pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ تو آواتارت سایز بزرگ نداره همشونو امتحان کردم..همشون همین قدری بودند آواتارتم مثل خودت.... جریان من هم شده مثل جریان اون مرده بود بچه اش رو میفرسته میگه برو از همسایه نون بگیر میره و میاد میگه نمیدن باباهه میگه اه مردم چقدر خسیسن برو از بخچال خودمون بیار.................... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ ببین چقدر خوشگله ... :shad: دیگه نبود؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ ببین چقدر خوشگله ... :shad: دیگه نبود؟ پس دکل برقش کو................... :ws52: :ws52: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ وسط رود که دکل نمیزنن ... تازه .. من که بلد نیستم ... خودتون یکی بزارین ... :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ وسط رود که دکل نمیزنن ... تازه .. من که بلد نیستم ... خودتون یکی بزارین ... :icon_pf (44): راس میگی.......................... :ws52: خوب تو خشکی میزنیییییییم این دکل با استاندارد های روز دنیا زده شده علائم هشدار دهنده هم به کار برده شده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ لوله اب و گاز یه لطف دولت .................... در حال کشیدن هستن.....:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ جالب بودند :دی مرســــــــــــــــــــــــــــی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ بله ... نقاشی به این خوشگلی کشیدم ... رو چمن و اینا دکل کشیدی ؟ :167: خوبه ... آورین ... :wubpink: لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ دوستان قشنگ بود مرسی .بسی خوش گذشت میگم اون بالا که میریم موبایل هم آنتن نمیده حالا که برق آوردی یه دکل آنتن هم بزار مشکل موبایل هم حل بشه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ کدوم بالا؟ رود از بالا به سمت پایین جاریست ... اونوقت شما چجور می خوای برید بالا؟ :shad: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ اواتار من کوووو؟؟؟ چرا هیشکی باش شوخی نکرده؟ 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ این تاپیک چرا خوابید؟ با آواتار محمد که نمیشه شوخی کرد مدیر سایته بهش بر میخوره با تیپا پرتم میکنه بیرون خیلی با حالهههههه این آواتار دلنوازم که انقده نازه نمیشه باهش شوخی کرد و از همه اینا مهمتر من اصلا فتوشاپ بلد نیستم :ws28: 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ :girl_blush2:منم اومدم شوخی کنین! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده