farah 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آخرین اس من اینه : اگه بپرسند بهترین ، زیباترین ، شجاع ترین ، محبوب ترین ، داناترین ، عاقل ترین آدم کیه ؟! انگشتمو به طرفت دراز میکنم و میگم : این نمی تونه باشه !! این دوستای من اس چند قرن پیشو میفرستن به خیال خودشون جدیده 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اخرين اس ام اسم:يه روز وقت بزار همديگرو ببينيم خيلي دلم برات تنگ شده!!!!!! دوستم داده بود از وقتي شوهر كرده همديگرو نديديم!!!! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نکبت بیا بیرون ------------------------ اس ام اس بعدیش: ---------------------------- اگه تا 2 دقیقه دیگه بیرون نباشی پروژتو پاره میکنم ---------------------------- 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ------------------------ اس ام اس بعدیش: ---------------------------- ---------------------------- اینو که من میبینم بری خودتم آتیش میزنه راستی آواتارتون خیلی بامزست یه احساس شادی به آدم میده 7 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ عسیسم شوهرم دیگه پیداش میشه،با اینکه امروز خیلی اذیتم کردی و لاستیکامو ترکوندی امیدوارم شب خوبی داشته باشی خواب خوب(مثل همیشه کابوس منو ببینی)تا فردا بای. بوس بوس 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ حوصلم سر رفته چند ساعته کسی بم اس ام اس نداده خووو 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ عسیسم شوهرم دیگه پیداش میشه،با اینکه امروز خیلی اذیتم کردی و لاستیکامو ترکوندی امیدوارم شب خوبی داشته باشی خواب خوب(مثل همیشه کابوس منو ببینی)تا فردا بای. بوس بوس :jawdrop::jawdrop: :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ همین الان اومد: داماد عمو کوروش فوت کرد. فردا تشییع جنازه. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ نه بده، بدجور مریضم. حال ندارم، دارم ول میگردم.خدا کنه حال داشته باشم بخونم 1 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::banel_smiley_4: :ws52: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ ازدواج مثل دستشویی میمونه اونایی که تو شن میخوان بیان بیرون اونایی هم که بیرونن ای پا و اون پا میکنن برن توش 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ ازدواج مثل دستشویی میمونه اونایی که تو شن میخوان بیان بیرون اونایی هم که بیرونن ای پا و اون پا میکنن برن توش :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7[/quote:ws3: :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ میشه باهات صحبت کنمممممممممم؟ ای خدا کشت منو! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): :ws3::ws3::ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خیلی خری کدوم گوری مردی صدات در نمیاد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده