just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یه روز یه مرد انگلیسی و آمریكایی و ایرانی میمیرن و میرن جهنم مرد انگلیسی به شیطان میگه: دلم به انگلیس تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟ شیطان میگه باشه. اون زنگ میزنه و پنج دقیقه صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم؟ شیطان میگه پنج میلیون دلار. انگلیسیه میگه پنج میلیون دلار!!*** یه چك مینویسه و میره میشینه مرد آمریكایی حسادت میكنه و میگه منم دلم به آمریكا تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟ شیطان میگه باشه. اونهم زنگ میزنه و ده دقیقه صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم؟ شیطان میگه ده میلیون دلار. آمریكاییه میگه ده میلیون دلار!!*** یه چك مینویسه و میره میشینه مرد ایرانی بیش از حد حسادت میكنه و میگه منم دلم به ایران تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟ شیطان میگه باشه. اونهم زنگ میزنه و یكساعت صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم. شیطان میگه یك دلار. ایرانیه میگه فقط یك دلار!!!! شیطان میگه از جهنم به جهنم داخلی حساب میشه.... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یه روز یه مرد انگلیسی و آمریكایی و ایرانی میمیرن و میرن جهنم مرد انگلیسی به شیطان میگه: دلم به انگلیس تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟ شیطان میگه باشه. اون زنگ میزنه و پنج دقیقه صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم؟ شیطان میگه پنج میلیون دلار. انگلیسیه میگه پنج میلیون دلار!!*** یه چك مینویسه و میره میشینه مرد آمریكایی حسادت میكنه و میگه منم دلم به آمریكا تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟ شیطان میگه باشه. اونهم زنگ میزنه و ده دقیقه صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم؟ شیطان میگه ده میلیون دلار. آمریكاییه میگه ده میلیون دلار!!*** یه چك مینویسه و میره میشینه مرد ایرانی بیش از حد حسادت میكنه و میگه منم دلم به ایران تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟ شیطان میگه باشه. اونهم زنگ میزنه و یكساعت صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم. شیطان میگه یك دلار. ایرانیه میگه فقط یك دلار!!!! شیطان میگه از جهنم به جهنم داخلی حساب میشه.... تکراری بود.. لطفا منتقلش کنید به بایگانی توی همین انجمن خوندمش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده