Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ به پیانیستم میگیم پیانو بیاره بزنه مردم بهش پول بدن! بهتر پول در میاریم! 4 لینک به دیدگاه
Mita 155 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ روزگار غریبی است نازنین...!!!:w16: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ به پیانیستم میگیم پیانو بیاره بزنه مردم بهش پول بدن!بهتر پول در میاریم! پیانو؟؟ وسط خیابون؟؟ 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من یه بار گدایی کردم.فکر کنم یه پونصد تومنی در آوردم اگه درست یادم باشه.حالا نمیگم کار اینا گداییه.اما خب بازم سخته جدی این کارو کردین؟ میگم...میشه بگین چه جوری بود نحوه ی گداییتون؟ شاید لازم شد 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ پیانو؟؟ وسط خیابون؟؟ نه جیگر سر خیابون چرا! میری وسط میدون! وافنم میگیم بیاد بساط پهن کنه و معرکه بگیره و در مورد بیخدایی صوبت کنه! زمان جمع کردن پولم تو پیانو میزنی مردم حوصلشون سر نره! میگیم رز سیاه از باشگاه بیاد به عنوان بچه ی مردم! (چادر میکشیم روش میگیم دو روزه هیچی نخورده!) 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ باشه... میگما... تو هم بیا وسط برقص... 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ تو هم بیا وسط برقص... بلت نیستم که! من پول جم میکنم! میگیم یکی از خانم ها بیاد! :-"! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ از دزدی که بهتره :w00:تازه شاید یه دختر پولدار عاشق یکدومون بشه و شهریه همشونو با هم بده:4chsmu1: گل گل گل بدم منم میام گلای رز رو بدین من بفروشم... :wubpink: باشه به خانوم های بالای 50 سال رو تو گل بده از 18 تا 40 سال رو من میدمقبوله؟ تقسیم کار کنیم نظرت چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ به پیانیستم میگیم پیانو بیاره بزنه مردم بهش پول بدن!بهتر پول در میاریم! میگم پیانو زیاد تاثیر گذار نیست بیاین یه آکاردئون بردارین آهنگ سلطان قلب ها رو بزنین توی خیابون راه برین اینجوری مردم دلشون بیشتر میسوزه اون وسط کار هم برا استراحت یکی نی بزنه هییییییییییی اگه کسی هم خواستید استخدام کنید بگید ما هم پاشیم بیایم اونجا بلکه شهریه ترم بعد جور شد. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ گل گل گل بدم باشه به خانوم های بالای 50 سال رو تو گل بده از 18 تا 40 سال رو من میدمقبوله؟ تقسیم کار کنیم نظرت چیه؟ بنظرم خیلی خوبه چون اونجوری من درگیر مسائل فرعی نمیشم و پول بیشتری در میارم... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ باشه... میگما... تو هم بیا وسط برقص... بلت نیستم که! من پول جم میکنم!میگیم یکی از خانم ها بیاد! :-"! دعوا نکنین من پول در بیارم هم می رقصم هم پول جمع میکنم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ بنظرم خیلی خوبه چون اونجوری من درگیر مسائل فرعی نمیشم و پول بیشتری در میارم... اره دیگه شاید یک پیر زنی مثل خاله ربکا ازت خوشش اومد باهات ازدواج کرد بعد مال و اموالش رو با هم بالا میکشیم نظرت با این یکی چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اگه خاله ربکا پول داشت که اوضاعش اونجوری نمیشد! من پول شهریم در بیاد کافیه زن و دختر و پیرزنش واسه تو... 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اقا یکی فردا بره آدرس این تاپیکو بهشون بده بدونن چقدر همه به فکرشونن:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ 2000 تومان آخرش بود ؟ یعنی ملت اینقدر بیچاره شدن ؟ یعنی 2000 تومن برا یه شاخه مریم پلاسیده و پر از غنچه خیلی کمه؟! نمیدونم راستش... شاید ما خیلی اقتصادی پول تو جیبیامونو خرج میکنیم..... :167: چرا خوب چوب به دست میشی؟! :w00: این نسخه ای که پیچیدی هر کسی رو وسوسه میکنه.... چه برسه به ما قشر دانشجوی بی پول!!! از دزدی که بهتره :w00:تازه شاید یه دختر پولدار عاشق یکدومون بشه و شهریه همشونو با هم بده:4chsmu1: مگه رمان ایرانیه بابا..... اونم دخترای مایه داره الان!!!! عالیییییییییییییییییهزندگی از فردا تعطیل، به سمت تجریش. لیلا فردا بیا شاید منم دیدی که دارم گل مریم می فروشم. (نشونه : مانتوم خال خالیه) مریم حواست باشه.... باید شیک باشیم و ادم حسابیاااا..... اینا خیلی با حال بودن!!!! بزار فردا یه سر برم آرایشگاه موهامو بلوند کنم..... الان مده..... پسرا بیشتر دوس دارن..... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ منم میام گلای رز رو بدین من بفروشم... :wubpink: ترجیحا موها سیخ سیخی و زیبا..... کتونی ادیداس حالا نایک هم شد اشکال نداره.... جین و تی شرتتم تن خورش قشنگ باشه.... مارک نبود اشکال نداره...... آهان... عینک آفتابی حتما داشته باشیا..... این روزا عینک آفتابی ام جز چیزای با کلاس محسوب میشه...... خدا نکشدت لی لی یاد گداییه کاوه افتادم تو یاسمین من فک کنم 6 7 سال پیش یاسمینو خوندم..... کاوه همون بود که مایه داربود شوخ دیگه....؟ :JC_thinking: اقا یکی فردا بره آدرس این تاپیکو بهشون بده بدونن چقدر همه به فکرشونن:4chsmu1: پیشنهاد جالبی بود....شاید خودم زحمتشو کشیدم.... به چشم برادری خوب برادرایی بودن!!! :girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ جدی این کارو کردین؟میگم...میشه بگین چه جوری بود نحوه ی گداییتون؟ شاید لازم شد هزار و پونصد تومن.اشتباه شود پونصد تومن.من و دوستم.پول برا تاکسی نداشتیم خب گفتیم ببینیم چجوریه گدایی.پول تاکسیمون رو جور کردیم.دربست گرفتیم رفتیم خونه.اونم همین مقدار رو تقریبا گدایی کرده بود.3000 تومن پول تاکسی بود.واسه این دیگه بسنده کردیم والا نه خودمون رو زدیم به کوری نه شل و پلی.هر کدوممون یه گوشه نشستیم کنار خیابون.سرمون و انداختیم پائین.دستمون و دراز کردیم.بعضیا که رد میشدن یه پول مینداختن.ولی حرفایی که زیر لب میزدن هم تو نگاه اول خندم میگرفت.ولی بعدش واسم دردآور بود.نه به خاطر خودم ها.ما اون موقع پول همرامون نبود.میتونستیم تاکسی بگیریم بریم خونه حساب کنیم ولی خب این کار و کردیم به خاطر تجربه و یه ذره هم شیطنت.نمیدونم.نمیدونم چی بگم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ از مال حروم خوردن و دزدی و خرید و فروش مواد بهتره به خدا.... اما.... آخرش چی؟ دلم سوزید 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ عوض گل فروشی میرفتن تابستون کار میکردن . کمتر هم به غرو فرشون میرسیدن به این روز نمی افتادن 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ شهرداری تهران اعلام کرد : از بعد از ایجاد این تاپیک تا کنون سیل انبوه دانشجویان به سمت چهار راه های شهر باعث ایجاد ترافیک شدید در خیابان های اصلی شهر گردیده ، لذا هیئت دولت امروز صبح طرحی را به تصویب رساند که بر اساس این طرح دانشجویان متقاضی کار در سر چهارراه ها تا پایان ساعت اداری روز هشتم مهرماه فرصت دارند مشخصات خود را در سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (برای گداهای محترم )و سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (برای دستفروش های عزیز) وارد کنند تا هر چه سریع تر برای ساماندهی این عزیزان اقدام شود. در ضمن لازم به ذکر است داشتن حداقل یک حساب عضو شتاب به نام خود شخص الزامی است. همچنین طبق نظر کمیسیون گدایی مجلس تا اطلاع ثانوی تعرفه های جدید گدایی به شرح زیر اعلام شد: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده