رفتن به مطلب

نرخ مکالمات تلفنی در جهنم

just work

ارسال های توصیه شده

یه روز یه مرد انگلیسی و آمریكایی و ایرانی میمیرن و میرن جهنم

مرد انگلیسی به شیطان میگه: دلم به انگلیس تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟

شیطان میگه باشه. اون زنگ میزنه و پنج دقیقه صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم؟

شیطان میگه پنج میلیون دلار.

انگلیسیه میگه پنج میلیون دلار!!*** یه چك مینویسه و میره میشینه

مرد آمریكایی حسادت میكنه و میگه منم دلم به آمریكا تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟

شیطان میگه باشه. اونهم زنگ میزنه و ده دقیقه صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم؟

شیطان میگه ده میلیون دلار.

آمریكاییه میگه ده میلیون دلار!!*** یه چك مینویسه و میره میشینه

مرد ایرانی بیش از حد حسادت میكنه و میگه منم دلم به ایران تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟

شیطان میگه باشه. اونهم زنگ میزنه و یكساعت صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم.

شیطان میگه یك دلار.

ایرانیه میگه فقط یك دلار!!!! شیطان میگه از جهنم به جهنم داخلی حساب میشه....

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه روز یه مرد انگلیسی و آمریكایی و ایرانی میمیرن و میرن جهنم

مرد انگلیسی به شیطان میگه: دلم به انگلیس تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟

شیطان میگه باشه. اون زنگ میزنه و پنج دقیقه صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم؟

شیطان میگه پنج میلیون دلار.

انگلیسیه میگه پنج میلیون دلار!!*** یه چك مینویسه و میره میشینه

مرد آمریكایی حسادت میكنه و میگه منم دلم به آمریكا تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟

شیطان میگه باشه. اونهم زنگ میزنه و ده دقیقه صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم؟

شیطان میگه ده میلیون دلار.

آمریكاییه میگه ده میلیون دلار!!*** یه چك مینویسه و میره میشینه

مرد ایرانی بیش از حد حسادت میكنه و میگه منم دلم به ایران تنگ شده و میخوام بدونم هركسی چیكار میكنه؟

شیطان میگه باشه. اونهم زنگ میزنه و یكساعت صحبت میكنه بعد میگه چقدر باید پرداخت كنم.

شیطان میگه یك دلار.

ایرانیه میگه فقط یك دلار!!!! شیطان میگه از جهنم به جهنم داخلی حساب میشه....

تکراری بود.. :ws3:

لطفا منتقلش کنید به بایگانی:ws28::ws3:

توی همین انجمن خوندمش :ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...