هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ دختر خونه : مادر احمد دیر کرده نکنه اتفاقی افتاده باشه دلم شور میزنه (با نگرانی و استرس) پسر خونه : ببین ابجی از قدیم گفتن دوماد بم آفت نداره (از رو شوخی و مسخره ) مادر :نه دخترم بد به دلت راه نده حتما کار پیش امده ..میاد نگران نباش ( از روی دلسوزی و دل داری ) خواهر کوچیکه :خوب میتونست زنگ بزنه موبایل داشت که!!!! ( متفکر و بی خیال ) پدر :میاد زوده هنوز ( مصمم و امید وار و ) دیگه نمی دونم از چه دریچه ای میشه به این موضوع یگاه کرد یا نه اما فک کنم پنجرها به تغداد ادما باشند !!! 11 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ قبلا هم گفته بودم... آرش کلا پیچیده هست حرفاش... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ قبلا هم گفته بودم... آرش کلا پیچیده هست حرفاش... تو چيزي فهميدي به ما هم بگو 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تو چيزي فهميدي به ما هم بگو من امروز بیش از حد فکر کردم... چوب خطم پره... شاید وقتی دیگر... 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ دختر خونه : مادر احمد دیر کرده نکنه اتفاقی افتاده باشه دلم شور میزنه (با نگرانی و استرس)پسر خونه : ببین ابجی از قدیم گفتن دوماد بم آفت نداره (از رو شوخی و مسخره ) مادر :نه دخترم بد به دلت راه نده حتما کار پیش امده ..میاد نگران نباش ( از روی دلسوزی و دل داری ) خواهر کوچیکه :خوب میتونست زنگ بزنه موبایل داشت که!!!! ( متفکر و بی خیال ) پدر :میاد زوده هنوز (کاملا مصمم و امید وار و ) دیگه نمی دونم از چه درچه ای به این موضوع میشه نیگاه کرد اما فک کنم بازم هست دید ......؟؟؟؟ پسر بزرگ یا کوچیک خونه: نیـاد بهتــر! ( از روی نفرت! ) 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خب همه چیز با لوکیشنی که عمه خانم درش همه چیز رو نهایی میکنه تموم میشه 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ احمده از راه میرسه و کلا دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه!!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ احمد رسید: ببخشید تصادف کردم موبایلمم شارژ نداشت 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ احمد زده به چاک ...و هیچ وقت نمی یاد 3 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ احمد با یه دختر دیگه ریخته رو هم ... یا با دوستاش شام رفته بیرون خانومشو پیچونده ... یا سر راه یه آدمی وسط خیابون افتاده بوده سوارش میکنه میبره بیمارستان ... اینقده هست............. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ احمد رفته خونه مامانش ولی چیزی نگفته 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ یکی میگه خله یکی میگه دیکتاتوره یکی میگه پیامبره یکی میگه کمبود محبت داشته میخواد خودشو نشون بده یکی میگه کارش تقلب و دروغه .. یکی میگه همش تو کار اماره اسنادشم موجوده یکی میگه پسر شجاعه و ....داره این هوا یکی میگه هیاهو الکی میکنه و سوال با سوال رد میکنه جواب نمیده یکی میگه چقد لبخندش ملیحه چقد چهرش قشنگه.. . . . . . . .من میگم فرقی نمی کنه احمد باشه یا محمود مهم اینه که ویندوز زیادی رو به یک موضوع دباز میشه خوبش اینه که از بهترین پنجره نگاه کنمیم 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ یکی میگه خله یکی میگه دیکتاتوره یکی میگه پیامبره یکی میگه کمبود محبت داشته میخواد خودشو نشون بده یکی میگه کارش تقلب و دروغه .. یکی میگه همش تو کار اماره اسنادشم موجوده یکی میگه پسر شجاعه و ....داره این هوا یکی میگه هیاهو الکی میکنه و سوال با سوال رد میکنه جواب نمیده یکی میگه چقد لبخندش ملیحه چقد چهرش قشنگه.. . . . . . . .من میگم فرقی نمی کنه احمد باشه یا محمود مهم اینه که ویندوز زیادی رو به یک موضوع دباز میشه خوبش اینه که از بهترین پنجره نگاه کنمیم ولی اگه اگر پنجره های زیادی رو باز کنیم باید زیاد منتظر باشیم وبستگی به ظرفیتمون داره چقدر می تونیم صبر کنیم ...عمر کوتاه است ...... 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ .من میگم فرقی نمی کنه احمد باشه یا محمود مهم اینه که ویندوز زیادی رو به یک موضوع دباز میشه خوبش اینه که از بهترین پنجره نگاه کنمیم :icon_gol: مرسي از مطلب خوبت آرش جان...اما عينك مثبت ديدن رو به چشم زدن آسون نيست 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ :icon_gol: مرسي از مطلب خوبت آرش جان...اما عينك مثبت ديدن رو به چشم زدن آسون نيست سخته ازون سختر اینه که بخوای منظورت رو بدون استفاده از جملات کلیشه ای و نصیحت گونه بگی ... همینه که گاهی وقتها ادما از پنجره سکوت نگاه میکنند بدون اینکه حرفی بزند سکوت سکوت وسکوت.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده