ! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ فقط يه جمله مي گم اگه ايليا و اسماعيل يه سيب باشن، اسماعيل يه نيمه از اين سيبس ! :TAEL_SmileyCente: ممنون ایلیا جان.... اون نیمه دیگه خودتی؟؟؟ ببین من نیمه بزرگتر هستم هااا آخه تپولتر هستم... تو اون نیمه کوچیکه هستی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده