Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ دوست دارید ، ایشاا... وقتی ازدواج کردید (دههههههه ،چرا می خندی)، بچه تون دختر بشه یا پسر ؟؟؟؟کدومو بیشتر دوست دارید؟دلیلاتونم بگید.... 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ شاید هردو کرموزن پایینی اومدن xx-xy 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ نه نه جون فرخی نداره هر چی باشه سالم باشه الهیییییییییییییی 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ دختراسمشم باشه ويناموهاشم دو گوشي ميبندم مامان فداش شه:icon_redface::icon_redface: 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اولي دختر دومي پسر فرزند كمتر زندگي بهتر 4 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بچه واسه چی ؟! مگه خودمون چی دیدیم از این دنیا؟! ولی خوب در کل دختر بهتره ... نتایج یک تحقیق نشون داده پسرها عمر مادراشون رو کم میکنن از بس حرصشون میدن 9 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ فرزند كمتر زندگي بهتر دو تا كه زياد نيست 2 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام من دوس دارم بچه ام پسر باشه البته 2 تا پسر خترم خیلی دوس دارم اما شرایط نگهداری از دختر سخته پس پسر همین دلیل خاصی نداره:ws6: 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ دو تا كه زياد نيست زياده دو تا سزارين:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ دخترا از بس لطیفن شرایطشون سخته 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ منم اسم بچه هامو بگم کوروش ،داریوش ،آرش ،سیاوش ،فرزین ،فرهاد،محمد رضا،ارمیا نگار،بهار،باران آخریشم باباش انتخاب کنه 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ منم اسم بچه هامو بگمکوروش ،داریوش ،آرش ،سیاوش ،فرزین ،فرهاد،محمد رضا،ارمیا نگار،بهار،باران آخریشم باباش انتخاب کنه تیم فوتباله 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ منم اسم بچه هامو بگمکوروش ،داریوش ،آرش ،سیاوش ،فرزین ،فرهاد،محمد رضا،ارمیا نگار،بهار،باران آخریشم باباش انتخاب کنه چقدر يارانه ميگيريد شما بهبه 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ چقدر يارانه ميگيريد شمابهبه دوتا مای بی بی و شیر خشک بخره تموم میشه 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ت یم فوتباله چقدر يارانه ميگيريد شمابهبه نه بابا هنوز 11 تا که نشدن! خو دوس می دارم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ت نه بابا هنوز 11 تا که نشدن! خو دوس می دارم مینا جون با دخترا میشن یازده تا دیگه فهمیدم زرنگی فکرت اقتصادیه یه میلیونا رو میگما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده