Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آخر شهریور خوبه...منم اون موقع پایان نامم تمومه...از بلاتکلیفی هم درومدم موافقم 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان اهل مطالعه الوعده وفا... شهریور تموم شد و مهرماه رسید و حالا نوبت تشکیل اولین گروه کتابخونی هستش... تا اواخر مردادماه 5و6 نفری اعلام آمادگی کرده بودن... هنوزم اگه اون دوستان مصمم هستن اعلام آمادگی کنن تا ظرف هفته آینده اقدام کنیم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ علاقه دوستان بیشتر به کتاب در چه زمینه هایی هست؟ شعر، رمان، داستان، سفرنامه، تاریخ یا........؟ فاز مطالعاتی من کلا تو یک بحر دیگه ای است. نمیدونم کسی خوشش بیاد یا نه، فکر کنم همه فرار کنند. ولی خوب من از این طرح استقبال میکنم. 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ علاقه دوستان بیشتر به کتاب در چه زمینه هایی هست؟شعر، رمان، داستان، سفرنامه، تاریخ یا........؟ فاز مطالعاتی من کلا تو یک بحر دیگه ای است. نمیدونم کسی خوشش بیاد یا نه، فکر کنم همه فرار کنند. ولی خوب من از این طرح استقبال میکنم. شما تشریف بیار ما فاز مطالعاتیت رو از تک بعدی بودن در میاریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده