armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ خاک تو سر پسره ولی خداییش از این خانوم های محترم کتک خوردن هم غنیمته 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ خاک تو سر پسره ولی خداییش از این خانوم های محترم کتک خوردن هم غنیمته مگه ننوشتم ورود اقیان ممنوع ؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مگه ننوشتم ورود اقیان ممنوع ؟ خوب قبلش یه چیز دیگه مینوشتی مایه ی ننگ پسرا...... ( ورود اقایان ممنوع ) ... ما سابقه ی 8 سال دفاع مقدس داریما 1 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مایه ی ننگ پسرا...... :167::167::ws28: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ :167::167::ws28: چرا شماها انقدر خشن تشریف دارین ؟ 2 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ چرا شماها انقدر خشن تشریف دارین ؟ زمونه باعث شده....:167::167: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ علی آقا خودت رفتی تو بعد میگی آقایان نیان خیلی تک خوری هااااااااااااااااااااااااااااا عجب خانم محترمی هست هااااا 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ علی آقا خودت رفتی تو بعد میگی آقایان نیان خیلی تک خوری هااااااااااااااااااااااااااااا عجب خانم محترمی هست هااااا اسماعیل تو اینجا چیکار می کنی؟ :w00: به خانومت می گمتاااااااااا 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: بابا هم چی من میگم تهدید میشم :banel_smiley_52: باشه اصلا خانم محترمی نبود و نیست و نخواهد بود 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ببین چه کار کرده که یه همچین کتکی میخوره. 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من که چیزی ندیدم... ولی خوب حالا شما میگید پسره باید یکی بزنه تو گوش دختره مثلا ؟؟ فکر کنم مودبانه تر باشه اگر چیزی نگه ها... بعدشم حتما یه کاری کرده دیگه... بیخودی که کسی تو گوش کسی نمیزنه... (بنده با توجه به عکسه پیش فرض رو بر چک خوردن اون آقا گرفتم...) 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من که چیزی ندیدم... ولی خوب حالا شما میگید پسره باید یکی بزنه تو گوش دختره مثلا ؟؟ فکر کنم مودبانه تر باشه اگر چیزی نگه ها... بعدشم حتما یه کاری کرده دیگه... بیخودی که کسی تو گوش کسی نمیزنه... (بنده با توجه به عکسه پیش فرض رو بر چک خوردن اون آقا گرفتم...) هم چک میخوره هم تو سری هم مخش کوفته میشه به کاپوت ماشین.. 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ :ws28: دمش گرمممممممممممم چقدر شما خانوما خشن و بی انصافین چقدر پسرا براتون دلسوزن ولی اخرش اینجوری جوابشونو میدین حالا خوبه دختره مثل بعضی دخترای ایرانی کاتر و لانچیکو نداره 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ چقدر شما خانوما خشن و بی انصافین چقدر پسرا براتون دلسوزن ولی اخرش اینجوری جوابشونو میدین حالا خوبه دختره مثل بعضی دخترای ایرانی کاتر و لانچیکو نداره وااااااااای گفتی کاتر.. بچه هایه ما همشون تو کیفشون بود خب وسیله کارمون بود.. ولی نمیدونم چرا تا تو تاکسی مینشستن زود کاتراشون در میوردن.. ولی من همیشه یادم میرفت کاترمو ببرم.. حتی سر کلاس.. 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ چقدر شما خانوما خشن و بی انصافین چقدر پسرا براتون دلسوزن ولی اخرش اینجوری جوابشونو میدین حالا خوبه دختره مثل بعضی دخترای ایرانی کاتر و لانچیکو نداره خب ببینین این پسره چیکار کرده که دختره انقدر عصبانی شده .وگرنه بی دلیل که نگرفته به باد کتک بنده خدارو!! انصافا بعضی از پسرارو باید کتک زد 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ وااااااااای گفتی کاتر..بچه هایه ما همشون تو کیفشون بود خب وسیله کارمون بود.. ولی نمیدونم چرا تا تو تاکسی مینشستن زود کاتراشون در میوردن.. ولی من همیشه یادم میرفت کاترمو ببرم.. حتی سر کلاس.. واقعا که ... چه راحت حرف از کاتر میزنین بابا اینا سلاح سرده و موجب قبل ممکنه بشه 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا که ... چه راحت حرف از کاتر میزنین بابا اینا سلاح سرده و موجب قبل ممکنه بشه اااا خب که چی .. وسیله کاره.. مثل اچار واسه شما..:4chsmu1: باید همرامون باشه .. باش ماکت میسازیم.. خدایش تو تاکسی لازم ..:w74: موجب!!!:w127: همون قتل منظورته!!اونم حله یک کلام میگه از خودم دفاع کردم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ آخیش دلم خنک شد ... دستش درد نکنه !!! :3384s: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده