هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ گفتم مردک شفت خیار مگه نگفته بودم این کارو نکن برو بخر بعد او هر هر هر میخندید!! قهوه تلخو دانلود کرده بود بعد با کمال بی خیالی میگفت بیا با هم ببینیم منتظرم... خوب شد بهش گفته بودم اگه فیلم مال یه کارگردان مزدور چماق به دستی مثل مسعود پفک نمکی یا اهنگ یه خواننده وطن فروشی مثل علی رضا احتقاری بود نوش جونت تا می تونی کپی پیس کن اما سزای کسی که بهت خیانت نکرده این نیست ... بذار چارتا ریشوی..... از رو دشمنی و ادمای سود جو که مستراب خالی کنی بیش نیستند برند تیزر بزنند تو وبلگشون بگن هر هفته شنبه ها قهوه تلخ رو از اینجا دان کنید یا کپی پیس کنند اما تو نکن ... ولی متاسفانه بعضی وقتا تحصیلات به ادم فقط مدرک میده اما سواد نه شعور نه !!!! و اگه حرف غیر اخلاقی زدم چون حق اونهای که این کار رو میکنند اما شما ببخشید . 21 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من که نه میخرم و نه دانلود میکنم... برای اون نادان هایی هم که میرند دزدی میکنند واقعا متاسفم... واقعا که تحصیلات بیشتر مواقع نه سواد میده و نه شعور... 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من که نه میخرم و نه دانلود میکنم... برای اون نادان هایی هم که میرند دزدی میکنند واقعا متاسفم... واقعا که تحصیلات بیشتر مواقع نه سواد میده و نه شعور... سلام وافن جان بگو شاید دلیلی داشته باشی برای خرید نکردن :w127: 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ چند وقته که برای خرید قهوه تلخ و یهچیز دیگه میخوام برم اما باور کن آرش جان وقت نمیکنم..یه سایت اینترنتی مطمئن هم پیدا نکردم که خرید آنلاین داشته باشم.می شناسی معرفی کن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ سلام وافن جان بگو شاید دلیلی داشته باشی برای خرید نکردن :w127: نه آرش جان... دلیل خاصی ندارم... فقط احتمال زیادی میره که کیفیت بالایی نداشته باشه برنامه هاشون... خیلی چیز ها رو نمیتونند توی طنز ها بگند و خیلی کارها رو نمیشه انجام داد... به خیلی از مسائل نمیشه پرداخت... بره همین خیلی وقتها بی نمک میشند... کلا سینمای ایران ارزشی نداره... ترجیح میدم پولم رو برای فیلم هایی که واقعا ارزش دیدن دارند خرج کنم... سریال پاورچین رو نمیدونم یادت میاد یا نه... اون سریال اگر یادتون باشه خیلی خیلی معروف شده بود... بعضی کارها و حرفهاشون هم خنده دار بود... اون سریال از روی سریال "دوستان" ساخته شده بود... موضوعات... شخصیت ها... رفتار... حتی لوکیشن ها... خودشون از خودشون چیزی ندارند... 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من میگم برا اینکه کپی نکنیم فیلم مردم رو و همچنین پول هم ندیم خوب نمیبینیم یکی که خریده ببینه هر دفعه بیاد اینجا برامون تعریف کنه 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من میگم برا اینکه کپی نکنیم فیلم مردم رو و همچنین پول هم ندیم خوب نمیبینیم یکی که خریده ببینه هر دفعه بیاد اینجا برامون تعریف کنه میگم هوتن جون زندگی سخت شده نه؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ میگم هوتن جون زندگی سخت شده نه؟ البته من برای صرفه جویی در زمان میگم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یه صندوق بذارین پول جمع کنین من میخرم و میبینم براتون تعریف میکنم 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ قیمت هر سی دی 2500 تومان است و در کل می شود 75000 تومان من حاضر به پرداخت همچین هزینه بالائی برای دیدن سریال آبکی مهران مدیری که شاید تنها 3 4 قسمت اش خنده دار و پر محتوا باشد نیستم ! نه دانلود می کنم و نه میخرم ! قیمت سی دی ها نمی ارزد ! باید 1000 یا 1500 تومان می شد ، بی انصافی است ، من برایم این هزینه زیاد نیست که هفته ای 2500 تومان بدم اما برای خیلی ها زیاده ! هر چند که کار او برای حمایت از ایران و ایرانی را می ستایم ! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یه صندوق بذارین پول جمع کنین من میخرم و میبینم براتون تعریف میکنم خوب صندوقش با من شماره حساب میدم بریزین به حسابم ولی کجا ببینمت پولای صندوقو بهت بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ خوب صندوقش با من شماره حساب میدم بریزین به حسابم ولی کجا ببینمت پولای صندوقو بهت بدم؟ مشکوک میزنه مریم جون.مشکوک. 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مشکوک میزنه مریم جون.مشکوک. بذار ببینیم مریم جون خودش چی میگه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من همون روز اول3سی دی رو خریدم تا آخرش رو هم می خرم 1- به خاطر خود مهران مدیری 2- برای حمایتش 3- برای اینکه به هیچ عنوان زیر بار شرکت در برنامه رهبری نشد(نان به نرخ روز خورها!) و برنامه اش از طرف ولایتی ها ممنوع شد. چند وقت دیگه هم شروع می کنن به اذیت کردنش(می گی نه ببین!) 4-برای اینکه فرهنگ ایرانی بودن رو رعایت کنم و فقط دنبال سریال های لاست و فرار از زندان نرم و یادم باشه که هستند کسانی که اگه حمایتشون کنیم می تونن ما رو به بهتر از اینجایی که هستیم برسونن در ضمن بگم هم که برنامه نسبتاً بازی هست یعنی برخلاف تصور همه در غالب طنز داره تمام دردهای جامعه و مدیریت های غلط رو می گه دوسش دارم حتی اگه برنامه قوی ای هم نباشه مثل دوران اتخابات موسوی براش تبلیغ می کنم 14 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مشکوک میزنه مریم جون.مشکوک. مرسی اخوی.. :girl_blush2: بذار ببینیم مریم جون خودش چی میگه:ws2: شماره حساب میدم بریز به حسابم. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مهران مديري هم يكي مثه بقيه ! اگه آثار بقيه رو دانلود ميكردين اينم بدون عذاب وجدان دانلود كنيد ! ولي اگه اين كار رو زشت ميدونيد بايد براي آثار تمام هنرمندان زشت بدونيد ! 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یکی یه سریال داده بیرون میخوای برو و بخر و ببین...نمیخوای نرو و نخر و نبین میخوای برای کمک به سازنده هاش برو و بخر...نمیخوای نرو و نخر و دانلودش کن به همدیگه چی کار دارین؟ من نه دانلود میکنم نه میخرم ولی میبینم حتما 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یکی از دوستام بهم گفت: نخری؟! خیلی بیخوده! ارزش نداره اصلا! 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یکی یه سریال داده بیرونمیخوای برو و بخر و ببین...نمیخوای نرو و نخر و نبین میخوای برای کمک به سازنده هاش برو و بخر...نمیخوای نرو و نخر و دانلودش کن به همدیگه چی کار دارین؟ من نه دانلود میکنم نه میخرم ولی میبینم حتما معما طرح میکنی میلاد نصف شبی آها فهمیدم از یکی دیگه میگیری.....چقدر من ......شدم 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یکی از دوستام بهم گفت: نخری؟! خیلی بیخوده! ارزش نداره اصلا! یکی هم به من گفت خیلی قشنگه و ارزشش رو داره به عقاید هم احترام بزارید 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده