M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بالاخره بايد فكر عذاب بعدشم باشم ديگه :4564: خدايا منو بخاطر اين خبطي كه كردم ببخـــــش :ws54::4564: :ws28::ws28: خیلی خوب بود 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):فردا راهپیمایی برای محکوم کردن هتک حرمت ساحت مقدس آیت ا... العظمی حضرت حاج اسی (مدالظله العالی) بعد از نماز جمعه از جلوی سردر دانشگاه تهران تا دانشکده فنی امیرآباد ، دانشکده مکانیک. میرویم تا انتقام سیلی اسی بگیریم. (ساندیس هم موجود است) اماده ایم اماده :w410: :w410: :w410: :w410: 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ این پروانه سفید چیه رو شونه ما خالکوبی کردی آخه.... حداقل یه مارمولکی چیزی،خالکوبی میکردی. 11 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ امروز تولدمه نمیشه فردا بریم کفن بپوشیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ امروز تولدمه نمیشه فردا بریم کفن بپوشیم؟ در شب ولادت جهاد کردن،ارزش دیگری دارد... 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ هر کی با آواتار من شوخی کنه توسط ادمین یک راست کشتارگاه لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ این پروانه سفید چیه رو شونه ما خالکوبی کردی آخه.... حداقل یه مارمولکی چیزی،خالکوبی میکردی. رضا مارمولک؟؟ یا اسی مارمولک... 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اسی با مشتی کوبنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اسی با مشتی کوبنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابا چرا برنامه های منو لو میدین..... من قرار بود هنگام فرار،خودم را این شکلی کنم کسی منو نشناسه..... به یاد مجید توکـــلی،اسی هم اینجا پوشش زنانه را افتخار میداند. 14 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بابا چرا برنامه های منو لو میدین..... من قرار بود هنگام فرار،خودم را این شکلی کنم کسی منو نشناسه..... به یاد مجید توکـــلی،اسی هم اینجا پوشش زنانه را افتخار میداند. کاش با پوشش چادر میذاشتن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اسی با مشتی کوبنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وا غیرتا:icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): حاشا به غیرت مریدان و طرفداران اسی بزرگ که این گونه دچار تغییر و دگرگونی میشه توسط عوامل فریب خورده موساد و امریکا :w00: 5 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اسی با حجاب اسلامی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اسی با حجاب اسلامی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لا اله الا الله..... مگه طرح عفاف و حجاب است که ما را مانکن کردین.... چطوره یک هم قر هم بیام و بالای صحنه جلوی مردم راه برم،در صحنه fashion show هم یک عکسی از ما بذارین بد نمیشه ها.... 8 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ هر کی با آواتار من شوخی کنه توسط ادمین یک راست کشتارگاه توسط من اول از همه چون طراحیش کردم :persiana__hahaha: ___________________________ میبینم که ذوق و قریحه ملت خوب داره با آواتار اسی به غلیان میفته:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خوشمان آمدددددددددددددددددددددد!!!:persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اختیار دارید حاج اقا کی جرات داره. چهره شمارو هرکاری کنن نورانی تر میشه. الان دیگه مثل خورشید میدرخشید! :45645: خیلی باحالهههههههههههههههه!! 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اسی با مشتی کوبنده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همش شت احسی ... یکیم با اواتار من شوخی کنه ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده