mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام اول از همه بگم شرمنده اگه جاي تاپيكم درست نيست... از مديراي محترم تقاضاميكنم اگر جاي نادرستي تاپيك زدم خودشون زحمت بكشن و انتقالش بدن من خيلي فوري و ضروري دنبال آدرس شركتهايي هستم كه نياز به گرافيست و طراح وب حرفهاي دارن... البته آدرس پست الكترونيك (ايميل) كه بتونم براشون رزومه ارسال كنم... خودم به تنهايي نميتونم تمام آدرسها رو پيدا كنم، و از اونجايي كه تقريبا اكثر كارها پارتي بازي شده و كمتر پيدا ميشه شركت معتبر و تاپي به صورت اينترنتي و روزنامه در خواست نيرو بده!!!، خواستم اينجا مطرح كنم كه اگه هر كدوم از شما شركت معتبرِ گرافيكي ميشناسه زحمت بكشه به من اطلاع بده... به طور خلاصه: استخدام گرافيست و طراح وب حرفهاي آقا، در يك شركت معتبر در تهران... خواهشا اگر براتون ممكن بود و مورد خاصي سراغ داشتين برام پيام خصوصي كنيد... از لحاظ كار هم خيالتون راحت باشه، هيچ مشكلي نيست... كار در حد حرفهاي و عالي هست... سابقه كار هم 7-8 سال اگه اشتباه نكنم هستش... :icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ از نظر من مشکلی نیست مهسا جان.... خیلی از دوستان مشکلاتشون رو به این صورت در این تالار گذاشتن که مورد توجه کاربرا قرار بگیره.... و بعد از اینکه مشکل رفع شد منتقل میشه.... اگرهم شرکتی رو پیدا کردم حتما خبرت میکنم.... 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مموشی تو نیازمندی های همشهری پیدا میشه ها! من اگه اشتباه نکنم به چشمم خورده، یه همشهری بخر، شاید تونستی پیدا کنی. اگه جای دیگه هم دیدم بهت خبرشو میدم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ مهسایی می تونی بری این لینک...خیلی عالیه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده