هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 23 آذر، 2010 دختر خونه : مادر احمد دیر کرده نکنه اتفاقی افتاده باشه دلم شور میزنه (با نگرانی و استرس) پسر خونه : ببین ابجی از قدیم گفتن دوماد بم آفت نداره (از رو شوخی و مسخره ) مادر :نه دخترم بد به دلت راه نده حتما کار پیش امده ..میاد نگران نباش ( از روی دلسوزی و دل داری ) خواهر کوچیکه :خوب میتونست زنگ بزنه موبایل داشت که!!!! ( متفکر و بی خیال ) پدر :میاد زوده هنوز ( مصمم و امید وار و ) دیگه نمی دونم از چه دریچه ای میشه به این موضوع یگاه کرد یا نه اما فک کنم پنجرها به تغداد ادما باشند !!! 11
VINA 31339 ارسال شده در 23 آذر، 2010 قبلا هم گفته بودم... آرش کلا پیچیده هست حرفاش... تو چيزي فهميدي به ما هم بگو 1
Waffen 15118 ارسال شده در 23 آذر، 2010 تو چيزي فهميدي به ما هم بگو من امروز بیش از حد فکر کردم... چوب خطم پره... شاید وقتی دیگر... 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 23 آذر، 2010 دختر خونه : مادر احمد دیر کرده نکنه اتفاقی افتاده باشه دلم شور میزنه (با نگرانی و استرس)پسر خونه : ببین ابجی از قدیم گفتن دوماد بم آفت نداره (از رو شوخی و مسخره ) مادر :نه دخترم بد به دلت راه نده حتما کار پیش امده ..میاد نگران نباش ( از روی دلسوزی و دل داری ) خواهر کوچیکه :خوب میتونست زنگ بزنه موبایل داشت که!!!! ( متفکر و بی خیال ) پدر :میاد زوده هنوز (کاملا مصمم و امید وار و ) دیگه نمی دونم از چه درچه ای به این موضوع میشه نیگاه کرد اما فک کنم بازم هست دید ......؟؟؟؟ پسر بزرگ یا کوچیک خونه: نیـاد بهتــر! ( از روی نفرت! ) 2
spow 44198 ارسال شده در 23 آذر، 2010 خب همه چیز با لوکیشنی که عمه خانم درش همه چیز رو نهایی میکنه تموم میشه 4
آرماندیس 4786 ارسال شده در 23 آذر، 2010 احمد با یه دختر دیگه ریخته رو هم ... یا با دوستاش شام رفته بیرون خانومشو پیچونده ... یا سر راه یه آدمی وسط خیابون افتاده بوده سوارش میکنه میبره بیمارستان ... اینقده هست............. 2
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2010 یکی میگه خله یکی میگه دیکتاتوره یکی میگه پیامبره یکی میگه کمبود محبت داشته میخواد خودشو نشون بده یکی میگه کارش تقلب و دروغه .. یکی میگه همش تو کار اماره اسنادشم موجوده یکی میگه پسر شجاعه و ....داره این هوا یکی میگه هیاهو الکی میکنه و سوال با سوال رد میکنه جواب نمیده یکی میگه چقد لبخندش ملیحه چقد چهرش قشنگه.. . . . . . . .من میگم فرقی نمی کنه احمد باشه یا محمود مهم اینه که ویندوز زیادی رو به یک موضوع دباز میشه خوبش اینه که از بهترین پنجره نگاه کنمیم 5
baybak 4434 ارسال شده در 24 آذر، 2010 یکی میگه خله یکی میگه دیکتاتوره یکی میگه پیامبره یکی میگه کمبود محبت داشته میخواد خودشو نشون بده یکی میگه کارش تقلب و دروغه .. یکی میگه همش تو کار اماره اسنادشم موجوده یکی میگه پسر شجاعه و ....داره این هوا یکی میگه هیاهو الکی میکنه و سوال با سوال رد میکنه جواب نمیده یکی میگه چقد لبخندش ملیحه چقد چهرش قشنگه.. . . . . . . .من میگم فرقی نمی کنه احمد باشه یا محمود مهم اینه که ویندوز زیادی رو به یک موضوع دباز میشه خوبش اینه که از بهترین پنجره نگاه کنمیم ولی اگه اگر پنجره های زیادی رو باز کنیم باید زیاد منتظر باشیم وبستگی به ظرفیتمون داره چقدر می تونیم صبر کنیم ...عمر کوتاه است ...... 2
hodaa 5488 ارسال شده در 24 آذر، 2010 .من میگم فرقی نمی کنه احمد باشه یا محمود مهم اینه که ویندوز زیادی رو به یک موضوع دباز میشه خوبش اینه که از بهترین پنجره نگاه کنمیم :icon_gol: مرسي از مطلب خوبت آرش جان...اما عينك مثبت ديدن رو به چشم زدن آسون نيست 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2010 :icon_gol: مرسي از مطلب خوبت آرش جان...اما عينك مثبت ديدن رو به چشم زدن آسون نيست سخته ازون سختر اینه که بخوای منظورت رو بدون استفاده از جملات کلیشه ای و نصیحت گونه بگی ... همینه که گاهی وقتها ادما از پنجره سکوت نگاه میکنند بدون اینکه حرفی بزند سکوت سکوت وسکوت.... 1
ارسال های توصیه شده