Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ دلتنگ شده ام...... نمیدانم برای تو یا برای دیروزهایی که با تو سر کردم. 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ سلامتی!! هنو وقت نکردم درس بخونم!!! 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ همیشه سخت ترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق دارد، شاکی سختی های دنیا نباش. شاید بهترین بازیگر خدایی....... 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ عمرسیت دلم چو صید در بند شده ای دوست مگر قیمت دل چند شده ؟ سنگین شده سایه ات ، کجایی ؟ نکند ، یارانه عشق هم هدفمند شده ؟ 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ یکی میره خواستگاری میگه: پسته فروشم ، پراید هم دارم ؛ تحقیق میکنن؛ گندش درمیاد که دکتره ! لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ از اینجا احمق بودن شروع میشود...1 وقتی میفهمی موجود دیگری را بیشتر از خودت دوست داری... لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ طرف میره اهدای عضو جو مییرتش همه رو تیک میزنه بعد از مرگش یه شلوار کردی گشاد با یه مشت سیبیل تحویل خونوادش میدن لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخرین اس: عههههه دیوونههههههههه :53tnkbetm2eof1u84pj لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ كودوم گوري هستي مرتيكه ي بوووووووووووق؟ يه كوچولو سانسور شده ! لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه زیبا میگفت مترسک... وقتی نمیشود رفت، همین 1پا هم اضافیست......!! لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نکنه فرداپروازش کنسل بشه؟!!!!!!!!! جواب :غلط کرد پیاده بیاد لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زخم های دستم را میبندند و میگویند چرا با خود چنین کردی ؟ ولی افسوس کسی زخم بزرگ دلم را ندید تا بگوید چرا با تو چنین کردند ! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گمشو بینم جوجههه.. ---------------------------- لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ساعت 3 شب اس داده فایلای بافت فرسوده یادت نره لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدانکنههههه :boos::boos::boos::boos: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده