Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ بیا بچه ات را بگیر،خودت بزرگ کن!!!! 3 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ رد پای اشک هایم را بگیر،تا بدانی خانه ی عشق کجاست... 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ آدمک های شهر ما بازیگرایه قابلن وقتش بشه یواشکی رو قلب هم پا می ذارن قصه ی روزگار اینه به هیچکی وفا نکن روی دل آدما هرگز حساااابی باز نکن... زمان 11:10 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تو این دنیا تو این عالم میون این همه آدم ببین من دل به کی دادم به اون کس که نمیخوادم دلم شیشه دلش سنگه واسه سنگ دلم تنگه 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ عاقبت خود چشم تو جا میکنم/یا که من خود را حقیر یا چشم تو وا می کنم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ ما که از دلتنگی شما دندان رو جگر گذاشتیم. مراقب خودت باش مهندس. امید دیدار 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه جوجه جونم جور شد 3 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ عشق یعنی رفتن از شهر/ با چشم تار به سوی روزگار/ عشق یعنی بی وفایی یار/ عشق یعنی سالها در انتظار... 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بسه دیگه این نت لعنتی......یه ربع زیر پام علف سبز شد 1 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ انسان چه پر جرات میشود که بفهمد کسی دوستش داره!!!!!!!:w14: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام من سه شنبه دارم میرمفکر نکنم دوباره همدیگرو ببینیم منو فراموش نکن به خاطر تمام بدیهام منو ببخش ............. از طرف پاییز یلدا مبارک 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ 7575 رسوا کرد مارو .... آخریشم اون بود حیف که replay کارساز نیست وگرنه کلی بدو بیراه میگفتم بهشون 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بدو که روزگار کوتاهه پاییز اخرای راهه هندونه رو اوردی؟جوجه هاتو شمردی؟زمستونه پس فردا مبارک باشه یلدا پیشاپیش یلدا مبارک 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده