M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: M_Archi فتنه گر اعدام باید گردد.... این چی بود،چطور جرات کردی،با چهره نورانی ما همچین کاری کنی؟ یعنی عــلما،نعوذ بالله ، قورباغه هستند. حاج اقا Crazy Frog یه چهره جهانی خیلی محبوب و دوست داشتنیه!! چرا اینقدر با دید بد تفسیر میکنید؟! من محبوبیتتون رو تاکید کردم!!! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ حاج اقا Crazy Frog یه چهره جهانی خیلی محبوب و دوست داشتنیه!! چرا اینقدر با دید بد تفسیر میکنید؟! من محبوبیتتون رو تاکید کردم!!! crazy frog کدام جهاد را کرده؟ کجا از سایر قورباغه ها،خــــُمس گرفته.. با خود چه اندیشیدی؟ :zadan: حیف که ما از این کارها بلد نیستیم،وگرنه آواتارت به جوجه معمار زشت تبدیل میکردیم. 11 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اسی جان من اینو بذار آواتارت...خیلی بهت میاد.... لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ منم چيز ديگه اي به ذهنم نرسيد... تو اين سبك كار نكرده بودم تا حالا خیلیییییی با حال شده :shad: بابا تو دیگه کی هستی :w58: اسی جان من اینو بذار آواتارت...خیلی بهت میاد.... موافقم خیلی بهش میاد 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28: واي اسي حالا ماه شدي ببين چقد رنگ عمامه با رنگ پوست و رنگ چشمات سته، آدم حظ ميكنه 9 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اختیار دارید حاج اقا کی جرات داره. چهره شمارو هرکاری کنن نورانی تر میشه. الان دیگه مثل خورشید میدرخشید! :45645: احسی اواتارت بهتر شده 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28: واي اسي حالا ماه شدي ببين چقد رنگ عمامه با رنگ پوست و رنگ چشمات سته، آدم حظ ميكنه شما هم یک دستی به آواتار ما میکشیدی..... 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ عالی بود کاراتون :rose:ایول ایول من هم مشتاق شدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 24 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اییییییییییول :ws28: عالیییییی بود دمت گرم :ws28: 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ شما هم یک دستی به آواتار ما میکشیدی..... بالاخره بايد فكر عذاب بعدشم باشم ديگه :4564: خدايا منو بخاطر اين خبطي كه كردم ببخـــــش :ws54::4564: 24 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بالاخره بايد فكر عذاب بعدشم باشم ديگه :4564: خدايا منو بخاطر اين خبطي كه كردم ببخـــــش :ws54::4564: شما به زودی از سوی طرفداران و مردیدان اسی به سزای عمل خودت میرسی :167: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بالاخره بايد فكر عذاب بعدشم باشم ديگه :4564: خدايا منو بخاطر اين خبطي كه كردم ببخـــــش :ws54::4564: یا خدا...... :4564: همین مانده بود که کشف حجاب کنند. این عبا حرمت دارد،آخه مکتب شما چیست،این چه حرکاتیه...... اینجا نامحرم هست،عبا را بیرون کردین،حداقل یک زیرپوش تن ما میکردین. 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ شما به زودی از سوی طرفداران و مردیدان اسی به سزای عمل خودت میرسی :167: انا لله و انا الیه راجعون فردا جمعه راهپیمایی باشکوه و حماسـه بصیــرت.... برای دستگیری دو تن از سران فتنــه گــرافیکی ، M-Archi , AFARIN ...... وسیله ایاب و ذهاب به همراه کفن + ساندیس موجود است. 8 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یا خدا...... :4564: همین مانده بود که کشف حجاب کنند. این عبا حرمت دارد،آخه مکتب شما چیست،این چه حرکاتیه...... اینجا نامحرم هست،عبا را بیرون کردین،حداقل یک زیرپوش تن ما میکردین. روم سيا حاجي خودت گفتي يه دستي بكش 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ انا لله و انا الیه راجعون فردا جمعه راهپیمایی باشکوه و حماسـه بصیــرت.... برای دستگیری دو تن از سران فتنــه گــرافیکی ، M-Archi , AFARIN ...... وسیله ایاب و ذهاب به همراه کفن + ساندیس موجود است. ای اسی ازاده اماده ای اماده :w410: :w410: :w410: :w410: :w410: :w410: :w410: :w410: اما خودمونی ا ا ا ا ا ا ا چه جیگری شدی 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یا خدا...... :4564: همین مانده بود که کشف حجاب کنند. این عبا حرمت دارد،آخه مکتب شما چیست،این چه حرکاتیه...... اینجا نامحرم هست،عبا را بیرون کردین،حداقل یک زیرپوش تن ما میکردین. یا اسی خداوند منان رو شکر کن که از این لباس های بالا نافی تنتون نکردن اما همین بی حرمتی هم قابل گذشت نیست :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ روم سيا حاجي خودت گفتي يه دستي بكش گفتیم یک دستی بکش.... نه اینکه دو دستی،چنگ بر عبا و ردا و خُرجین ما بزنید...... 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): فردا راهپیمایی برای محکوم کردن هتک حرمت ساحت مقدس آیت ا... العظمی حضرت حاج اسی (مدالظله العالی) بعد از نماز جمعه از جلوی سردر دانشگاه تهران تا دانشکده فنی. میرویم تا انتقام سیلی اسی بگیریم. (ساندیس هم موجود است) 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده