رفتن به مطلب

اگر درختی...

Waffen

ارسال های توصیه شده

خواستم یه مطلب کامل بنویسم ولی فعلا نمیتونم...

این چیزی که میگم ممکنه خیلی قدیمی شده باشه بره بعضی ها... بسی قدیمه... نمیدونم مال قرن چندومه...

ولی به هر حال بد نیست یکم روش فکر کنیم...

اگر درختی توی جنگل به زمین بیوفته و کسی اونجا نباشه, آیا افتادن درخت بازم صدایی ایجاد میکنه ؟

بررسی کنید :

از دید فلسفی

از دید علمی

شما نظرتون رو بگید... بعد منم میگم... :hanghead:

• Like 14
لینک به دیدگاه

کم میای سوالای سخت هم می پرسی؟؟؟؟

اول باید صدا رو تعریف کنی.چون وقتی موجی که دراثر برخورد درخت با زمین در هوا منتشر مشه به گوش انسان برسه میگیم صدا ایجاد کرد.حالا که انسانی نیست......؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوباره سوال سخت پرسیدی؟

:icon_redface:

میخواستم یه مقاله بنویسم دیدم هیچکس نمیخونه... خوب دیدم فایده نداره... بعد گفتم یه سوال بپرسم بهتره... :w16:

سمندون گفت یه چیزی بگو مغزمون به کار بیوفته... :w58:

گفتم اجبارا کمی فکر کنیم خوب... :hanghead:

:w127::w127:اره صدا ایجاد میکنه اما باید کسی باشه که اون صدا رو بشنو و انتقالش بده

پس بلاخره صدایی ایجاد میکنه یا نه ؟

یعنی صدا تنها زمانی ایجاد میشه که فردی اون رو بشنوه ؟

بخش اول جوابت با بخش دومش جور در نمیاد... :ws52:

باید فکر کنم

مرسی :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کم میای سوالای سخت هم می پرسی؟؟؟؟

اول باید صدا رو تعریف کنی.چون وقتی موجی که دراثر برخورد درخت با زمین در هوا منتشر مشه به گوش انسان برسه میگیم صدا ایجاد کرد.حالا که انسانی نیست......؟

بسیار عالی... :w16:

تا حدود زیادی همینه...

صدا تنها زمانی صدا محسوب میشه که به گوش فردی برخورد کنه و اسکلت گوش رو به ارتعاش در بیاره و مغز اون ارتعاشات رو تحلیل کنه تا بتونیم بهش بگیم صدا...

اگر در زمان افتادن درخت در اون مکان هیچ کسی نباشه تا اون امواج رو بشنوه در حقیقت افتادن درخت صدایی ایجاد نکرده... ولی از نظر علمی اینطور نیست... در حقیقت این تفسیر تنها فلسفی هست...

پ.ن: خوب چیکار کنم... حرف ندارم بزنم دیگه... از کپی پیست کردنم حالم به هم میخوره...

این سوال آسونی بود دیگه... همین الان دو نفر جواب دادن... :shame:

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب اون کار خودشو انجام میده دیگه :دی همون افتادن و اینا .

کسی ینی چی ؟ ینی آدم ؟ خب محسن و بچه ها جواب دادن .

ولی مگه خود درخت ها نمی شنون ؟ :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

صدا !!

دنیای صداها دنیای بزرگیه ، هر کی واردش بشه گم می شه ، درکش سخته !

صدا ها وجود دارن ، چه ما بشنویم چه نشنویم ! صدا با هر نوسانی ایجاد می شه ، حالا بودن ما تنها درک اون صدا رو توسط خودمون باعث می شه ، نوسان ها با واسطه که معمولاً هواست به گوش ما می رسن و ما اونها رو درک می کنیم !

• Like 3
لینک به دیدگاه

اين سوالو قبلا" خونده بودم :ws3:

فك كنم از رو اين استدلال ميكنن ميگن "زمان" هم با وجود انسان معنا پيدا كرده پس قبل از پيدايش انسان زمان هم وجود نداشته !

البته مطمئن نيستما ولي انگار همچين چيزي خونده بودم قبلا" ! :ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه

تصور میشود که واقعیت ها در مغز ما قرار دارد. ما همواره نظاره گر واقعیت هایی هستیم که فکر میکنیم آنها واقعیت هستند. ( ذهن خلاق )

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...