parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم براي سوپ جو با شير يا خامه: جو پرك يا بلغور=به مقدار لازم سيب زميني=به مقدار لازم پياز =به مقدار لازم هويج=به مقدار لازم جعفري=به مقدار لازم شير =به مقدار لازم آرد=به مقدار لازم كره=به مقدار لازم نمك زرد چوبه فلفل=به مقدار لازم آبليمو=به مقدار لازم آب مرغ يا گوشت يا پاچه يا هر نوع گوشت ديگه كه دوست داشتيد طرز تهيه: پيازو سيب زميني و هويج رنده شده رو با جوي پرك ميزاريم بپزه.ميتونيم اب گوشتو از همون اول اضافه كنيم. مهمترين مطلب تو اين سوپ غلظتشه.براي همين هر چي موادمون بيشتر جا بيفته غلظت و طعمش بهتر ميشه.ميشه اگر دوست داشتيم گوشتهارو ريش ريش كنيم و توش بريزيم. بعد از اينكه موادمون جا افتاد سس سفيد رو درست ميكنيم.من به جاي خامه يا شير تنها ترجيح دادم از اين سس استفاده كنم كه فوق العادست. يه قاشق آردو كمي تفت ميديم بعد بهش كره اضافه ميكنيم.باز هم كمي تفت و بعد شير .ميزاريم كمي بجوشه تا غليظ بشه. ميتونيم فلفل و زرد چوبه رو بهش اضافه كنيم. حالا سس و به سوپ اضافه ميكنيم.و ميزاريم بازهم كمي بجوشه. بعد از سرو با جعفري تزيينش ميكنيم. البته اگه دوست داشتيد ميتونيد خامه رقيق شده باشير هم در آخر اضافه كنيد. طعمش با آبليمو فوق العادست. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 1- سوپ را میتوان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریعتر آماده میشود و احتمال ته گرفتنش هم کم است. 2- جوی پرک را در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه احتمالی تهنشین شود. بعد بگذارید تا بپزد. 3-سینه مرغ را آبپز کنید. برای اینکه مرغ لذیذتری داشته باشید، بهتر است مرغ را با یک پیاز بزرگ و یک دانه سیب بگذارید بپزد. 4- لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم دادهاند و هم تکههای ریز آنها در ظرف باقی نمیماند. 5- اگر قارچ را بجوشانید قطعا سیاه خواهد شد. به قارچ آبلیمو بزنید و بگذارید مدتی بماند. تابه را بگذارید حسابی داغ شود. کمی روغن بریزید. وقتی از حرارت بالای آن مطمئن شدید، قارچ را درون تابه بریزید. در اثر حرارت به قارچ شوک وارد میشود و دیگر سیاه نخواهد شد. 6- قارچ را در آبکش بریزید تا روغن از آن جدا شود. 7- سینه مرغ را ریشریش کنید و سایر مواد مثل هویج و قارچ را به همراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید. 8- در مرحله آخر دو پیمانه شیر را به سوپ اضافه کنید. 9- احتیاجی نیست در سوپ روغن بریزید. چربی مرغ به تنهایی کافی و البته سالمتر است. 10- در صورت تمایل میتوانید برای لعابدار شدن سوپ یک تا دو قاشق سوپخوری آرد در سوپ بریزید. اما در غیر این صورت هم اگر جو خوب پخته شود، سوپ حتما لعاب خواهد داشت. 11-کسانی که خامه را در سوپ دوست دارند، میتوانند خامه را خوب هم بزنند تا تقریبا به شکل یک مایه رقیق دربیاید. آن وقت با خامه میتوان به هر شکلی که دوست دارید سوپ را تزئین کنید. 12- یادتان نرود جعفری خردشده را در مرحله سرو غذا روی آن بچینید. اگر زودتر در سوپ بریزید رنگ آن تیره میشود و غذا را قدری زشت جلوه میدهد. 13- سوپ جوی بینالمللی تقریبا به همین شکل طبخ میشود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن میزنند. 14- پیش از کشیدن سوپ در ظرف، ۲۵ گرم کره را ته ظرف بگذارید. روی آن دو قاشق سوپخوری آبلیموی تازه بریزید. دقت داشته باشید که اینها را نباید هم زد. 15- سوپ داغ را روی کره و آبلیمو بریزید. آن قدر صبر کنید تا لایهای روی سوپ شکل بگیرد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده