میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ معما طرح میکنی میلاد نصف شبی آها فهمیدم از یکی دیگه میگیری.....چقدر من ......شدم آها شاید هم این کار رو کردم روش خوبی گفتی 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ همینمون مونده نصفه شبی بشینم سر این فیلمه دعوا کنیم.... خب هرکی هرجوری وجدانش راحته راحت باشه دیگه.... لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ یکی هم به من گفت خیلی قشنگه و ارزشش رو دارهبه عقاید هم احترام بزارید فکر نمی کنم بی احترامی کرده باشم! گفتم دوستم بهم اینو گفت! همین! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ فکر نمی کنم بی احترامی کرده باشم! گفتم دوستم بهم اینو گفت! همین! با اون شدت میای اونو اینجا میگی کسی که نیگا کرده و خوشش اومده به خودش شک میکنه یه حسس چیزی بهش منتقل میشه حسش مثل اینه که تو جوک بگی کسی نخنده 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ با اون شدت میای اونو اینجا میگیکسی که نیگا کرده و خوشش اومده به خودش شک میکنه یه حسس چیزی بهش منتقل میشه حسش مثل اینه که تو جوک بگی کسی نخنده بازم خوبه بالاخـره از این حس ها بهت دست داد! که بفهمی بقیه چی میگن! ولی من منظور بدی نداشتم. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بازم خوبه بالاخـره از این حس ها بهت دست داد! که بفهمی بقیه چی میگن! ولی من منظور بدی نداشتم. به من دست نداد واسه بقیه گفتم کسی که بهش این حس برسه نمیاد پست بده..ناراحت میشه. لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ یکی از دوستام بهم گفت: نخری؟! خیلی بیخوده! ارزش نداره اصلا! سلیقه ها متفاوتن! خیلی بدتر از ایناشم تو رسانه ی ملی پخش شده و مطمئنا این سریال خیلی از اونا بهتره! من مطمئنم خیلی از افرادی که این مجموعه رو میخرن هدف اصلیشون دیدن سریال نیست! حالا چه بیخود باشه و چه خوب! ارادتمند : تی! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلیقه ها متفاوتن!خیلی بدتر از ایناشم تو رسانه ی ملی پخش شده و مطمئنا این سریال خیلی از اونا بهتره! من مطمئنم خیلی از افرادی که این مجموعه رو میخرن هدف اصلیشون دیدن سریال نیست! حالا چه بیخود باشه و چه خوب! ارادتمند : تی! بله،می دونم سلیقه ها متفاوت هست. منم دوستم همین طوری بهم گفت. خُب...به دید اون جالب نبوده خواسته لطف کنه. اوه! اسمت عوض کــردی؟! خوب شد گفتی. لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من میخرممممممممممممم بزن قدش!!:dancegirl2: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من میخرممممممممممممم بري منم بخر شما هم بخرید اومدي نسازيا منم ميگم دخترخالم واسم بخره:ws2: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من از خرید بقیه سو استفاده می کنم بقیه رو اغفال می کنم بخرن من هم ازشون می گیرم نگاه می کنم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من از خرید بقیه سو استفاده می کنمبقیه رو اغفال می کنم بخرن من هم ازشون می گیرم نگاه می کنم آفرین! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ همین الان موسیقی تیتراژ سریال رو گوش کردم. قشنگ بود. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ منم خریدم، ولی فرصت نکردم ببینم. برا هیچ کس هم موضوشو تعریف نمی کنم.:4chsmu1: اوناییم که کپی می کنید، اگه سفر خارجی !!! پیش اومد، کپیشو بذارین توی چمدون با خودتون ببرین. 250 هزار دلار بتون جایزه می دن. 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ گفتم مردک شفت خیار مگه نگفته بودم این کارو نکن برو بخر بعد او هر هر هر میخندید!! قهوه تلخو دانلود کرده بود بعد با کمال بی خیالی میگفت بیا با هم ببینیم منتظرم... خوب شد بهش گفته بودم اگه فیلم مال یه کارگردان مزدور چماق به دستی مثل مسعود پفک نمکی یا اهنگ یه خواننده وطن فروشی مثل علی رضا احتقاری بود نوش جونت تا می تونی کپی پیس کن اما سزای کسی که بهت خیانت نکرده این نیست ... بذار چارتا ریشوی..... از رو دشمنی و ادمای سود جو که مستراب خالی کنی بیش نیستند برند تیزر بزنند تو وبلگشون بگن هر هفته شنبه ها قهوه تلخ رو از اینجا دان کنید یا کپی پیس کنند اما تو نکن ... ولی متاسفانه بعضی وقتا تحصیلات به ادم فقط مدرک میده اما سواد نه شعور نه !!!! و اگه حرف غیر اخلاقی زدم چون حق اونهای که این کار رو میکنند اما شما ببخشید . آقا ولی سی دی فروش خوبی کرده مهران مدیری منفعتش کرده بسش نیست بهتره کپی کنیم دیگه باشه؟ کسی کپی داره ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده