afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ واييييييييييييييييييي :icon_pf (34): ايول كارت عاليه 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ از خود شخص نقل قول گرفتم دیگهرو لینک نقل قول کلیک کنید برید عکس گذاشته میبینید تو قبلیها بود ولی گفتم حجم عکسها زیاد میشه دیگه عکسهای اصلی رو حذف کردم اونم خب لینک *****شو تو خود سایت اپ کن بذار سهیلم که خسته نباشه! نه...عکس آواتور طرف رو بذار...اونی که کم حجم تره! :JC_thinking: اینم از آواتور من: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ایول...............مرسی افرین جون 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها اینم آواتار من ببینم چه میکنید. 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آقا اینم اوتار من! چیزی اضافه نکنیدا! 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ نه...عکس آواتور طرف رو بذار...اونی که کم حجم تره! :JC_thinking: اینم از آواتور من: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 27 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اینم اوتار من دستی یبه سرو روش بکشین فقط وقتی درستش کردین بم خبری بدین. تنکس ا لات 21 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ منم میخوااااااااااااااااااااااااامممممممممممممم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ m-archi چقدر تو از این عکس مکسا داری که استفاده میکنی اینهمه خلاقیتت خیلی عالیه 10 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوب کار کردی...مخصوصاً مال سهیلو..خیلی بهش میاد! ولی من دستم بغل شیشه نبود؟!! در کل...دست گلت درد نکنه... لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوب کار کردی...مخصوصاً مال سهیلو..خیلی بهش میاد! ولی من دستم بغل شیشه نبود؟!! در کل...دست گلت درد نکنه... گیر نده من فتوشاپ بلند نیستم همینهارو هم به زور درمیارم ! 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ M_Archi گلــــــــی پس آواتار من چی شد ؟ من که زودتر زنبیل گذاشته بودم 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ M_Archi گلــــــــی پس آواتار من چی شد ؟ من که زودتر زنبیل گذاشته بودم ببخشید عزیزم راستش واسه بعضی عکسها هیچی به ذهنم نمیرسه واسه همین کاری نکردم نه اینکه بی توجه باشم یکیشم همین اواتار تو بود ولی خب بچه ها هستن بازم، نوشافرین و داوود و سینا. اونها بیان ببینن حتما میتونن و یه کاریش میکنن مخصوصا مال تو و دوسه تا دیگه از بچه ها کلا کار نوشاست من تازه کارم ولی اگه چیزی به ذهنم بیاد انجام میدم حتما :flowerysmile: 12 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها اینم آواتار من ببینم چه میکنید. چطوره یا نه؟:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: 20 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اینم یه شوخی دیگه منتظر نظرهای خوشگلتون هستم :167::167: 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده