samyar 3407 ارسال شده در 21 آذر، 2010 اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین 44
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 21 آذر، 2010 هیچ فرقی برام نمی کرد. گناهایی رو که الان انجام نمیدم ،اون موقع هم انجام نمی دادم . گناهانی رو هم که الان انجام میدم تا دلیل منطقی برای ترکشون پیدا نکنم ترک نخواهم کرد. 24
تینا 15116 ارسال شده در 21 آذر، 2010 هیچ فرقی برام نمی کرد.گناهایی رو که الان انجام نمیدم ،اون موقع هم انجام نمی دادم . گناهانی رو هم که الان انجام میدم تا دلیل منطقی برای ترکشون پیدا نکنم ترک نخواهم کرد. باهات کاملا موافقم من کارایی رو انجام نمیدم که از صمیم قلبم اعتقاد دارم که گناهه پس اگه خدا هم 24 ساعت آزادم بذاره به حالم فرقی نمیکنه چون اعتقاد دارم که نباید اونا رو انجام بدم 14
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 21 آذر، 2010 اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین مگه الان ممنوعش کرده ؟!! إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِراً وَ إِمَّا كَفُوراً
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 22 آذر، 2010 تفاوت کسی که شرافت انسانی رو رعایت میکنه و کسی که فقط دیندار هست در اینه.اون گناه نمیکنه چون حرام شده توی دین این گناه نمیکنه چون خودش حرامش کرده 21
میلاد 24047 ارسال شده در 22 آذر، 2010 اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین همین کارایی که الان میکنم یعنی شما دزدی نمیکنی فقط به خاطر اینه که گناه هست و از خدا میترسی؟ 16
niaz 9807 ارسال شده در 22 آذر، 2010 خب! ... کم فروشی تظاهر/ریا دروغ دزدی تهمت دل شکستن ناسزا . . . و یه عالمه کارای دیگه ... همین کارایی که همه (بهتره به خود نگیریم) انجام میدن دیگه... . . . به نظرت وقتش کم نیست!!! 24ساعت کمه . . . 7
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 آذر، 2010 مطمئنا از کار هایی که الان میکنم دست بر میداشتم مثل یه ادم خوب یه گوشه مینشستم کیف گناه به نوشتن فرشته هاس 11
afshin18 11175 ارسال شده در 22 آذر، 2010 تفاوت کسی که شرافت انسانی رو رعایت میکنه و کسی که فقط دیندار هست در اینه.اون گناه نمیکنه چون حرام شده توی دین این گناه نمیکنه چون خودش حرامش کرده همین کارایی که الان میکنم یعنی شما دزدی نمیکنی فقط به خاطر اینه که گناه هست و از خدا میترسی؟ گناهایی رو انجام می دادم که شرافت بشری رو زیر سوال نبره مثل کمی عرق خوردن مطمئنا از کار هایی که الان میکنم دست بر میداشتم مثل یه ادم خوب یه گوشه مینشستم کیف گناه به نوشتن فرشته هاس پس عذاب آخرت تو اینه که بری بهشت 1
shaden. 18583 ارسال شده در 23 آذر، 2010 هر چی فکر کردم چیزی به فکرم نرسید . کسی بخواد گناه بکنه به وقت خدا کاری نداره. من به یک چیزی معتقدم آدمیزاد همیشه وقتی از یکچیزی منع میشه دوست داره اون کارو انجام بده . وقتی آزاده دیگه لطفی نداره . (سیب حوا که یادتونه) 8
nikaaa 4299 ارسال شده در 23 آذر، 2010 اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین به اين دليل من چيزي نميگم 4
rezanassimi 9036 ارسال شده در 23 آذر، 2010 مگر خود کشی گناههه اینجوری میگن به اين دليل من چيزي نميگم :ubhuekdv133q83a7yy7 9
spow 44198 ارسال شده در 23 آذر، 2010 اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین تا تعریف گناه چی باشه؟ متاسفانه هربار برای اخلاق قید وبند وحدومرزی مشخص شده چیزی که قدرتش بیشتر بوده فساد بوده تا درستی این باور اشخاص نسبت به واقعیات هست که باید اصلاح بشه وگرنه همیشه میتونیم چیزای خوب وبد رو به یه سری پارامترها مقید کنیم یا ماستمالی وزیرسبیلی! به هرحال نفس عمل مهمه واینکه وقتی ارادی کار میکنیم دنبال چه نتیجه ای هستیم 6
نسترن 2411 ارسال شده در 23 آذر، 2010 من دعا میکردم که دنیا زودتر تموم بشه:icon_pf (34): چون حالا که مثلا ترسی از خدا هست و بعضیا هم میدونن که بعضی کارا گناه هست اینهمه فساد دنیا رو گرفته اگه اینطور نباشه دیگه خدا فقط خودش به دادمون برسه خدا اون روز رو نیاره:icon_pf (34)::banel_smiley_52: 4
SHARLIN 306 ارسال شده در 23 آذر، 2010 می رفتم زیر بارون تو خیابون می دوییدم..:62izy85: آخه مامانم نیم زاره.. می گه سرما می خوری.. بخوام حرفش و گوش ندمم گناه.. 6
ارسال های توصیه شده