Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه ایول... ولی هیچکدومتون نتونستین تو چهره مظلومش دخل و تصرف کنیدها...آخی دلتون نیومد حیف من بلد نیستم مگرنه خوراکش اینه : :eyepopping::eyepopping: 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ واسه منم زحمت می کشید؟ (mirror رو پیدا نکردم :دی) 20 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اینم اوتار من دستی یبه سرو روش بکشین فقط وقتی درستش کردین بم خبری بدین. تنکس ا لات 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ (mirror رو پیدا نکردم :دی) :ws28: خیلی ترسناک شد! مرسی خیلی باحال بود :w72: این الان باطن آواتارم بود؟؟ 10 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ منم میخوام:gnugghender: زشتم نکنیدا 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ چیز دیگه ای به ذهنم نرسید ببخشید!:دی مرسی دستتون درد نکنه من زرافه جونم رو می خوام زود بگین کجا بردینش دلم واسش تنگ شده. 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اواتر منم اگه میتونید تغییر بدید 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ منم دوست دارم اواتورم تغيير داده بشه :shad: 23 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28: خدا نكشتت ترسيدم يه لحظه 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ایول... چ باحال درست کردی...چقدم بهش میاد 6 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پس من کووووووو؟؟؟ (یعنی منم عوض کنید) 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ منم میخوام:gnugghender: زشتم نکنیدا نه بابا اصلا نگران نباش خوشگلترم شدی :45645: 17 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اواتر منم اگه میتونید تغییر بدید پس من کووووووو؟؟؟ (یعنی منم عوض کنید) + آواتار قبليت 19 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ + آواتار قبليت :ws28: ایول بابا. آواتار قبلیمو سیو کرده بودی؟ ولی چه آدمی هستی تو که مستر بینی رو که مسخره شده رو مسخره کردی 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ میگم قارچی... عکس قبل از ادیتشم بذار ،سخته آدم هی بگرده عکس قبلی رو پیدا کنه... عکسیم از آواتورم پیدا نکردم که فیلتـر نباشه... همینو روش کار کن بی زحمت: لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ میگم قارچی... عکس قبل از ادیتشم بذار ،سخته آدم هی بگرده عکس قبلی رو پیدا کنه... عکسیم از آواتورم پیدا نکردم که فیلتـر نباشه... همینو روش کار کن بی زحمت: از خود شخص نقل قول گرفتم دیگه رو لینک نقب قول کلیک کنید برید عکس گذاشته میبینید تو قبلیها بود ولی گفتم حجم عکسها زیاد میشه دیگه عکسهای اصلی رو حذف کردم اونم خب لینک *****شو تو خود سایت اپ کن بذار سهیلم که خسته نباشه! 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ چيكارش كردي؟اين يكي ديگست نه بابا یکم فرق کرده فقط 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده