Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مدت : تا پایان 2 شنبه دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از eng.esmail همکار مدیر تالار مکانیک در بخش تاسیسات عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! . . . . . . خُب به نظرِ من اسماعیل خیلی پسرِ خوبیه ! آدم با جنبه ای هست! شوخه! مهربونه! کنجکاوه! فعلاً همیناااااااااااا!!! 7 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ...ای جان بلاخره من یکی میشناسم تحلیل کنم.. اسمایل مهربونه .. اسماعیل خیلی انسان متعهد و ثابت قدمیه .. به دنبال پیشرفت.. گاهی خیلی با مزه میشه.. اروم .. و حواس جمع میباشد.. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیییییییییل.... مهربونه ... شیطونه شدید.... ییهو یه چیزایی می گه که آدم می مونه! نامزدشو خیلی دوززززززز داره... مگه نه اسماعیل؟ ناراحت که می شه به روی خودش نمیاره زیاد.... همینا دیگه 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ شيطونه اعصاب آدمو با بعضي از حرفاش خورد ميكنه ولي ته دلش چيزي نيست نازك نارنجي هم هست ! 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ آدم شوخیه.. خیلی بیمزه.. بعضی وقتا از بس بیمزه میشه باحال میشه... دلنازکه.... حساسه... درسته ظاهرش خیلی خشنه ولی باطنش 100 برابر بدتره داره خوشم میاد.. باز هم تعریف کنید ازم 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ بچه شیطونیه دل نازکه مهربونه بچه خوبیه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مهربونه حساسه هنرمنده اگه کسی کمک بخواد ازش حتما کمک میکنه اگه بتونه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مهربونه حساسه هنرمنده اگه کسی کمک بخواد ازش حتما کمک میکنه اگه بتونه خودم میدونم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خودم میدونم گفتم که بقیه هم بدونند 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ :w00:باید ازت تعریف بشه :w00:چرا خودت میگی! :w00:لوس 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اهای اینجا چرا همه خوبیارو میگن؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: دوست اونی که بدیهاشم بجه... (این شوخی بود مثلا حرفمو غیر مستقیم زدم) حتما اقا اسماعیل خیلی مهربونه که همه میگن اما من فک میکنم خیلی صبوره و اینکه یه ذره مغروره نگا میگه ازم تعریف کنید... 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیل یک پسر فوق العاده با شخصیت ، باادب ، مهربان ، درس خوان ، پر انرژی ، شوخ طبع هست. بخاطر یک وقایعی که رخ داد در چارت خانوادگی شد برادرزادۀ من. از همون زمان یکجوری به من عمه میگفت که واقعا احساس میکنم برادرزادۀ واقعی من هست امیدوارم که همیشه موفق باشی. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اسماعیل یک پسر فوق العاده با شخصیت ، باادب ، مهربان ، درس خوان ، پر انرژی ، شوخ طبع هست.بخاطر یک وقایعی که رخ داد در چارت خانوادگی شد برادرزادۀ من. از همون زمان یکجوری به من عمه میگفت که واقعا احساس میکنم برادرزادۀ واقعی من هست امیدوارم که همیشه موفق باشی. :flowerysmile: :girl_blush2: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اهای اینجا چرا همه خوبیارو میگن؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:دوست اونی که بدیهاشم بجه... (این شوخی بود مثلا حرفمو غیر مستقیم زدم) حتما اقا اسماعیل خیلی مهربونه که همه میگن اما من فک میکنم خیلی صبوره و اینکه یه ذره مغروره نگا میگه ازم تعریف کنید... آره خوب.. خیلی مهربونم... نگام کن :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ :w00:باید ازت تعریف بشه :w00:چرا خودت میگی! :w00:لوس :2525s: خوب بدی هامو بگو 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ آره خوب..خیلی مهربونم... نگام کن :wubpink: wow نظرم عوض شد... اون یه ذره مغرور بودن شد یه ذره+:167:1 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ :2525s: خوب بدی هامو بگو همین حرکت نشون داد:jawdrop:زبونتو ببر تو:167: دیگه لازم نیس من بگم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ همین حرکت نشون داد:jawdrop:زبونتو ببر تو:167: دیگه لازم نیس من بگم دیگه شکلکی نتونستم پیدا کنم...بذار بگردم... اهان... wowنظرم عوض شد... اون یه ذره مغرور بودن شد یه ذره+:167:1 بابا :wubpink: خوب میگفتی 2 ذره 2 لینک به دیدگاه
lili 68 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ داداش اسماعیل گلممممممم آقا ، مهربووووووووون، با شخصیت ، مهربوووووووون، شوخ طبع ، مهربوووووووون، دلسوز ، مهربووووووووون، درسخون ، مهربوووووووووون ، عاشخخخ و مهربووووووووووووووووووووووووووووووووون:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده