رفتن به مطلب

کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد مکانیک

کارشناسی ناپیوسته ساخت وتولید کجا؟  

5 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کارشناسی ناپیوسته ساخت وتولید کجا؟

• 2
    • 0
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0

ارسال های توصیه شده

سلام

لطفا دوستان با تجربه در اینمورد منو راهنمایی کنند .من تبریزی هستم و می خام برای کارشناسی ناپیوسته آزاد مهندسی تکنولوژی ساخت تولید امتحان بدم کدام یک از موضوع های بالا رو به من پیشنهاد می کنید لطفا علتتون رو هم بگید .متاسفانه تبریز این رشته رو در مقطع کارشناسی ناپیوسته نداره .ممنونم

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام داداش من مشهد و شیراز رو نمیدونم ولی بنظرم قزوین و تاکستان و نجف آباد خیلی فرقی با هم ندارن در واقع بیشتر بستگی به سایز جیبت داره که کجا رو انتخاب بکنی!!!

چون تبریز هستی و تمام واحدهایی که اسم بردی ازت خیلی دور هستن پس باید جایی رو انتخاب کنی که بتونی اونجا سکونت داشته باشی و از پس خرج و مخارجش بر بیای...

در ضمن یادآوری کنم متوسط شهریه دانشگاه آزاد برای ساخت و تولید 1 میلیون تومان هست...

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام داداش من مشهد و شیراز رو نمیدونم ولی بنظرم قزوین و تاکستان و نجف آباد خیلی فرقی با هم ندارن در واقع بیشتر بستگی به سایز جیبت داره که کجا رو انتخاب بکنی!!!

چون تبریز هستی و تمام واحدهایی که اسم بردی ازت خیلی دور هستن پس باید جایی رو انتخاب کنی که بتونی اونجا سکونت داشته باشی و از پس خرج و مخارجش بر بیای...

در ضمن یادآوری کنم متوسط شهریه دانشگاه آزاد برای ساخت و تولید 1 میلیون تومان هست...

داداشی بس با حرف تو به نظرت تاکستان بهتره یا قزوین ؟ هزینه خوابگاه چنده ترمی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
داداشی بس با حرف تو به نظرت تاکستان بهتره یا قزوین ؟ هزینه خوابگاه چنده ترمی؟

خوب دانشگاه تاکستان خیلی اسم در کرده و اونطور که میگن تو مکانیک حرف اول رو میزنه و دانشگاه قزوین هم که تا دلت بخواد امکانات داره متاسفانه از شرایط خوابگاهشون خبری ندارم اینو بگم اگه قزوین خوابگاه داشته باشه گزینه ی بهتریه چون دانشگاهش خیلی با امکانات و مدرن هست ولی اگه برای پسرها خوابگاه ندن اونوقت باید بری تو شهر خونه بگیری که اونوقت باز بستگی به خودت داره

رامین جان اینها فقط نظرات من هست صبر کن دوستان دیگه هم بیان و نظرشون رو بگن تا آخرش بتونی یه جمع بندی داشته باشی

مرسی

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام .

1- تا جایی که من می دونم . دانشگاه آزاد مشهد . گرید علمی خوبی داره .اما باید بدونی که سال گذشته من از دوستانم شنیدم که ( یادم نمی یاد / کلاسها یا کارگاهاش ) توی گلبهار برگزار میشه . ( شاید تا مشهد حدود 20- 30 دقیقه راه جاده باشه ._)

2- در مورد هزینه هم حامد درست می گه . حدد 900.000 تومان برای هر ترم . البته برنامه ریزی دانشگاه 5 ترمه هیت . اخه کاری به نمره ندارن . همه درسها رو پیش می زنن و دروسی رو که توی کاردانی خوندی اینجا دوباره باید بخونی .

3- دانشگاه آزاد نجف آباد : از دوستانم شنیدم که . کاردانی به کارشناسی ساخت داره . کارشناسی ارشد هم داره . شاید هم دکترا بیاره . پس مشخصه که گریدش بالاست . و کارت هم برای قبولی در مقطع ارشد و دکترا در همون دانشگاه راحتر می شه .

***خوب من با توجه به این پیش فرض که ترمی 1 میلیون تومان خوبه . دانشگاه ازاد نجف آباد رو انتخاب کردم .

اما ....

باید بگم که دانشگاه علمی و کاربردی . فکر کنم ترمی 200- هزار300 تومان بشه . یادمه یه سال کرج تربیت معلم 20 نفر فرهنگی می گرفت . 10 نفر آزاد . بازهم دوستان می گفتن . با صبحانه . ناهار . شام. و خابگاه کلا ترمی 150.000 تومان !!!!! راستی فکر کنم تعداد کل واحد های دانشگاه علمی کاربردی با دولتی برابره . من همون سال تهران قبول شدم. ولی نرفتم ......

خوبی دیگه دانشگاه علمی کاربردی اینکه . واسه شاغل ها بسیار مناسبه.

دانشگاه غیر انتفاعی :_ البته با توجه به اینکه امسال شنیدم که دولتی حدود 30 نفر روزانه گرفته . والبته بازهم شنیدم که شبانه هم نبوده . پس یه جورایی کنکور دولتی تبدیل شده به کنکور دانشگاه های غیر دولتی ...غیر انتفاعی ... _ مشهد دانشگاهش خوبه . هزینه ترمی حدود 400-300 هزار تومان . واحد ها با دانشگاه دولتی یکیه . فکر کنم تبریز هم دانشگاه غیر انتفاعی هم داره /.

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

نجف آباد از لحاظ امکانات آزمایشگاهی ، اساتید ، و سطح علمی خیلی خوبه . از نظر خوابگاه هم هیچ مشکلی نداره و به اندازه کافی خوابگاه داره . من از بچه ها شنیدم که قزوین هم دانشگاه خوبی داره .ولی نجف آباد رو خودم 4 سال داخلش درس خوندم .

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

نجف آباد از لحاظ امکانات آزمایشگاهی ، اساتید ، و سطح علمی خیلی خوبه . از نظر خوابگاه هم هیچ مشکلی نداره و به اندازه کافی خوابگاه داره . من از بچه ها شنیدم که قزوین هم دانشگاه خوبی داره .ولی نجف آباد رو خودم 4 سال داخلش درس خوندم .

اونجا میشه یه کاره نیمه وقت پیدا کرد در کارگاههای مکانیکی ؟راستی دانشکده ساخت تولیدش جداست؟

لینک به دیدگاه

هرجا میخوای بخونی بخون زیاد از نظر فنی فرقی ندارن

خودت که دستت تو کاره میدونی منظور من چیه

تبریز سراسری ارشدشو داره از نظر علمی هم خوبه

چندتا از دوستام اونجا ساخت وتولید تموم کردن

ولی اگه میخوای بمونی همین روالی که تا حالا ادامه دادی رو پیش رو بگیر این به نظر خودم از همشون بهتره

اگه هزینه ومکان برات مشکلی نداشته باشه تو ازاد نجف اباد فک کنم نسبت به تاکستان بهتر باشه ولی خب تاکستان هم تو ازادا از نظر مکانیک یخورده معروفتره!

• Like 3
لینک به دیدگاه
هرجا میخوای بخونی بخون زیاد از نظر فنی فرقی ندارن

خودت که دستت تو کاره میدونی منظور من چیه

تبریز سراسری ارشدشو داره از نظر علمی هم خوبه

چندتا از دوستام اونجا ساخت وتولید تموم کردن

ولی اگه میخوای بمونی همین روالی که تا حالا ادامه دادی رو پیش رو بگیر این به نظر خودم از همشون بهتره

اگه هزینه ومکان برات مشکلی نداشته باشه تو ازاد نجف اباد فک کنم نسبت به تاکستان بهتر باشه ولی خب تاکستان هم تو ازادا از نظر مکانیک یخورده معروفتره!

والله عزیز

من هم به فکره نجف آباد یا تاکستانم ..

دوتاشون هم میزنم ........

یه چیزی به همتون بگم ..تبریز دیگه دانشگاههاش همون سابقا نیستند باور کنید ضعیف شده اینجا اکثرا یه لیسانس می گیرن بعد میرن ترکیه ..

چون چند تا از دانشگاههای ترکیه برای تبریزیها تخفیف 30 ای 50 درصدی دارند (ترک بودن) خوبیش اینه دیگه ....ولی نجف آباد هم دوست دارم چون همیشه همه جا اسمشو می شنوم ..بعدش تاکستان رو میزنم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...