mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اينم يه شوخيدگي ديگه!!! بسيار هنري و زيبا! 9 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ شوخيدم شوخيدم!!! اينم يه شوخيدگي ديگه!!!بسيار هنري و زيبا! بسی خوشحالیدیم ..... دستت درد نکنه ...:45645: 4 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خواااااااااااااااااااااااهشششششششششش مي كنمممممممممم. 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ شوخيدم شوخيدم!!! :w58::w58: ماماااااااااااااااااااااااااااااان :ws44::ws44: 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ شوخيدم شوخيدم!!! اينم يه شوخيدگي ديگه!!!بسيار هنري و زيبا! :ws28: خیلی جالب بودن ... آفرین بچه خلاق 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ یعنی چه من اعتراض دارم....صفحه 5 رو ببینید 2 ماهه تو نوبتم پس آواتار من چی شد ؟ چرا ...گرفتم قضیه رو .... ببینم کی میتونه با این شوحی کنه ... آواتار منم هست اولی برای افسانه که ببخشید دیر شد یعنی من عکسو چون ندیده بودم دیر زدم .... دومی برای سپید عزیز سومی هم برای شقایق که خیلی وقت پیش گفته بود و این آواتار اون زمانش بود که بازم ببخشید انقدر دیر تغییر دادم که عوضش کردی 13 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ منم یه شوخی کردم ... البته اولین باره که انیمیشن درست می کنم ... 10 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ منم یه شوخی کردم ... البته اولین باره که انیمیشن درست می کنم ... قشنگه .. تمرین کن . بهتر میشه کارت .. 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من بلد نیستم ازین کارا بکنم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ واسه آموزش فوتوشاپ تو همین انجمن دوستان آموزش های خوبی گذاشتن ... http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=467 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ واسه آموزش فوتوشاپ تو همین انجمن دوستان آموزش های خوبی گذاشتن ... http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=467 مرسیییییییییییییییییییییییی:shad: 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اولی برای افسانه که ببخشید دیر شد یعنی من عکسو چون ندیده بودم دیر زدم .... مرسییییی سحر جونمممم:aghosh: :4uboxsmiley: خیلی خوشگلههههههه:w42::w14: خیلی دوسش میدارممم هوراااااااااا:shad: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مرسییییی سحر جونمممم:aghosh: :4uboxsmiley:خیلی خوشگلههههههه:w42::w14: خیلی دوسش میدارممم هوراااااااااا:shad: خواهش میکنم:girlhi: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ هیچ کسی حق نداره با آواتارم شوخی کنه لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بالاخره با منم شوخی کردینااااااااااااااااا.....ایول مرسی خیلی قشنگ شد:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بالاخره با منم شوخی کردینااااااااااااااااا.....ایول مرسی خیلی قشنگ شد:mornincoffee: خواهش میکنم ببخشید دیر شد :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کسی هست با من شوخی کنه سعید جون ......... چیطوری ................. من باهات شوخی نمیکنم ... تو خودت خدای شوخی ای ... اینورا ... جناب مدور .. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده