هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اين هوا مي طلبه که بگم دون درشت يا دونه ريز فرقي نميکنه به قول زبردست "باران که بيايد همه عاشق هستند" و الان پاييز اومده پاييز فصل سکوت و اواز رنگ ها ، شعر و ترانه ها ، رها شدن برگها ، بلنداي شب يلدا ، باز شدن مدرسه ها ، اغاز مهر و مهرباني و.......... سلام رفقا این روز ها که اغاز فصل برگ ریزان پاییزیه بیاید ما هم برگی از دوستی و مهربانی به یادگار بگزاریم و دوباره اغاز کنیم با امید و مهر.... که بر درخت زندگی فقط شاخه برگ های مهربانی و خوبی هاست که می ماند به یادگار ... ..... فصل پاييزتون سرشار از شادی و امید . 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اين هوا مي طلبه که بگم دون درشت يا دونه ريز فرقي نميکنه به قول زبردست "باران که بيايد همه عاشق هستند" و الان پاييز اومده پاييز فصل سکوت و اواز رنگ ها ، شعر و ترانه ها ، رها شدن برگها ، بلنداي شب يلدا ، باز شدن مدرسه ها ، اغاز مهر و مهرباني و.......... سلام رفقا این روز ها که اغاز فصل برگ ریزان پاییزیه بیاید ما هم برگی از دوستی و مهربانی به یادگار بگزاریم و دوباره اغاز کنیم با امید و مهر.... که بر درخت زندگی فقط شاخه برگ های مهربانی و خوبی هاست که می ماند به یادگار ... ..... فصل پاييزتون سرشار از شادی و امید . اوهوم مال تو هم سرشار از شادی 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ این پست رزرو شده!! بر میگردم خدمتتون!! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ این پست رزرو شده!! بر میگردم خدمتتون!! وا لیلی مگه صف نونواییه :w58: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ این هوا می طلبه آدم بشینه یه بعدازظهر مفصل گریه کنه..... 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ این هوا می طلبه آدم بشینه یه بعدازظهر مفصل گریه کنه..... آره مریم جون منم دلم گریه میخواد:ws54::ws54: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ این هوا می طلبه آدم بشینه یه بعدازظهر مفصل گریه کنه..... غروب پاییزه دلم غم انگیزه کی بود اینو میخوند ؟؟؟:w127: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ آسمانش را گرفته تنگ در آغوش ابر با آن پوستین سرد نمناکش باغ بی برگی روز و شب تنهاست با سکوت پاک غمناکش ساز او باران سرودش باد جامه اش شولای عریانی است ور جز اینش جامه ای باید بافته بس شعله ی زر تار پودش باد گو بروید یا نروید هر چه در هر جا که خواهد یا نمی خواهد باغبان و رهگذاری نیست باغ نو میدان چشم در راه بهاری نیست گر ز چشمش پرتو گرمی نمی تابد ور به رویش برگ لبخندی نمی روید باغ بی برگی که می گوید که زیبا نیست؟ داستان از میوه های سر به گردون سای اینک خفته در تابوت پست خاک می گوید باغ بی برگی خنده اش خونی است اشک آمیز جاودان بر اسب یال افشان زردش می چمد در آن پادشاه فصل ها پاییز.... از مهدی اخوان ثالث (م.امید) 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ غروب پاییزه دلم غم انگیزه کی بود اینو میخوند ؟؟؟:w127: بامشاد 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اون قدیما من یادمه زمان کورش و داریوش اینا یه سری جشن داشتیم به اسمهای مختلف الان بجای اونا شایدم بیشتر مراسم روضه خانی و شهادت و زهرمار داریم تا ملت بزنند تو سرخودشون و گریه کنند 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اون قدیما من یادمه زمان کورش و داریوش اینایه سری جشن داشتیم به اسمهای مختلف الان بجای اونا شایدم بیشتر مراسم روضه خانی و شهادت و زهرمار داریم تا ملت بزنند تو سرخودشون و گریه کنند الان چه دلیلی برای شادی میتونیم داشته باشیم؟ دنیارو بدبختی برداشته و هیچکس به فکر نیست.همه آدما به فکر خودشونن. خیلیا به آرزوهای کوچیکشونم نمیرسن. شادیه چی؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اون قدیما من یادمه زمان کورش و داریوش اینایه سری جشن داشتیم به اسمهای مختلف الان بجای اونا شایدم بیشتر مراسم روضه خانی و شهادت و زهرمار داریم تا ملت بزنند تو سرخودشون و گریه کنند :ws47: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ الان چه دلیلی برای شادی میتونیم داشته باشیم؟دنیارو بدبختی برداشته و هیچکس به فکر نیست.همه آدما به فکر خودشونن. خیلیا به آرزوهای کوچیکشونم نمیرسن. شادیه چی؟؟؟؟ شاد نباشیم مشکلاتمون حل میشه ؟ دلیل: ادمیم زنده ایم و و باید با تمام نیرو زندگی کنیم 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ وا لیلی مگه صف نونواییه :w58: نه بابا...صف نونوایی چیه... من میخواستم پست بدم، که یهو حالم بد شد... گفتم این پستو بزارم که آرش بدونه تاپیکو دیدم... (خودش جریانو میدونه) "باران که بيايد همه عاشق هستند" باران یه تلنگره.... یه تلنگره که یادت بیاد عاشق هستی...میتونی عاشق باشی و عاشق بمونی... و الان پاييز اومده و الان من تو پوست خودم نمیگنجم....:w42: چرا که روز شماری و لحظه شماری میکردم .... برای پاییز... عروس فصلها....:girl_yes2: پاييز فصل سکوت و اواز رنگ ها ، شعر و ترانه ها ، رها شدن برگها ، بلنداي شب يلدا ، باز شدن مدرسه ها ، اغاز مهر و مهرباني و.......... خش خش برگهای چنار زرد ونارنجی زیر پاهات...صدای رعد و برق و آسمون قلمبه... بوی نم... بوی خاک... حتی هوایی که تنفس میکنی یه حس و حال دیگه داره..... پیچیدن محکم کت دوره بدنت... کشیدن شال گردن تا روی دماغت که سرخ شده.... و حس قشنگه پوشیده شدن ساق پات با پوتین... واااای.... :w42: من انرژی میگیرم از پاییز... حتی اگه غمی رو دلم باشه تو پاییز آروم میگیره... حتی اگه اشکی بریزم .... پاییز پاکش میکنه و به جاش لبخند بهم میده..... که بر درخت زندگی فقط شاخه برگ های مهربانی و خوبی هاست که می ماند به یادگار ... :icon_gol: آره...راس میگی... بدی ها و نامهربونیاش و میریزیم پای همین درخته... که بره تو خاک و دفن بشه... شاید بشن کود... مهم اینه که ریشه ش اصیل باشه که از شاخ و برگ و میوه هاش فقط خوبی ها و مهربونیا بیان بیرون.... :girl_yes2: .... فصل پاييزتون سرشار از شادی و امید ممنونم آرش.... امیدوارم زیباترینهای پاییز و داشته باشی 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اين هوا ميطلبه عاشقي از سر بگيريم گشت و ارشاد اومد نگيد من گفتما 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اين هوا ميطلبه عاشقي از سر بگيريم نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ws54: :ws54: :ws54: :ws54: :ws54: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws54: :ws54: :ws54: :ws54: :ws54: :ws54::ws54::ws54: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ جاتون خالی 2/3 ساعت دیگه میخایم بریم ماهیگیری:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ غروب پاییزه دلم غم انگیزه کی بود اینو میخوند ؟؟؟:w127: غروب پاییزه دلم غم انگیزه چشم فلک نم نم اشکاش و می ریزه ای آسمون من هم دلم پره درده مثل تو غمگینه از زندگی سرده جوونیم خزون شده دلم بی هم زبون شده عشق و امید و زندگی نصیب این و اون شده پاییز برام یه زندونه بعده پاییز زمستونه منم غروبه پاییزم همیشه چشمم گریونه همیشه چشمم گریونه غروبه پاییزه دلم غم انگیزه... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده