hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ در پاسخ به عطر بارون؛ هدا جان و سکوت خب قرار نیست ما هم کنار ساحل کتاب رو رها کنیم.. قبول دارم هنوز فرهنگ اینکار جا نیفتاده..نمونه بازش اوتوس های شهری تهران که حتی به کتاب های جیبی هم رحم نمیشه... اما در عوض میتونیم این فرهنگ رو در بین کسایی که میدونیم اهل مطاله هستن + امانتدار هستند + خوش قول هستند ترویج کنیم تابه تدریج گسترش پیدا کنه.. حالا ما انجام میدیم شما کیف کنید کسی که کتابخونه.....ارزش کتاب رو میدونه و امانتدارم هست......منظور من کسانی بود که میدونم که اهل کتاب خوندن نیستن....البته متاسفانه توی کتابخون ها هم همه وقتی کتابی رو امانت میگیرن ازش محافظت که نمیکنن هیچ.....گاهی مالک هم میشن یادمه یه جلد از مسخ داشتم امانت دادم به یکی از دوستام.....بعد که از بازگشتش پشیمون شدم رفتم یه جلد دیگه با یه ترجمه دیگه خریدم یک سال بعد دیدم تو کتابخونش....جالبه با اعتماد به نفس هم گفت مسخی که من دارم با ترجمه هدایته بهتر از ماله توئه:w58: 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آقا من یه کتاب خیلی خوب دارم (یه جورایی میتونم بگم کشفش کردم) که حتماً باید شما ها هم بخونید.. وزارت ارشاد اجازه ی چاپش رو نمیده..فوق العادست... پایه هستید با همین کتاب «گردش کتاب» رو شروع کنیم؟؟؟ منم اون یکی کتاب رو از حمید هر جور شده میگیرم... آقا من پایه ام شدید. از کجا باس شروع کنیم؟ کیا پایه ان؟ 6 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آقا من پایه ام شدید.از کجا باس شروع کنیم؟ کیا پایه ان؟ خیلی خوبه... ایول... من دو تا کتاب میارم وسط یکی همینی که تاپیک قبلی ازش تعریف کردم با یه کتاب مناسب دیگه... تو هم اگه میتونی کتاب خودت رو از حمید بگیر..چون خیلی کتاب با ارزشی بودش تا اینجا شدیم دو نفر.. اگه زهرا که استارتر خود این بحث بوده، هدا یا کسای دیگه هم مایل بودن اینجا اعلام آمادگی کنن... برای شروع نیاز به چهار ، پنج نفری حداقل هست... 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من کتاب ندارم...کتاباتونو به منم بدید در عوض هیچی نخواید 7 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من دوتا به اشتراک میذارم یا تهوع ,مرشد و مارگریتا یا سقوط و محاکمه...یه چنتای دیگه هم هستن که نمیتونم دل بکنم راستی دوتای اولو هنوز فرصت نکردم بخونم 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ توی این مملکت قراره این کار رو انجام بدین ؟! رفتم توی کتابخونه می بینم چون کولر خرابه طرف داره با کتاب امانی خودش رو باد می زنه ! با این افراد با فرهنگی که ما داریم اگه بخواییم چنین کاری بکنیم یا باید کتاب رو نهایتا از توی سطل زباله دربیاریم یا به عنوان زیر قابلمه ای ازش استفاده شده یا باد بزن و ....... در ضمن به نظرم کتاب بزرگترین و ماندگار ترین گنجینه آدمیه !!! مثلا اگه پدر بزرگ من این همه کتاباش رو بخشش نمی کرد الان لازم نبود من 3 روز انقلاب رو بذارم زیر پا برای یه کتابی که آخرش هم پیداش نکردم 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ توی این مملکت قراره این کار رو انجام بدین ؟!رفتم توی کتابخونه می بینم چون کولر خرابه طرف داره با کتاب امانی خودش رو باد می زنه ! با این افراد با فرهنگی که ما داریم اگه بخواییم چنین کاری بکنیم یا باید کتاب رو نهایتا از توی سطل زباله دربیاریم یا به عنوان زیر قابلمه ای ازش استفاده شده یا باد بزن و ....... در ضمن به نظرم کتاب بزرگترین و ماندگار ترین گنجینه آدمیه !!! مثلا اگه پدر بزرگ من این همه کتاباش رو بخشش نمی کرد الان لازم نبود من 3 روز انقلاب رو بذارم زیر پا برای یه کتابی که آخرش هم پیداش نکردم طلا جان من جواب همین انتقاد شما رو چند پست قبل پاسخ دادم.. قرار نیست با هر کسی این کار صورت بگیره.. قراره با کسایی اینکار ور انجام بدیم که تا حدی میشناسیمشون و اعتماد نسبی به هم داریم... بنابراین مطمئن باش سر از جای بدی کتاب در نمیاره.. شما هم به جمع ما بپیوند.. از یه جا باید شروع کرد..فرهنگ غلط رو خود ما باید از خودمون شروع کنیم تا اصلاح شه دیگه 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوبه... ایول...من دو تا کتاب میارم وسط یکی همینی که تاپیک قبلی ازش تعریف کردم با یه کتاب مناسب دیگه... تو هم اگه میتونی کتاب خودت رو از حمید بگیر..چون خیلی کتاب با ارزشی بودش تا اینجا شدیم دو نفر.. اگه زهرا که استارتر خود این بحث بوده، هدا یا کسای دیگه هم مایل بودن اینجا اعلام آمادگی کنن... برای شروع نیاز به چهار ، پنج نفری حداقل هست... یعنی دقیقا قراره چطوری باشه این کار؟ من کتاب ندارم...کتاباتونو به منم بدید در عوض هیچی نخواید من دوتا به اشتراک میذارمیا تهوع ,مرشد و مارگریتا یا سقوط و محاکمه...یه چنتای دیگه هم هستن که نمیتونم دل بکنم راستی دوتای اولو هنوز فرصت نکردم بخونم تهوع رو زودتر شروع کن.....عالیه منم نمیتونم از کتابهام بگذرم......مگر 3تا کتاب از جبران که مربوط به یه زمانی بودن که از نوشته هاش خوشم میومد میشه کتابهایی که دوست نداریم رو واسه اشتراک بذاریم؟:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بزرگی میگفت ابله کسانی اند که کتاب قرض میدهند و ابله تر کسانی که کتاب هایی را که قرض گرفته اند پس میدهند. 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بزرگی میگفتابله کسانی اند که کتاب قرض میدهند و ابله تر کسانی که کتاب هایی را که قرض گرفته اند پس میدهند. :ws28: منو میگه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی دقیقا قراره چطوری باشه این کار؟ تهوع رو زودتر شروع کن.....عالیه منم نمیتونم از کتابهام بگذرم......مگر 3تا کتاب از جبران که مربوط به یه زمانی بودن که از نوشته هاش خوشم میومد میشه کتابهایی که دوست نداریم رو واسه اشتراک بذاریم؟:persiana__hahaha: مرسی هدا جان از وارد شدنت به جریان گردش کتاب مهم نیست اصلاً.. فقط مهم اینه که ما این فرهنگ رو از یکجا شروع کنیم... و چه بهتر که از همین الان و بین خودمون شروع کنیم... سعی می کنیم که کتاب هایی رو به هم بدیم که فراخور شرایط ما باشه...کتاب های جبران خلیل جبران خوبه...خودم ازت میگیرمبرای شروع، آوردن فقط یه کتاب کفایت میکنه 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تشکیل یه گروه برای کتاب خوندن و دادن کتاب های خودمون به همدیگه غیر از ترویج همون فرهنگی که استارتر تاپیک گفت فواید دیگه ای هم داره... مثلا من پیشنهادم اینه که هر کسی کتاب مورد علاقش رو از توی جمع انتخاب کرد و قرار شد بخونه حتما بعد از اتمام مطالعش، در حد یکی دو صفحه به صورت خلاصه، مطالبی که از کتاب برداشت کرده رو بنویسه و اگر نقدی هم بر کتاب داره بیان کنه... اینکار به افزایش قدرت تحلیل و قلم ما هم کمک میکنه.. ضمن اینکه باعث میشه بقیه کسایی که کتاب رو مطالعه نکردن با چکیده ای از کتاب آشنا بشن و ببینن فراخور خودشون برای مطالعه هست یا نه و پیشنهاد بعدی این که خود طرفی که کتاب رو برای مطالعه انتخاب میکنه برای مطالعش فرجه تعیین کنه و ظرف مهلتی که تعیین کرده برگردونه...ما خیلی وقت ها می گیم فلان کتاب رو می خونم اما بعضی وقتها ماهها یا شایدم سالها میگذره اما هنوز نرفتیم بخونیمش.اینکار باعث میشه بر تنبلیمون غلبه کنیم و وادار به مطالعه بیشتر و استفاده بهتر از وقتمون بشیم..ضمن اینکه وفاداری و پایبندی به عهد و قول و مراقبت شایسته از کتاب رو هم یاد می گیریم... 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بزرگی میگفتابله کسانی اند که کتاب قرض میدهند و ابله تر کسانی که کتاب هایی را که قرض گرفته اند پس میدهند. :flowerysmile: طلا جان من جواب همین انتقاد شما رو چند پست قبل پاسخ دادم..قرار نیست با هر کسی این کار صورت بگیره.. قراره با کسایی اینکار ور انجام بدیم که تا حدی میشناسیمشون و اعتماد نسبی به هم داریم... بنابراین مطمئن باش سر از جای بدی کتاب در نمیاره.. شما هم به جمع ما بپیوند.. از یه جا باید شروع کرد..فرهنگ غلط رو خود ما باید از خودمون شروع کنیم تا اصلاح شه دیگه بله بعد از این که گفتین نگاه کردم ؛ چون به جز صفحه اول صفحه دیگه ای رو نخوانده بودم ! :girl_blush2: ممنون از دعوتتون اما من کتابام به جونم بسته است و به جز خودم هیچ کس حق دست زدن بهشون رو نداره همون طور که گفتم به نظرم کتاب گنجینه آدم ؛ گنج رو هم که به این راحتی بذل و بخشش نمی کنن ! 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ :flowerysmile: بله بعد از این که گفتین نگاه کردم ؛ چون به جز صفحه اول صفحه دیگه ای رو نخوانده بودم ! :girl_blush2: ممنون از دعوتتون اما من کتابام به جونم بسته است و به جز خودم هیچ کس حق دست زدن بهشون رو نداره همون طور که گفتم به نظرم کتاب گنجینه آدم ؛ گنج رو هم که به این راحتی بذل و بخشش نمی کنن ! بمونه تو کتابخونه ات که چی بشه؟ 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ :flowerysmile: بله بعد از این که گفتین نگاه کردم ؛ چون به جز صفحه اول صفحه دیگه ای رو نخوانده بودم ! :girl_blush2: ممنون از دعوتتون اما من کتابام به جونم بسته است و به جز خودم هیچ کس حق دست زدن بهشون رو نداره همون طور که گفتم به نظرم کتاب گنجینه آدم ؛ گنج رو هم که به این راحتی بذل و بخشش نمی کنن ! مرسی طلا جان اما.. اولاً به قول نیوترون بمونه توی کتابخونه که چی بشه.. در ثانی اصلا حرف شما متین و درست..قبول .. اما من یه پیشنهاد دیگه میدم..قرار نیست کتابای کتابخونت دست کسی بیفته که...هیچ ایرادی نداره..بذار اون ها واسه خودت باشه..شما یه کتابی که خودت خوندی و فکر میکنی به درد بقیه هم میخوره و قیمت مناسبی هم داره رو برای بچه ها میخری..هم کار خیر میکنی هم اینکه ضرر هم از نظر اقتصادی نمی کنی..چون عوضش میتونی به رایگان کتاب های بقیه بچه ها رو بخونی.. .نظرت چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دوره کارشناسی 14 نفر بودیم یه کتاب خریدیم مگه چیه هممون خونیم و آخرش پاس شد این دیگه فرهنگ استاتر نیست 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ ما اون دوستمون رو 4 سال نتونستیم روش تاثیری بذاریم ... باورت نمیشه ولی 5 نفر بودیم رفتیم انقلاب کتاب رو خریدم! (خودم نسخه شو ندارم!!!) دادم کیوان، اون گفت من اول میخونم، کیوان هم داد به اون ، دیگه رفت که رفت! خوب میشه اینجوری به این ماجرا نگاه کرد که این کتابم یکی از قربانیای این طرح بوده،بالاخره هر طرحی اولش با شکستای زیادی مواجه میشه...مخصوصا تو کشور قشنگ و گل و بلبل و مردم بافرهنگ ما...:shame: ولی این سایته رو برید یه نگاهی بندازید خیلی جالبه!برای هر کتابی یه شماره پیگیری میذاره،بعد هرکسی که اون کتاب به دستش رسید میتونه بره تو اون سایت و اعلام کنه که کجا این کتاب به دستش رسیده و.... 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من همچین کاری نمیکنم...چون کتابامو با عشق میخرم و به هرکیم کتابمو امانت میدم دیگری اثری ازش پیدا نمیشه چون طرف کتاب منو داده به یکی دیگه و اونم داده به یکی دیگه و همین طور الی آخر!!! تایید میشهو اینکه هیچ کدوم هم نخوندن....یکی اومده دیده کتاب من و پیش دوستمه گفته ا....چه کتاب خوبی ببرم بخونم....اونم گفته باشه بخون بده بعد که من خوندم میدم صاحبش....اما این چرخه همینطور ادامه داشته راستش من کتاب و فیلممام مثل بچه هامن......ترجیح میدم برم واسش بخرم تا اینجوری کتاب عزیزم و از دست بدم شبنم و هدای عزیزم میدونم چی میگین...در ادامه ی توضیحات کیوان بگم که منم این بلا سرم اومده....و خودمم یه سری کتابامو راستش به هیچ قیمتی راضی نمیشم به کسایی که مطمئن نیستم ازشون مراقبت کنن بدم،ولی خوب میشه برای شروع کتابی رو که میدونیم خوبه رومثلا بخریم و از اول بذاریم تو این چرخه باشه... آقا من یه کتاب خیلی خوب دارم (یه جورایی میتونم بگم کشفش کردم) که حتماً باید شما ها هم بخونید.. وزارت ارشاد اجازه ی چاپش رو نمیده..فوق العادست... پایه هستید با همین کتاب «گردش کتاب» رو شروع کنیم؟؟؟ منم اون یکی کتاب رو از حمید هر جور شده میگیرم... آقا من پایه ام شدید.از کجا باس شروع کنیم؟ کیا پایه ان؟ ای وللل منم پایه اممممممممم :w42: منم دوتا کتاب میذارم.صدسال تنهایی و محاکمه چطوره؟ من دوتا به اشتراک میذارمیا تهوع ,مرشد و مارگریتا یا سقوط و محاکمه...یه چنتای دیگه هم هستن که نمیتونم دل بکنم راستی دوتای اولو هنوز فرصت نکردم بخونم مرسییییییییییییی:flowerysmile: بزرگی میگفتابله کسانی اند که کتاب قرض میدهند و ابله تر کسانی که کتاب هایی را که قرض گرفته اند پس میدهند. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده