رفتن به مطلب

جوان امروزی چی میخواد؟؟؟؟  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. جوان امروزی چی میخواد؟؟؟؟

ارسال های توصیه شده

دنیا ثروت داشته باشی ولی یه بیماری داشته باشی حاضری کل ثروتت رو بدی و لی سلامتیت رو به دست بیاری:ws21:

اینم درست...

ولی جناب شاهین من با فرض بودنه سلامتی وتندرستی...اینو گفتم....

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میگن پول خوشبختی نمیاره اما بی پولی حتما بدبختی میاره !!! wink.gif

منم پول و ثروت میخوام ، و همینطور آسایش و آرامش و عشق و حال منتج از داشتن پول ...biggrin.gif

هزار ماشالله اشتهاتونم که خوبه!!!:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...
چرا همه ی موارد نداره؟ :w000:

جز سایر مواردش کن. من خودم همه ی وارد(زیر مجموعه سایر موارد) زدم

به دلیل چاییدن جوانان ایرانی:banel_smiley_4:

قدرت پردازشت منو کشته آتی:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان.

جوناي امروزي ، من ، تو ، او و......... واقعا من و تو تو زندگيمون چي ميخوايم؟!!!!!!!! تا حالا بهش فكر كردي؟ اگه فكر نكردي يكم انديشه كن ببين واقعا از اين دنيات و زندگيت و اطرافت چي ميخواي؟

(شايد اينجا نتونيم چيزايي رو كه ميخوايم بدست بياريم ولي فكر كنم اين تاپيك بهونه خوبي واسه يه ذره انديشه باشه... اقلا بگو چي ميخواي تا شايد يكم آروم شي... شايدم بهش رسيدي... نشاالله كه برسي)

:ws52: :ws52: :ws52:

اره من ارام ميخوام اونم زياد:w02:

عشقمو میخوام ..از خدا هم میخوام از بنده خدا هم هیچی نمیخوام...

عشقمو بدن برم زندگیمو کنم هرچقدم میخوان بعدش ازارم بدن مشکل سرم خالی کنن تو بی پولی غرقم کنن..

فقط همینو میخوام این تنها چیزی که میترسم نباشه بقیه چیزایه خوب میان میرن منم حتما همرو خودم بدست میارم.. فقط عشقمو بدن اروم میشم ثروتمند میشم خوشبخت میشم شاد میشم..

منم ميخوام:4564:اما بنظرم با اومدنش ارامشم ميره :4564:

و البته ویزای سوئیس! :ws3:

ولی جدا از شوخی وقتی خود جوونا به خواسته هایی که دارن جدی فکر نمی کنن، چطور انتظار دارن دیگران به خواسته هاشون احترام بذارن؟:banel_smiley_4::ws37:

سارا ادم يجايي ميجنگه ..اما ديگه يه وقتي خسته ميشه...از همه چي فاصله ميگيره..ديگه منتظر يه اتفاقه...همين...

• Like 2
لینک به دیدگاه

آرامش و انگیزه.

فکر کنم خیلیا انگیزه ندارن واسه انجام کارای بزرگ و تحولات بزرگ تو زندگیشون.

فکر کنم کسی این دو تا گزینه رو داشته باشه بتونه به چیزایی که میخواد برسه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره من ارام ميخوام اونم زياد:w02:

منم ميخوام:4564:اما بنظرم با اومدنش ارامشم ميره :4564:

سارا ادم يجايي ميجنگه ..اما ديگه يه وقتي خسته ميشه...از همه چي فاصله ميگيره..ديگه منتظر يه اتفاقه...همين...

عه نمیدونسم نقل قل هم گرفته شده یهو گفتم ببینم کی اینجا پست گداشته بعد این همه سال

عزیزم من الان نمیتونم نسبت به اوموقم درکی داشته باشم .. بخصوص این که الان معتقدم وجود خدا ادیان غیر قابل تایید و احتمالی هست افریدگار شاید باشه اما خدای ادیان... نمیپذیرم .. خب این واسه یه قسمت از پیامم

قسمت دومم زندگی رو باید رد کرد نباید جدی گرفت و همه عشقا به هم میرسن مگر اینکه یه طرفه باشن مشکلات زندگی مشکلات اجتماعی مشکلات شخصی همش بهونست واسه افراد بی مسئولیت و متوهم

از من میشنوی بعنوان کسی که بعد دو ,سه سال به پیامش نگاه کرد دنبال چیزی که فقط نصفش در کنترلته نرو همونم که خودتم میگی نزار ارامشت بره

من الان چیزی نمیخوام دیگه همینجوری در لحظه زندگی کردن بهتره :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عه نمیدونسم نقل قل هم گرفته شده یهو گفتم ببینم کی اینجا پست گداشته بعد این همه سال

عزیزم من الان نمیتونم نسبت به اوموقم درکی داشته باشم .. بخصوص این که الان معتقدم وجود خدا ادیان غیر قابل تایید و احتمالی هست افریدگار شاید باشه اما خدای ادیان... نمیپذیرم .. خب این واسه یه قسمت از پیامم

قسمت دومم زندگی رو باید رد کرد نباید جدی گرفت و همه عشقا به هم میرسن مگر اینکه یه طرفه باشن مشکلات زندگی مشکلات اجتماعی مشکلات شخصی همش بهونست واسه افراد بی مسئولیت و متوهم

از من میشنوی بعنوان کسی که بعد دو ,سه سال به پیامش نگاه کرد دنبال چیزی که فقط نصفش در کنترلته نرو همونم که خودتم میگی نزار ارامشت بره

من الان چیزی نمیخوام دیگه همینجوری در لحظه زندگی کردن بهتره :icon_razz:

درست ميگي...ادما تغيير ميكنن ..مثل امضاي قبلت كه ميخواستي ادمين بشي و الان هيچ امضايي نيست:icon_gol::sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه
درست ميگي...ادما تغيير ميكنن ..مثل امضاي قبلت كه ميخواستي ادمين بشي و الان هيچ امضايي نيست:icon_gol::sad0:

:ws28: راست میگی اینم یادم رفته بود

وای من :ws28:

جوون بودیمو سر پرشوری داشتیم :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
من که خودم چیزی نمی خوام:ws3:

ولی اطرافیانم همه اش دنبال عشق و حال اند:ws52:

چرا چیزی نمیخوای؟

همین خواب رو ازت بگیرن میدونی چه بلایی سرت میاد؟:w000:

یعنی نمیخوای خواب با آرامش داشته باشی؟:whistle:

لینک به دیدگاه