m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ دنیا ثروت داشته باشی ولی یه بیماری داشته باشی حاضری کل ثروتت رو بدی و لی سلامتیت رو به دست بیاری اینم درست... ولی جناب شاهین من با فرض بودنه سلامتی وتندرستی...اینو گفتم.... 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ میگن پول خوشبختی نمیاره اما بی پولی حتما بدبختی میاره !!! منم پول و ثروت میخوام ، و همینطور آسایش و آرامش و عشق و حال منتج از داشتن پول ... هزار ماشالله اشتهاتونم که خوبه!!! 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ هزار ماشالله اشتهاتونم که خوبه!!! :ws37: 1 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ اول آسایش و امنیت که ذهنم آزاد باشه و بعد هم یه برنامه ریزی دقیق و منعطف که مو لای درزش نره !!! 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ چرا همه ی موارد نداره؟ به دلیل چاییدن جوانان ایرانی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ چرا همه ی موارد نداره؟ جز سایر مواردش کن. من خودم همه ی وارد(زیر مجموعه سایر موارد) زدم به دلیل چاییدن جوانان ایرانی قدرت پردازشت منو کشته آتی 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ پول :texc5lhcbtrocnmvtp8 چگونه زندگی کردن و لذت بردن رو بلد یاشی با پول به همه این موارد میرسی 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ پول :texc5lhcbtrocnmvtp8چگونه زندگی کردن و لذت بردن رو بلد یاشی با پول به همه این موارد میرسی پول+آزادی فکری و اجتماعی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اسایش و ارامشو داشته باشی ینی همه اینارو داری 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان.جوناي امروزي ، من ، تو ، او و......... واقعا من و تو تو زندگيمون چي ميخوايم؟!!!!!!!! تا حالا بهش فكر كردي؟ اگه فكر نكردي يكم انديشه كن ببين واقعا از اين دنيات و زندگيت و اطرافت چي ميخواي؟ (شايد اينجا نتونيم چيزايي رو كه ميخوايم بدست بياريم ولي فكر كنم اين تاپيك بهونه خوبي واسه يه ذره انديشه باشه... اقلا بگو چي ميخواي تا شايد يكم آروم شي... شايدم بهش رسيدي... نشاالله كه برسي) :ws52: اره من ارام ميخوام اونم زياد عشقمو میخوام ..از خدا هم میخوام از بنده خدا هم هیچی نمیخوام...عشقمو بدن برم زندگیمو کنم هرچقدم میخوان بعدش ازارم بدن مشکل سرم خالی کنن تو بی پولی غرقم کنن.. فقط همینو میخوام این تنها چیزی که میترسم نباشه بقیه چیزایه خوب میان میرن منم حتما همرو خودم بدست میارم.. فقط عشقمو بدن اروم میشم ثروتمند میشم خوشبخت میشم شاد میشم.. منم ميخواماما بنظرم با اومدنش ارامشم ميره و البته ویزای سوئیس! ولی جدا از شوخی وقتی خود جوونا به خواسته هایی که دارن جدی فکر نمی کنن، چطور انتظار دارن دیگران به خواسته هاشون احترام بذارن؟ سارا ادم يجايي ميجنگه ..اما ديگه يه وقتي خسته ميشه...از همه چي فاصله ميگيره..ديگه منتظر يه اتفاقه...همين... 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ آرامش و انگیزه. فکر کنم خیلیا انگیزه ندارن واسه انجام کارای بزرگ و تحولات بزرگ تو زندگیشون. فکر کنم کسی این دو تا گزینه رو داشته باشه بتونه به چیزایی که میخواد برسه. 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اره من ارام ميخوام اونم زياد منم ميخواماما بنظرم با اومدنش ارامشم ميره سارا ادم يجايي ميجنگه ..اما ديگه يه وقتي خسته ميشه...از همه چي فاصله ميگيره..ديگه منتظر يه اتفاقه...همين... عه نمیدونسم نقل قل هم گرفته شده یهو گفتم ببینم کی اینجا پست گداشته بعد این همه سال عزیزم من الان نمیتونم نسبت به اوموقم درکی داشته باشم .. بخصوص این که الان معتقدم وجود خدا ادیان غیر قابل تایید و احتمالی هست افریدگار شاید باشه اما خدای ادیان... نمیپذیرم .. خب این واسه یه قسمت از پیامم قسمت دومم زندگی رو باید رد کرد نباید جدی گرفت و همه عشقا به هم میرسن مگر اینکه یه طرفه باشن مشکلات زندگی مشکلات اجتماعی مشکلات شخصی همش بهونست واسه افراد بی مسئولیت و متوهم از من میشنوی بعنوان کسی که بعد دو ,سه سال به پیامش نگاه کرد دنبال چیزی که فقط نصفش در کنترلته نرو همونم که خودتم میگی نزار ارامشت بره من الان چیزی نمیخوام دیگه همینجوری در لحظه زندگی کردن بهتره :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ عه نمیدونسم نقل قل هم گرفته شده یهو گفتم ببینم کی اینجا پست گداشته بعد این همه سال عزیزم من الان نمیتونم نسبت به اوموقم درکی داشته باشم .. بخصوص این که الان معتقدم وجود خدا ادیان غیر قابل تایید و احتمالی هست افریدگار شاید باشه اما خدای ادیان... نمیپذیرم .. خب این واسه یه قسمت از پیامم قسمت دومم زندگی رو باید رد کرد نباید جدی گرفت و همه عشقا به هم میرسن مگر اینکه یه طرفه باشن مشکلات زندگی مشکلات اجتماعی مشکلات شخصی همش بهونست واسه افراد بی مسئولیت و متوهم از من میشنوی بعنوان کسی که بعد دو ,سه سال به پیامش نگاه کرد دنبال چیزی که فقط نصفش در کنترلته نرو همونم که خودتم میگی نزار ارامشت بره من الان چیزی نمیخوام دیگه همینجوری در لحظه زندگی کردن بهتره :icon_razz: درست ميگي...ادما تغيير ميكنن ..مثل امضاي قبلت كه ميخواستي ادمين بشي و الان هيچ امضايي نيست 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ درست ميگي...ادما تغيير ميكنن ..مثل امضاي قبلت كه ميخواستي ادمين بشي و الان هيچ امضايي نيست راست میگی اینم یادم رفته بود وای من جوون بودیمو سر پرشوری داشتیم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ من که خودم چیزی نمی خوام ولی اطرافیانم همه اش دنبال عشق و حال اند 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ من که خودم چیزی نمی خوامولی اطرافیانم همه اش دنبال عشق و حال اند چرا چیزی نمیخوای؟ همین خواب رو ازت بگیرن میدونی چه بلایی سرت میاد؟ یعنی نمیخوای خواب با آرامش داشته باشی؟ لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ همه رو.... منم همه رومی خوام ولی آرامش برام دراولویت! 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ منم ارامش دوست دارم و اولویتمه. ولی با اوضاع این روزا فک میکنم تا پول نباشه ارامشی وجود نداره...همه چی پوله الان 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چرا چیزی نمیخوای؟همین خواب رو ازت بگیرن میدونی چه بلایی سرت میاد؟ یعنی نمیخوای خواب با آرامش داشته باشی؟ چون به چیزی احتیاج ندارم اتفاق با حالیه ادم خوابش بیاد ولی نتونه بخوابه خواب رو دارم الان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده