haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من شوخی با آواتار های خوشگل باید ممنوع بشه؛ حیفه توبه برادرم توبه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ توبه برادرم توبه گاهی احترام بد نیست احترام بزار به نظرمدقیقا همون قیافه ایه که من دوس دارم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اگه میتونید با آواتار من شوخی کنین!!!! عکس بزرگ نداره همین اندازه اس! برا به دست اووردن عکسشم کافیه یه بار وب رو ذخیره کنین!!! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ گاهی احترام بد نیست احترام بزار به نظرمدقیقا همون قیافه ایه که من دوس دارم مبارکه میخوای بهش اطلاع بدم بیاد باهم حرف بزنین شاید به تفاهم رسیدین 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مبارکه میخوای بهش اطلاع بدم بیاد باهم حرف بزنین شاید به تفاهم رسیدین :ws3: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اينم آواتار سكوت جان هستش مردم از خنده دختر تمام خواستگاراش پرید اگه عمو خوش فکر بفهمه میکشتتچون خواستگارش بود 8 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مردم از خنده دخترتمام خواستگاراش پرید اگه عمو خوش فکر بفهمه میکشتتچون خواستگارش بود خُب خوبه.. پس مأموريت با موفقيت انجام شد :gnugghender: عمو خوش فكر نميفهمه.. تو كه چيزي نميگي؟!! هان؟! 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ خُب خوبه.. پس مأموريت با موفقيت انجام شد :gnugghender: عمو خوش فكر نميفهمه.. تو كه چيزي نميگي؟!! هان؟! نخیرم قبلا اطلاع رسانی شده: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=12824 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نخیرم قبلا اطلاع رسانی شده: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=12824 :ws28: كارم از گريه گذشته ست به آن ميخندم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ :ws28: كارم از گريه گذشته ست به آن ميخندم اینجا اسپم نکنیم جیزه تو پروفتم 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ آخ آخ! یادش بخیر چقد با آواتار بچه ها توی فرهیختگان شوخی کردیم همش از آواتار گیلاس و خانمی شروع شد ایشالا برای زنده شدن خاطرات، وقت کردم میام حسابتون رو میرسم 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مرسیییییییییی عزیزم خیلی بامزه شده بخصوص دامنش! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خُب خوبه.. پس مأموريت با موفقيت انجام شد :gnugghender: عمو خوش فكر نميفهمه.. تو كه چيزي نميگي؟!! هان؟! شوخی شوخی با عشق منم شوخی 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ شوخی شوخی با عشق منم شوخی چه خوش تیپ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ شوخی شوخی با عشق منم شوخی مهندس جانم عکستو بده واست سیبیل هاتو برات کوتاه کنم 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان کسی می تونه آواتار منو در همین سایز تپل ترش کنه (جدی میگم) لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان کسی می تونه آواتار منو در همین سایز تپل ترش کنه (جدی میگم) مثلا اينطوري؟ : 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ :ws28: دستت درد نکنه خیلی عالیه یه عکس دیگه دارم از خواهر زادم می خوام پس زمینشو سفید بشه / انجام میدید 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بفرمیئید ولی خوشکل شوخی کنیدا دوسش دارم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده