Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ منم آماده باشم با: سقوط---کامو تهوع---سارتر 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی از سارا و زهرای عزیز... پس شدیم محمد مهدی، ندا، زهرا، انوشه، سارا و من احتمالاً هدا و یکی دیگه از آقایون هم به ما اضافه بشن... برای من و محمد مهدی روز و مکان مبادله ی کتاب ها خیلی تفاوتی نمیکنه اما این حق رو برای خانم ها محفوظ میداریم که خودشون در این تاپیک به یه روز مشخص برای اینکار برسن... امیدوارم هم خانمها در مورد زمان معاوضه کتاب ها سریع به نتیجه واحد برسن و هم چند تا آقای اهل مطالعه به جمع ما اضافه شن... :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ منم آماده باشم با:سقوط---کامو تهوع---سارتر ممنون.. سارا جان چون تا جایی که یادمه به شما امکان پی ام دادن وجود نداره، ممنون میشم که بیشتر به اینجا سر بزنی و زمان اومدنت رو تعیین کنی.. :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ منم هستم.....انشا الله مرسی هدا جان.. خیلی خوشحال میشیم که یه خانم اهل مطالعه و اندیشه مثل تو، در جمع کوچیک ما باشه:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی هدا جان.. خیلی خوشحال میشیم که یه خانم اهل مطالعه و اندیشه مثل تو، در جمع کوچیک ما باشه:flowerysmile: :ws3: 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ منم کتاب خیلی دوست دارم مرسی:flowerysmile: اما چه فایده سختی تشکیل یه گروه کوچیک 5 نفره به کنار هیچکس حتی حاضر نیست برای اینکار دو ساعت در یک ماه وقت بذاره و یه تاریخ واسه چرخش کتاب تعیین کنه! 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من که شهرستانم چجوری کتابامو به دستتون برسونم؟ بعیده تا یکی دو ماه دیگه تهرانم بتونم بیام پیشنهادتون چیه؟ پستی خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ فعلاباید بیان مردمو کتابخون کنن تا بعد این کارو بکنیم !:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ مردمو کتابخون کنیم؟!!! نمیشه کسیو به کتاب خوندن وادار کرد اینکه ایرانیها علیرغم قیمت پایین کتاب تو کشور به مطالعه علاقه نشون نمیدن چیزی نیست که بشه یه تنه و یه شبه تغییرش داد عوامل زیادی توش دخیلن مثلا همین اکیپای کوچولوی کتابخونی و ردوبدل کردن کتاب اگه حتی شده رو حساب چشم و هم چشمی و تقلید هم بین مردم جا بیفته شروع خوبی واسه این تغییره از ابتدای بحث سر شروع اینکار شما چندمین نفری هستین که میاد دم از نشدن میزنین ولی من میگم اگه قراره نشه هم بذارید امتحان کنیم و نشدنش رو به عینه ببینیم رو فرض و احتمال این فرصت قشنگو از خودمون نگیریم دوستان لطفا ازین به بعد آیه یاس ممنوع:rose: 5 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ عه وا ، من فکر می کردم این همون موضوع قدیمیه داره ادامه پیدا می کنه ، نمی دونستم یه چرخه و قرار جدید براش می خواهید شروع کنید ، چقدر خوب ، تبریک میگم و امیدوارم به خوبی پیش بره ، ترجیح دادم کتاب هام رو به کتابخونه تازه تاسیس محله خودمون اهدا کنم ، یکی دو ماه پیش ، بقیه کتاب هام هم که تست های کنکور توی همه مقاطع تحصیلی هستن ، توی اقوام ، دوست و غریبه تر ها در چرخشِ ، 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ این چرخه بین خود بچه های انجمن قراره باشه؟؟؟؟ بابا من کتابخووونم پر کتابای شهرسازیه. کتاب غیر شهرسازی ندارم به جز کوری و قلعه حیوانات ، جنبش زنان فمنیسم و نمایشنامه افسانه آفرینش دو تا از کتابای صادق که فک می کنم بچه ها همه ی اینا رو خووونده باشن. راسی شاید جاش اینجا نباشه. من کتاب جن نامه احمد گلشیری و بچه های نیمه شب رو تو یه کتاب فروشی دیدم فروشنده خیلی تعریف کرد. من وسوسه شدم بخرم نظر شما چیه. 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ این چرخه بین خود بچه های انجمن قراره باشه؟؟؟؟ بابا من کتابخووونم پر کتابای شهرسازیه. کتاب غیر شهرسازی ندارم به جز کوری و قلعه حیوانات ، جنبش زنان فمنیسم و نمایشنامه افسانه آفرینش دو تا از کتابای صادق که فک می کنم بچه ها همه ی اینا رو خووونده باشن. . کتاب هایی که دارید خیلی خوبن... من خودم به شخصه فقط قلعه حیوانات با چند تا کتاب از صادق هدایت رو خوندم.. مابقی رو نخوندم خوشحال میشیم که شما هم به ما ملحق بشی:4uboxsmiley: 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ کتاب هایی که دارید خیلی خوبن...من خودم به شخصه فقط قلعه حیوانات با چند تا کتاب از صادق هدایت رو خوندم.. مابقی رو نخوندم خوشحال میشیم که شما هم به ما ملحق بشی:4uboxsmiley: منم خوشحال می شم که به شما ملحق بشم . فقط من خودم به جز کتابای صادق بقیه رو نخووندم چون وقتی داشتم واسه ارشد کتاب می خریدم اووونا رو خریدم بعدشم که درگیر درس بودم. ولی حیفم میاد تو کتابخوونه باشنو خاک بخووورن واسه همین من هم هستم. آها یه چیز دیگه من که تهران نیستم چه جوووری بهتون برسووونم کتابارو؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من که شهرستانم چجوری کتابامو به دستتون برسونم؟بعیده تا یکی دو ماه دیگه تهرانم بتونم بیام پیشنهادتون چیه؟ پستی خوبه؟ مرسی که انقد فرهنگ کتابخونی برات مهمه که حتی میخوای پست کنی والا بازم میگم این تاریخ چرخش کتابها مساله ای هست که باید خود شما دخترها در موردش به توافق برسید. برای آقایون مچ شدن به هر حال آسونتره هدا هم مثل شما شهرستانه و گفت آخرای شهریور به بعد میتونه تهران بیاد (و حتی میتونه کتاب پست کنه) انوشه هم وقتش آزاده..مشکلی نداره زهرا هم بیشتر برای آخر شهریور راغب بود.. اما گفت اگه تاریخی دیگه ای هم بذارید سعی میکنم بیام... 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آقا من تا اول مهر مشغولم ولی بعدش پایه هستم... راستی امروز رفتم فرهنگسرای محلمون بعد دیدم یه سبد گذاشته توش چنتا کتابه و کنارش نوشته کتابت را جا بگذار!!! اون لحظه که دیدمش اینجوری شدم.....> 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها با صحبتی که با استارتر تاپیک شد (زهرا) قرار شد برای آخرای شهریور قرار بذاریم... چون ممکنه بعضیا موقع تحویل پروژه یا پایان نامشون باشه (مثل من:icon_pf (34):) یا اینکه بخوان برن مسافرت و... اما تا اون موقع کسایی که میخوان شرکت کنن اعلام آمادگی میکنن و اسم کتاب یا کتابهایی که میخوان بیارن رو میگن..(اما قولشون برای اومدن قول باشه) تا اینجا من، محمد مهدی، هدا، انوشه ، و زهرا اعلام آمادگی کردیم... در مورد دو تا از بچه های گل شهرستان هم من همه چیز رو میسپارم به خودشون...هر جور که راحت هستند و صلاح می دونن بگن:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من توی تاپیک های قبلی گفتم که با اینکارمون علاوه بر اینکه فرهنگ چرخش کتاب رو بسط میدیم، چند تا حسن دیگه هم داره.. هر کدوم از ما چون در تاریخی که خودمون برای مطالعه کتاب تعیین می کنیم، باید کتاب رو به کس دیگه ای تحویل بدیم، اینکار باعث میشه که بر تنبلیمون غلبه کنیم! در واقع مجبور به مطالعه میشیم! خوش قولی و تعهد رو یاد میگیریم. و اگه قرار باشه هر کسی بعد از مطالعه ی کتاب، چکیده ای از اون رو در حد یک صفحه بنویسه و در موردش بحث کنه، به تبادل دیدگاه هامون هم کمک میکنه.. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ این چرخه بین خود بچه های انجمن قراره باشه؟؟؟؟ بابا من کتابخووونم پر کتابای شهرسازیه. کتاب غیر شهرسازی ندارم به جز کوری و قلعه حیوانات ، جنبش زنان فمنیسم و نمایشنامه افسانه آفرینش دو تا از کتابای صادق که فک می کنم بچه ها همه ی اینا رو خووونده باشن. راسی شاید جاش اینجا نباشه. من کتاب جن نامه احمد گلشیری و بچه های نیمه شب رو تو یه کتاب فروشی دیدم فروشنده خیلی تعریف کرد. من وسوسه شدم بخرم نظر شما چیه. جن نامه رو چن سال پیش خوندم یکم خسته کننده بود برا من ولی اواخر داستان جالب شده بود راجبه ماوراست...احضار روح و .... آقا من تا اول مهر مشغولم ولی بعدش پایه هستم...راستی امروز رفتم فرهنگسرای محلمون بعد دیدم یه سبد گذاشته توش چنتا کتابه و کنارش نوشته کتابت را جا بگذار!!! اون لحظه که دیدمش اینجوری شدم.....> چه جالب!!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده