partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ خیلی این آخرین پیامکم بی تربیتی بود،نمیتونم بگم...... چقدر پیامک بی تربیتی داری شما ...:w00: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چقدر پیامک بی تربیتی داری شما ...:w00: دوستان بی ادبند...... بهترین پیامکهام ماله خود مخابراته،همیشه میگه مشترک گرامی..... 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ "فردا مياي يوني؟ خب حالا كه مياي چن تا فيلم باحال و پروژه هاي ترم قبلتم بيار :دي" 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ الهی زیر بغل مرد افغانی.... (بقیش سانسور شد) اگه سه تا اس ام اس توپ نفرستی .. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ دوستان بی ادبند...... بهترین پیامکهام ماله خود مخابراته،همیشه میگه مشترک گرامی..... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ الهی زیر بغل مرد افغانی.... (بقیش سانسور شد) اگه سه تا اس ام اس توپ نفرستی .. :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: چه دوستای بدی.........:w00: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: چه دوستای بدی.........:w00: تازه این روی خوووبش بووود:icon_pf (34): فحش نداشت ادبیاتشم نسباتن خوب بودد:icon_pf (34): خوابگاهین دیگه خیلی بی ادبن اه بد بد بد پ.ن: من خودم خیلی با ادبمااا ولی دوستم چیزن 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خوابگاهین دیگه خیلی بی ادبن اه بد بد بد پ.ن: من خودم خیلی با ادبمااا ولی دوستم چیزن :w410: :w410: :w410: :w410: عجب محفلی گیر افتادم،همه بی ادبن،ولی من این پیامکهای بی تربیتی را پاک میکنم و ترویجش نمیدهم.... 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تازه این روی خوووبش بووود:icon_pf (34): فحش نداشت ادبیاتشم نسباتن خوب بودد:icon_pf (34):خوابگاهین دیگه خیلی بی ادبن اه بد بد بد پ.ن: من خودم خیلی با ادبمااا ولی دوستم چیزن :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ "فردا مياي يوني؟خب حالا كه مياي چن تا فيلم باحال و پروژه هاي ترم قبلتم بيار :دي" :whistle: میشه فیلماشو به منم بدی؟ 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: خوابگاهی هسی؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): (نه چه خنگم بالاتر گفتی گفتن بت فیلم بیاری ..پس خوابگاه نبودب نمیدونی دنیا دسته کیه) منظورم خوابگاه دانشگاه ازاد بود .............................................................. بعدم اسی اینا همش خاطرس من پاک نمیکنم.. من اصلا اس ام اسمو پاک نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خوابگاهی هسی؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34):منظورم خوابگاه دانشگاه ازاد .............................................................. بعدم اسی اینا همش خاطرس من پاک نمیکنم.. من اصلا اس ام اسمو پاک نمیکنم :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: ددد خو چیه؟؟؟ اس دریافتی بود خووو ارسالی که نبود وگرنه از زبونه من ببخشید مزاحم شدم دوست گرامی اینا نمیوفته... مثه ایرانسل پیامک میدم 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :whistle: میشه فیلماشو به منم بدی؟ مدت هاست يوني نميرم سمني خانوم شما بيا تهران من همه ي فيلمامو ميدم شما ببيني اين الآن اومد: "اگه بازم مي خواي تا صب بيدار بشيني همين الان بهم بگو الكي نخوابم. يا هم مروت داشته باش نصف شب سال نو رو تبريك نگو :-w به جاي اين كارا درستو بخون. يه ذره هم بيا يوني خسته كردي منو ديوونه شدم از دستت " يه خورده اين شكلي :w74: به نظر مياد نههههههه؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تو واقعا یه چیزیت میشه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اين اس ام اس الان اومد: تو رو خدا تو هم بيا تو نباشي ما هم نميريم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ میخوام با شما دوست بشم،با من دوست میشین؟ -------------------------------- من نمیدونم این کیه از دیشب پیامک میده!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ میخوام با شما دوست بشم،با من دوست میشین؟ -------------------------------- من نمیدونم این کیه از دیشب پیامک میده!!!!!!!!!! :ws28: جوابشو بده گناه داره عاشق شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده