Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :ws28:جوابشو بده گناه داره عاشق شده آخه بهش زنگ میزنم،گوشی را قطع میکنه!!! مرتبا پیامک میده من یک خانم هستم!!!!! شیطونه میگه برم مخابرات شکایت کنم،بیچاره شدم از بس برام شعر عشقولانه در وکرد!!!! 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آخه بهش زنگ میزنم،گوشی را قطع میکنه!!! مرتبا پیامک میده من یک خانم هستم!!!!! شیطونه میگه برم مخابرات شکایت کنم،بیچاره شدم از بس برام شعر عشقولانه در وکرد!!!! گناه داره خوب يه اس ام اس بزن بگو چيكارم داري؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ میخوام با شما دوست بشم،با من دوست میشین؟ -------------------------------- من نمیدونم این کیه از دیشب پیامک میده!!!!!!!!!! :ws28: مطمئن باش یکی از دوستاته یا از اقوام و آشناهاست 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نیکوست که ثروتمند باشی و پرتوان...اما نیکوتر آنست که دوستت بدارند. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ گناه داره خوب يه اس ام اس بزن بگو چيكارم داري؟:w00: بابا میزنم،اما هی شعر عشقی بهم میگه!!!! :jawdrop: :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :ws28: مطمئن باش یکی از دوستاته یا از اقوام و آشناهاست خدا کنه،بدجوری رو مخم رفته......... میترسم یه چیز بگم ضایع شم بعدا!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ میخوام با شما دوست بشم،با من دوست میشین؟ -------------------------------- من نمیدونم این کیه از دیشب پیامک میده!!!!!!!!!! خدا کنه،بدجوری رو مخم رفته......... میترسم یه چیز بگم ضایع شم بعدا!!!!! با یه شماره دیگه بهش زنگ بزن ببین دختره یا پسره (نه همون موقع که اس ام اس میده ...چندین ساعت بعدش) ...شاید هم از صداش شناختی کیه نشناختی هم چند ساعت بعد همینطوری بگو فهمیدم کی هستی ! انقدر خودتو خسته نکن! به اولین نفری هم که مشکوکی یکی از اس ام اس های اینو بده ببین عکس العملش چیه 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خدا کنه،بدجوری رو مخم رفته......... میترسم یه چیز بگم ضایع شم بعدا!!!!! الهيييييييييي 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ به اولین نفری هم که مشکوکی یکی از اس ام اس های اینو بده ببین عکس العملش چیه افسانه......... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ افسانه......... خُب عکس العملش چی بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خُب عکس العملش چی بود ؟ میگم عکس العمل نشون نمیده،میگی چی بود!!!! فقط شعر عشقی در جواب پیامهام میده!!!! لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آخه بهش زنگ میزنم،گوشی را قطع میکنه!!!مرتبا پیامک میده من یک خانم هستم!!!!! شیطونه میگه برم مخابرات شکایت کنم،بیچاره شدم از بس برام شعر عشقولانه در وکرد!!!! حالا كه اينو ميگه پس خانوم نيست و در حال استخدام شما ميباشد :persiana__hahaha: شكلك خيلي سبز 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه 2ساعت جلوی فنی مارو کاشتی 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ امروز من کلاس دارم! جمعه ساعت 5بریم نمایشگاه دکوراسیون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده