samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین 44 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ هیچ فرقی برام نمی کرد. گناهایی رو که الان انجام نمیدم ،اون موقع هم انجام نمی دادم . گناهانی رو هم که الان انجام میدم تا دلیل منطقی برای ترکشون پیدا نکنم ترک نخواهم کرد. 24 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ هیچ فرقی برام نمی کرد.گناهایی رو که الان انجام نمیدم ،اون موقع هم انجام نمی دادم . گناهانی رو هم که الان انجام میدم تا دلیل منطقی برای ترکشون پیدا نکنم ترک نخواهم کرد. باهات کاملا موافقم من کارایی رو انجام نمیدم که از صمیم قلبم اعتقاد دارم که گناهه پس اگه خدا هم 24 ساعت آزادم بذاره به حالم فرقی نمیکنه چون اعتقاد دارم که نباید اونا رو انجام بدم 14 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین مگه الان ممنوعش کرده ؟!! إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِراً وَ إِمَّا كَفُوراً لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ تفاوت کسی که شرافت انسانی رو رعایت میکنه و کسی که فقط دیندار هست در اینه.اون گناه نمیکنه چون حرام شده توی دین این گناه نمیکنه چون خودش حرامش کرده 21 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین همین کارایی که الان میکنم یعنی شما دزدی نمیکنی فقط به خاطر اینه که گناه هست و از خدا میترسی؟ 16 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من الانشم کاری به خدا ندارم. طبق اصول خودم میرم جلو . 13 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خب! ... کم فروشی تظاهر/ریا دروغ دزدی تهمت دل شکستن ناسزا . . . و یه عالمه کارای دیگه ... همین کارایی که همه (بهتره به خود نگیریم) انجام میدن دیگه... . . . به نظرت وقتش کم نیست!!! 24ساعت کمه . . . 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مطمئنا از کار هایی که الان میکنم دست بر میداشتم مثل یه ادم خوب یه گوشه مینشستم کیف گناه به نوشتن فرشته هاس 11 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تفاوت کسی که شرافت انسانی رو رعایت میکنه و کسی که فقط دیندار هست در اینه.اون گناه نمیکنه چون حرام شده توی دین این گناه نمیکنه چون خودش حرامش کرده همین کارایی که الان میکنم یعنی شما دزدی نمیکنی فقط به خاطر اینه که گناه هست و از خدا میترسی؟ گناهایی رو انجام می دادم که شرافت بشری رو زیر سوال نبره مثل کمی عرق خوردن مطمئنا از کار هایی که الان میکنم دست بر میداشتم مثل یه ادم خوب یه گوشه مینشستم کیف گناه به نوشتن فرشته هاس پس عذاب آخرت تو اینه که بری بهشت 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ هر چی فکر کردم چیزی به فکرم نرسید . کسی بخواد گناه بکنه به وقت خدا کاری نداره. من به یک چیزی معتقدم آدمیزاد همیشه وقتی از یکچیزی منع میشه دوست داره اون کارو انجام بده . وقتی آزاده دیگه لطفی نداره . (سیب حوا که یادتونه) 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ پس عذاب آخرت تو اینه که بری بهشت ای نامرد.......... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ خودمو میکشتم مگر خود کشی گناههه 3 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین به اين دليل من چيزي نميگم 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مگر خود کشی گناههه اینجوری میگن به اين دليل من چيزي نميگم :ubhuekdv133q83a7yy7 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین تا تعریف گناه چی باشه؟ متاسفانه هربار برای اخلاق قید وبند وحدومرزی مشخص شده چیزی که قدرتش بیشتر بوده فساد بوده تا درستی این باور اشخاص نسبت به واقعیات هست که باید اصلاح بشه وگرنه همیشه میتونیم چیزای خوب وبد رو به یه سری پارامترها مقید کنیم یا ماستمالی وزیرسبیلی! به هرحال نفس عمل مهمه واینکه وقتی ارادی کار میکنیم دنبال چه نتیجه ای هستیم 6 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ من دعا میکردم که دنیا زودتر تموم بشه:icon_pf (34): چون حالا که مثلا ترسی از خدا هست و بعضیا هم میدونن که بعضی کارا گناه هست اینهمه فساد دنیا رو گرفته اگه اینطور نباشه دیگه خدا فقط خودش به دادمون برسه خدا اون روز رو نیاره:icon_pf (34)::banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ می رفتم زیر بارون تو خیابون می دوییدم..:62izy85: آخه مامانم نیم زاره.. می گه سرما می خوری.. بخوام حرفش و گوش ندمم گناه.. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده