نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مشهورترین انسان روی زمین کیست؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مشهورترین انسان روی زمین کیست؟ ا . ن یعنی کی میتونه باشه؟؟ اون چيه تو امضات ريز نوشتي:167: 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ا . ن اون چيه تو امضات ريز نوشتي:167: :w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ :w00: مگه دروغ ميگم:w00:چرچيل جلوش لنگ ميندازه() 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مگه دروغ ميگم:w00:چرچيل جلوش لنگ ميندازه() 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ا . ن اون چيه تو امضات ريز نوشتي:167: منظورت کدومه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ منظورت کدومه؟؟ دیگه کمتر میام، شایدم... :w00: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ دیگه کمتر میام، شایدم... :w00: آهان خوب دیگه باید کم کم ترک بدم خودمو دیگه باید برم دنبال درس و مشق و... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ آهان خوب دیگه باید کم کم ترک بدم خودمو دیگه باید برم دنبال درس و مشق و... مگه درست تموم نشده مينا مشهورشون من گفتماااااا چه اسم قشنگي داري() 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مينا مشهورشون من گفتماااااا چه اسم قشنگي داري() مرسی ا.ن کیه؟نمیشناسمش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ نچ... :pichak29: :jawdrop: فكر ميكردم 27 يا 28 سالته مرسی ا.ن کیه؟نمیشناسمش ا ح م ..... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ا ح م ..... یه کم راهنمایی کن به نظر من از مسیح مشهور تر نیست چون تمام مسیحیا و مسلمونا که بیشترین جمعیت زمینو دارن میشناسنش 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یه کم راهنمایی کنبه نظر من از مسیح مشهور تر نیست چون تمام مسیحیا و مسلمونا که بیشترین جمعیت زمینو دارن میشناسنش نه ايني كه من ميگم همه ميشناسنش تازه اسمش تو تاريخم ميمونه 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مشهورترین انسان روی زمین کیست؟ خوب..... خو.... خو... خو.. خو. خو خ . معلومه کیه این که پرسیدن نداره لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مشهورترین انسان روی زمین کیست؟ از چه نظر ؟؟؟ لینک به دیدگاه
mahdi celeb 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ زیاد به خودتون فشار نیارین دوستان سال 2006 و در جریان مراسم جهانی موسیقی مدیر موسسه ی گینس مایکل جوزف جکسون رو به عنوان مشهورترین انسان زنده ی روی زمین معرفی کرد که حتی از برچم کشورش هم شناخته شده تره... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ خب معلومه من! ولی فک کنم مرحوم کردان معروفه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده