abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام بر همه دوستای گلم بذارین موضوع رو باز کنم البته گرچه فکر می کنم همه این موضوع رو می دونن راستش موضوع مربوط به آواتارهایی که فهیمه انتخاب می کنه و هراز چند گاهی چشممون به جمالشون روشن می شه و خوب اکثر بچه ها هم موندن که چرا فهیمه اینا رو انتخاب می کنه مخصوصا من که حدود 4 -5 ساله باهاش دوستم و تا حالا ندیده بودم از این تصاویر بذاره و دهنم باز مونده بود :jawdrop: به همین خاطر امروز در یک عملیات انتحاری از قبل برنامه ریزی نشده رفتم خونشون و آواتارشو عوض کردم و تصمیم گرفتم که با کمک شما دوستان کاری کنیم که فهیمه خانوم از این حالت به قول یکی از دوستان مرموز در بیاد و این آواتارها رو کنار بذاره و آواتاری انتخاب کنه که به روحیه لطیف و مهلبونش بخوره حالا از شما دوستان عزیزم می خوام که کمک کنید و آواتارهای پیشنهادیتون رو بذارین و بهم بگین به نظر شما چه آواتاری رو فهیمه باید انتخاب کنه ؟ لطفا دست به دست هم دهیم به مهر آواتار فهیمه را کنیم آباد 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ کدوم فهیمه؟؟؟ مگه چه آوتاری داشته؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ راست میگه مگه آواتارش چی بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ یادم نیست آواتارش قبلا چی بوده حالا که تو دوست صمیمیش هستی یه آواتار شبیه مال خودت پیشنهاد میدم 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اینم از طرف میلاد پیشنهاد میدم : just for fun :ws2: 7 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خدا خفت نکنه ملیحه این چه کاری بود کردی ؟ من که آواتارم را عوض کردم:w74: 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تا شخصیت کسی رو نشناسی پیشنهاد آواتار غیر ممکنه 4 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خدا خفت نکنه ملیحه این چه کاری بود کردی ؟من که آواتارم را عوض کردم:w74: مگه آواتارتون چی بوده ه همه این جوری برای عوض شدنش تلاش میکنن 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اینم از طرف میلاد پیشنهاد میدم : just for fun :ws2: من اینو پیشنهاد میکنم 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من تا قبل از خوندن این تاپیک فکر میکردم فهیم پسره 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مگه آواتارتون چی بودهه همه این جوری برای عوض شدنش تلاش میکنن اول اول این بود بعدش چند تایی دیگه بود که عکساشو ندارم قبلیه این بود قرار بود بعد از این هم این باشه اما ملیحه نذاشت آواتار الان سلیقه ملیحه است کشت منو 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اونی که من بهت پیشنهاد دادم بذار البته اولین آواتارت که خیلی خوشگل بوده 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اینا خوبند که.......ایششششششش اون اول اوله خوب تره 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اینا خوبند که.......ایششششششش اون اول اوله خوب تره ایششششششششششش منم همینو به ملیح گفتم اما کو گوش شنوا :w74: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ایشششششششششششمنم همینو به ملیح گفتم اما کو گوش شنوا :w74: لطافتی که تو قلبته چنا نمیزاری تو آواتارت راه پیدا کنه؟ 4 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من اولی رو بیشتر از همه دوس داشتم با همون آواتار بود که با فهیمه آشنا شدم دوس دارم فهیمه رو باز با همون آواتار ببینم البته اینا همشون نظرای منن مثلا خوبه مثه راحله باشیم ساعتی یه آواتار داشته باشیم خیلی از بچه های انجمن منو با آواتارم شناختن نظر من اینه که تقریبا ثابت باشن با اینکه شدیدا تنوع طلبم البته تنوع طلبیم در مورد هر چیزی نیست آبیه بیکران بهت گیر نمیدم چون از اسم کاربریت بینهایت خوشم میاد 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من تا قبل از خوندن این تاپیک فکر میکردم فهیم پسره :jawdrop: :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده