Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من این همه نیستم :wubpink: :girl_blush2: عزیز دلی آبجی فقط یکی بیاد بدیهامم بگه خوووووووو البته ادمین گفته الان میاد پوستم رو میکنه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ چرا انقدر از این اسماعیل تعریف میکنین. همتون دارین اشتباه میکنین اسماعیل یه کمی زیادی شوخه. نمیتونه یه خورده جدی باشه. یه کمی جدی باش :w00: یه ایرادی هم داره یه کاری نمیکنه که از دستش شاکی بشیم. :w00: آخه بیام چی بگم. یه کاری کن میخوام بیام بدیتو بگم. اینطوری فایده نداره که هی تعریف کنم ازت 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خوب تو که انقد مهربونی بیا چندتا از این ابنباتا باسم بخر 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ آدم شوخیه..خیلی بیمزه.. بعضی وقتا از بس بیمزه میشه باحال میشه... دلنازکه.... حساسه... درسته ظاهرش خیلی خشنه ولی باطنش 100 برابر بدتره داره خوشم میاد.. باز هم تعریف کنید ازم جالب بود بازم بگو اهای اینجا چرا همه خوبیارو میگن؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:دوست اونی که بدیهاشم بجه... (این شوخی بود مثلا حرفمو غیر مستقیم زدم) حتما اقا اسماعیل خیلی مهربونه که همه میگن اما من فک میکنم خیلی صبوره و اینکه یه ذره مغروره نگا میگه ازم تعریف کنید... درست گفتی انتقاد هم لازمه اسماعیل باید از اونایی که جایی از ش انتقاد کردند یا فکر میکنه ازش ناراضی هستند بخواد بیان حرفاشون رو بزنن چرا انقدر از این اسماعیل تعریف میکنین.همتون دارین اشتباه میکنین اسماعیل یه کمی زیادی شوخه. نمیتونه یه خورده جدی باشه. یه کمی جدی باش :w00: یه ایرادی هم داره یه کاری نمیکنه که از دستش شاکی بشیم. :w00: آخه بیام چی بگم. یه کاری کن میخوام بیام بدیتو بگم. اینطوری فایده نداره که هی تعریف کنم ازت ارهههههههههههههههه بگو لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ جالب بود بازم بگو درست گفتی انتقاد هم لازمه اسماعیل باید از اونایی که جایی از ش انتقاد کردند یا فکر میکنه ازش ناراضی هستند بخواد بیان حرفاشون رو بزنن ارهههههههههههههههه بگو من از همه دعوت کردم.... البته من با کسی قهر نیستم که ببین اگه باز هم بیشتر تبلیغ کنم بیشتر میان اینجا تعریفم رو میدن میدونی که... من خیلی زیاد طرفدار دارم.... یه وقت میبینی در سیل عظیم طرفداران دار فانی رو وداع میگم و دیگه هییییییییییییییییییییییچ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ممنون از دعوتت اسماعیل جان. با شناختی که دورادور دارم : 1. خیلی با ادب هستش و در عین حال شوخ. یعنی خیلی خوب بین این دو تا یه مرزی رو قائل شده. به قول معروف هر چیزی رو جای خودش داره 2. و این که هنرمنده. توی تاپیک راه سبز امید یادمه که عکسایی رو خودش درست می کرد و زیرش اسمشو می گذاشت. 3. به نظر میاد ثابت قدم باشه. اینو از اون شماره تو امضاش می گم. دیگه این جا تقریبا همه اونو فراموش کردن. ولی ایشون هر مدلی هم که امضاش عوض می شه، اون شماره تغییر نمی کنه. 4. مهم تر از همه این که سبز هستش. این نکته خیلی مهمیه. در هر صورت براش آرزوی موفقیت دارم. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سلام اسماعیل... تو پسر خوبی هستی... بنظرم باید بچه شاد و شنگولی باش... بعضی وقتا هم خیلی شیطون میشی... در کل فعالیت خوب و مفیدی اینجا داری که قابل تقدیره :flowerysmile: همین... :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سلام به همه.......... :icon_pf (44): خوب..... داداش اسماعیل و مهندس گل و گلاب........ نمیدونم چی بگم..... واست آرزوی موفقیت و سربلندی رو دارم و همیشه دلشاد باشی........ یه گل هم آوردم واسه داداشی.......... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من و این همه خوشبختی محاله محاله محاله!!!! یعنی من اینقدر خوب هستم؟!؟!؟!؟ بابا یه انتقادی .. چیزی..... راستی.. دیدم کسی نمیگه.. خودم میگم.. یکم زود قاطی میکنیم یهویی عصبی میشم لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ یکم زود قاطی میکنیم چرا جمع می بندی؟ یهویی عصبی میشم طبیعیه. کی نمی شه. پوست دو تا گردو رو بگیر، بجوشون. آبشو صاف کن با 200 گرم هویج رنده شده قاطی کن، صبح به صبح دوتا قاشق بخور. مشکل حله. 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیل خیلی شولوخه آخر هرچی بچه شیطونه اما در موارد علمی کاملا جدی ظاهر خشن ولی باطن کاملا مهربونی داره حساس میباشد بسیار شدید وقتی با ایلیا بابایی رو به کل انداختن میشدن دقیقا دیوانه کننده میشدن :icon_pf (34)::ws18: چند وقت دیگه هم جمع میکنه میره سر خونه زندگیش دانشگاه هم قبول شده اما داره استخاره میکنه که بره یا نه (ناز میکنه) فلنی اینا رو داشته باش داداش اسماعیل 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ چرا جمع می بندی؟ طبیعیه. کی نمی شه. پوست دو تا گردو رو بگیر، بجوشون. آبشو صاف کن با 200 گرم هویج رنده شده قاطی کن، صبح به صبح دوتا قاشق بخور. مشکل حله. اشتباهی جمع بستم... بعد برای این جشونده لازم نیست قطر کمرم رو حساب کنم؟؟؟ یا قطر رو به توان 2 برسونم ضربدر عدد پی کنم تقسیم بر 4 کنم تا مساحت سطح مقطعم بدست بیاد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من ایشون رو خوب میشناسم...یه آدم .................:w00: جات خالی را با کلمه مناسب پر کنید...:دی:4chsmu1: همش دوس دالم سرش داد بزنم.. کتکش بزنم..:دی:4chsmu1: ولی درکل خیلی گله...دوسش دالم فلاوون...:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ چرا جمع می بندی؟ طبیعیه. کی نمی شه. پوست دو تا گردو رو بگیر، بجوشون. آبشو صاف کن با 200 گرم هویج رنده شده قاطی کن، صبح به صبح دوتا قاشق بخور. مشکل حله. ویزیت ازش گرفتی براش نسخه میدی دختر ؟؟؟؟؟ :zadan::zadan: من ایشون رو خوب میشناسم...یه آدم .................:w00:جات خالی را با کلمه مناسب پر کنید...:دی:4chsmu1: همش دوس دالم سرش داد بزنم.. کتکش بزنم..:دی:4chsmu1: ولی درکل خیلی گله...دوسش دالم فلاوون...:wubpink: منم اسپم میزنم ملینا رو تحلیل میکنم : ملینا خیلی خیلی نازه عجیج خودمه :pichak: لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ منم اسپم میزنم ملینا رو تحلیل میکنم : ملینا خیلی خیلی نازه عجیج خودمه :pichak: ووووووووی قبونت بلم من عشقم..:girl_blush2::girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ویزیت ازش گرفتی براش نسخه میدی دختر ؟؟؟؟؟ :zadan::zadan: منم اسپم میزنم ملینا رو تحلیل میکنم : ملینا خیلی خیلی نازه عجیج خودمه :pichak: ووووووووی قبونت بلم من عشقم..:girl_blush2::girl_blush2: تحلیل شخصیت شمار 9: *ملینا* :ws6: 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ آدم شوخیه..خیلی بیمزه.. بعضی وقتا از بس بیمزه میشه باحال میشه... دلنازکه.... حساسه... درسته ظاهرش خیلی خشنه ولی باطنش 100 برابر بدتره داره خوشم میاد.. باز هم تعریف کنید ازم ای شهتون ... خب همه اینهائی که خوشش میاد ... مهلبون و باصفا هم بید ... :ws2: 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیل .؟! برای من مبهم . کمی تا قسمتی البته تعریف شده به شرح زیر . زبان سرخ سر ... می دهد بر ... :icon_pf (34): مهندسه .:banel_smiley_52: توی کار خودش متخصصه . خون گرم و البته مهربان 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تحلیل شخصیت شمار 9: *ملینا* :ws6: :w00: :w00: :w00: :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ هی من میگم از این بی جنبه تعریف نکنین جدی نمیگیرین:w00: آخه خوبی کجاش بود:w00: خب بیاین این آخر عاقبتش:w00: از فردا با عینک دودی میاد فروم اصلا هم خوب نیستی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده