baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ بدون هیچ احساسی شدن وهیچ گونه حزب گرایی و سلیقه گرایی و حاشیه بگو کشور تو (ایران)رو دوست داری چقدر؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ بدون هیچ احساسی شدن وهیچ گونه حزب گرایی و سلیقه گرایی و حاشیه بگو کشور تو (ایران)رو دوست داری چقدر؟ هیچی چیشو باید دوست داشته باشم؟ فنلاند و ایران و اروگوئه هیچ فرقی ندارند برام 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ هیچیچیشو باید دوست داشته باشم؟ فنلاند و ایران و اروگوئه هیچ فرقی ندارند برام ببین من هم موافقم ولی فنلاند که خوبه من حاضرم اونجا رفتگری هم بکنم ..... 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ چو ایران مباشد تن من مباد من ایرانو از خودم هم بیشتر دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ چو ایران مباشد تن من مبادمن ایرانو از خودم هم بیشتر دوست دارم خوبه آفرین ...ولی من خودمو بیشتر از ایران دوست دارم ...به قوله میلاد من چیزی ازش ندیدم ... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ چو ایران مباشد تن من مبادمن ایرانو از خودم هم بیشتر دوست دارم آقا خوب 4 تا دلیل بگو برای این حرفت...شاید ما هم دوستدار شدیم 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اصولاً ناسینالیستی دلیل نمی خواد 1.این من از خاک این جا درست شدم 2.به خاطر تمدنش 3.به خاطر مفاخرش 4.به خاطر طبیعتش 5.به خاطر این که ده ها نفر از اجدادم اینجا بودن لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اصولاً ناسینالیستی دلیل نمی خواد1.این من از خاک این جا درست شدم 2.به خاطر تمدنش 3.به خاطر مفاخرش 4.به خاطر طبیعتش 5.به خاطر این که ده ها نفر از اجدادم اینجا بودن 1- 2-یونان هم تمدن داشته 3- مفاخر آمریکا و آلمان و یونان بیشتر نیستند؟ 4-طبیعت هونولولو بهتر نیست؟ 5-دلیل خوبی نیست...اجداد منم تو اراک و اونورا بودند...ولی من هیچ حسی به اونجا ندارم 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ 1- 2-یونان هم تمدن داشته خوب یونانی ها هم کشورشونو دوست دارن 3- مفاخر آمریکا و آلمان و یونان بیشتر نیستند؟ میشه چندتا شون که قدیمی تر از مفاخر ایران هستندو نام ببرید 4-طبیعت هونولولو بهتر نیست؟ 5-دلیل خوبی نیست...اجداد منم تو اراک و اونورا بودند...ولی من هیچ حسی به اونجا ندارم ما داریم در مورد کل ایران حرف می زنیم نه فقط یه شهر در ضمن دوست عزیز من فکر می کنم شما 2 موردو با هم قاطی کردی... لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ در ضمن دوست عزیز من فکر می کنم شما 2 موردو با هم قاطی کردی... آخه اصلا باشه مفاخرش ماله 3000 ساله قبل باشه به چه درده من میخوره ؟ الان از اونا چی نصیبه تو شده؟ 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ راستی اگه شما در مورد ایران تعصبی ندارید پس چرا توی تاپیک ابن سینا اون جوری بال و پر می زدین؟ لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ این که بدونیم اجدادمون کیا بودن و ما هم سسعی کنیم مث اونا باشیم 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ راستی اگه شما در مورد ایران تعصبی ندارید پس چرا توی تاپیک ابن سینا اون جوری بال و پر می زدین؟ اونجا بحث بی عرضگی بود واسه کشور..... تعصب نمی خاد 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خوب اگه شما این کشور با فنلاند براتون فرقی نمی کنه پس نباید مفاخرشم براتون مهم باشه که عدم حفظ اونارو بی عرضگی بدونید... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ در ضمن دوست عزیز من فکر می کنم شما 2 موردو با هم قاطی کردی... - 2-یونان هم تمدن داشته خوب یونانی ها هم کشورشونو دوست دارن 3- مفاخر آمریکا و آلمان و یونان بیشتر نیستند؟ میشه چندتا شون که قدیمی تر از مفاخر ایران هستندو نام ببرید 4-طبیعت هونولولو بهتر نیست؟ 5-دلیل خوبی نیست...اجداد منم تو اراک و اونورا بودند...ولی من هیچ حسی به اونجا ندارم ما داریم در مورد کل ایران حرف می زنیم نه فقط یه شهر نفهمیدم کدو موردا..ببخشید حالا منظور رو رسوندم یونانی ها هم کشورشونو دوست دارن شما گفتی به خاطر تمدنش دوسش داری گفتم یونان هم تمدن داره...چرا اونجا رو دوست نداری؟ میشه چندتا شون که قدیمی تر از مفاخر ایران هستندو نام ببرید مگه به قدیمی تر بودنه؟ این همه دانشمند آمریکایی رو شما با 4 تا دانشمند قدیمی ایران مقایسه میکی؟ ما داریم در مورد کل ایران حرف می زنیم نه فقط یه شهر گفتی چون اجدادت ماله فلان منطقه از جهان هستند اونجا رو دوست داری منم گفتم اجدادم ماله فلان منطقه هستند ول یهیچ حس دوست داشتنی تو من نیست دلیلی نداره باشه 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خوب اگه شما این کشور با فنلاند براتون فرقی نمی کنه پس نباید مفاخرشم براتون مهم باشه که عدم حفظ اونارو بی عرضگی بدونید... ....آخه این بی عرضگی از زمان مفاخر و یادگارهای اوناست لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ راستی اگه شما در مورد ایران تعصبی ندارید پس چرا توی تاپیک ابن سینا اون جوری بال و پر می زدین؟ اگه منو میگی که من بال و پری نزدم. یه خبر بود گذاشتم فقط خواستم بگم جهان ابن سینا رو دانشمند عربی میشناسه با این کارای تبلیغی که انجام میدند. 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ نفهمیدم کدو موردا..ببخشید حالامنظور رو رسوندم شما گفتی به خاطر تمدنش دوسش داری گفتم یونان هم تمدن داره...چرا اونجا رو دوست نداری؟ مگه من گفتم اونجا رو دوست ندارم مگه به قدیمی تر بودنه؟ این همه دانشمند آمریکایی رو شما با 4 تا دانشمند قدیمی ایران مقایسه میکی؟ فکر کنم تعدادشون یه کم بیشتذ از 4تا باشه نه. گفتی چون اجدادت ماله فلان منطقه از جهان هستند اونجا رو دوست داری منم گفتم اجدادم ماله فلان منطقه هستند ول یهیچ حس دوست داشتنی تو من نیست دلیلی نداره باشه خوب من با شما فرق دارم گمون کنم شما به علت قاطی کردن همون دو مورد دچار اشتباه شدی... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ گمون کنم شما به علت قاطی کردن همون دو مورددچار اشتباه شدی... باشه من قاطی برگرد صفحه قبل رو بخون فقط گفتم 4 تا دلیل برای دوست داشتنت بیار شاید من هم دوست دار شدم. دلیلات قانع کننده نبود دلیلاتون اینا بود: -دانشمنداش بیشتر از 4 تا هستند و قدیمی تر هستند -مثل یونان و چند کشور دیگه یه کشور متمدن هست -من با شما فرق دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده