Nightingale 10531 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلام در این تاپیک دوستانی که علاقه دارند متیونند با آواتار دیگر دوستانشون در سایت شوخی کنند در یک تاپیک دیگه با عنوان" آرشیو تاپیک شوخی با آواتار " پست های حاوی شوخی فرستاده میشه برای یادگاری قوانین تاپیک : - افرادی که میخواند با آواتارشون شوخی بشه سایز مناسبی از آواتاشون رو لطفا بگذارند اینجا - شوخی ها در حد عرف باشه و زننده نباشه - هرگز و هرگز با افرادی که نخواستند با آواتارشون شوخی بشه خصوصا افرادی که عکس خودشون در آواتارشون هست شوخی نکنید - لطفا اگر عکس ها در جایی آپ میکنید حتما در خود پست هم پیوست کنید که از بین نره چون اگر لینک عکس از بین بره پست به تاپیک آرشیو فرستاده نمیشه این تاپیکو در فتوشاپ زدم به دلیل اینکه اکثرا با این برنامه انجام میدند این کار رو مسابقات و تاپیک های دیگه هم هستند برای افزایش سطح علمی افراد و ایجاد رقابت در بین دوستان منتها این تاپیک به دلیل اینکه بسیار فراگیر تر هست و درون مایه شوخیو طنز داره اول زدم ایشالله تاپیک های دیگه ای با این مضمون زده خواهد شد 56 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلام در این تاپیک دوستانی که علاقه دارند متیونند با آواتار دیگر دوستانشون در سایت شوخی کنند در یک تاپیک دیگه با عنوان" آرشیو تاپیک شوخی با آواتار " پست های حاوی شوخی فرستاده میشه برای یادگاری قوانین تاپیک : - افرادی که میخواند با آواتارشون شوخی بشه سایز مناسبی از آواتاشون رو لطفا بگذارند اینجا - شوخی ها در حد عرف باشه و زننده نباشه - هرگز و هرگز با افرادی که نخواستند با آواتارشون شوخی بشه خصوصا افرادی که عکس خودشون در آواتارشون هست شوخی نکنید - لطفا اگر عکس ها در جایی آپ میکنید حتما در خود پست هم پیوست کنید که از بین نره چون اگر لینک عکس از بین بره پست به تاپیک آرشیو فرستاده نمیشه این تاپیکو در فتوشاپ زدم به دلیل اینکه اکثرا با این برنامه انجام میدند این کار رو مسابقات و تاپیک های دیگه هم هستند برای افزایش سطح علمی افراد و ایجاد رقابت در بین دوستان منتها این تاپیک به دلیل اینکه بسیار فراگیر تر هست و درون مایه شوخیو طنز داره اول زدم ایشالله تاپیک های دیگه ای با این مضمون زده خواهد شد من نمی خوام شوخی بشه 13 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ من خیلی با جنبه ام هرکی میخواد شوخو کنه ، بکنه 10 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ منم میخوام ولی صب کنین بزرگشو پیدا کنم 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ آواتار الانم اندازه اصلیش همین قدره این آواتار قبلیم بود تشکر هامم تموم شده فعلا 9 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سحر با اواتار من هم شوخی کن ولی به قایقه دست نزنی یه وقت غرق نشه لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سحر ..... بابا تاپیک میزنی .. بیا جوابگو باش ..... :w00: من سرم شلوغه .... بچه ها هر کی هم میتونه آواتارها رو دستکاری کنه ... تا من سرم خلوت شه یه حالی بدم بهتون .. 11 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سمندون....................................................................حاضر 8 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ اگه تونستی با آواتار من شوخی کن 12 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سحر ..... بابا تاپیک میزنی .. بیا جوابگو باش ..... :w00: من سرم شلوغه .... بچه ها هر کی هم میتونه آواتارها رو دستکاری کنه ... تا من سرم خلوت شه یه حالی بدم بهتون .. میام بابا !:w74: کار داشتم خو ! افشین شوخی میکنم خفن ها :دی 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ میام بابا !:w74: کار داشتم خو ! افشین شوخی میکنم خفن ها :دی عیب نداره من با شوخی های خفن بیشتر حال می کنم 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ عیب نداره من با شوخی های خفن بیشتر حال می کنم باشه 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ دیگه هر کی اعلام امادگی میکنه باید خودشو برا همه چی اماده کنه دیگههههههه 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ باشه تا اماده اش کردی خبر کن (تا یه هفته با اواتار اصلیم عوضش می کنم ) 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ تا اماده اش کردی خبر کن(تا یه هفته با اواتار اصلیم عوضش می کنم ) چی نترس !!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ اگه تونستی با آواتار من شوخی کن اون آواتارت منو کشته 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ اون آواتارت منو کشته دیگه عادت کردم هر چه الف اول کلمه است کلاهدار می نویسم 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ بسیار خسته بودم خیلی خیلی بهتر میشد بشه حالا شاید دوباره هم زدم اینو شبیه ایکس من شد :دی 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده