اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ حالا چرا پرادو؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: bmw 530 که بیتره مااللله به اشتهایی بچه های این انجمن :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ حالا چرا پرادو؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: bmw 530 که بیتره نوچ! بی ام و فقط X3 یه نمه ما رو هم راهنمایی کن ثواب داره برجی 550 هزار دارم قسط میدم کمرم شکسته دیگه سنم رسیده به ...... هنوز کسی ......... اوخی!! این وامی که گرفتیو حالام قسطشو میدی سود زیادی بردی ازش؟؟؟؟ اون جمله هنوز کسی ... رو هم کامل کن!!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نوچ!بی ام و فقط X3 [/size] نچ اگه گفتم bmw530 بخاطره این بود که اول کاری زیر پامون باشه وگرنه bmw630 از همشون بیتره لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نچ اگه گفتم bmw530 بخاطره این بود که اول کاری زیر پامون باشه وگرنه bmw630 از همشون بیتره نه دیگه اشتب نکن اگه واسه آموزشی یه ژیان بنداز زیر پات حالا اگه بی ام وه داری قرار نیس که حیفو میلش کنی!:Ghelyon: بعد که تازه رسیدی به گرده پای من (حرفه ای شدی) یه پرادو دو در خوفه! لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ عاقبت به خیری و رضایت خدا...... همین کافیه...... 8 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ عاقبت به خیری و رضایت خدا...... همین کافیه...... چه رمانتیک :ws37: 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ چه رمانتیک :ws37: حقیقتی هستش که همه ازش فرار میکنیم..... غیر از اینه؟؟؟؟....... 4 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ حقیقتی هستش که همه ازش فرار میکنیم..... غیر از اینه؟؟؟؟....... نه :ws2: اما کیه که به فکر باشه الان همه فکر پدر سوخته بازی در اوردن هستن و تیغ زدن مردم کی فکر خدا و اخرت هستش 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ نه :ws2: اما کیه که به فکر باشه الان همه فکر پدر سوخته بازی در اوردن هستن و تیغ زدن مردم کی فکر خدا و اخرت هستش کی به فکر این موارد هستش؟؟؟؟ همه فکر مورد دیگه ای هستند؟؟؟؟ کی به فکر خدا و آخرت هستش؟؟؟؟؟ شما تا حدودی درست میگید.... از برخی از موارد به حق فاصله گرفته شده..... ولی عملکرد ناحق مردم و اطافیان ذره ای ارزش نداره...... به هیچ وجه..... وقتی راه حق مشخصه لزومی برای تاخیر و نگاه به اطافیان وجود نداره..... 3 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ چه امضای قشنگی دارید شما :jawdrop: میسی:w139: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ پول داشته باشی ولی دل خوش نداشته باشی به چه دردت می خور پول داشته باشی و لی گوشه ی بیمارستان خوابیده باشی به چه کارت میاد ولی اگر دل خوش و عشق داشته باشی پول هم باهاش میاد نمیاد شعار نده شاهین نمیاد تو شرایط قرار بگیر بعد شعار بده ( الان مبگه تو شرایط همن بودم ) عشق واسه آدم نه نون میشه نه آب ! نمی دونم چی چی چی .. من از او پرسیدم دل خوش سیری چند ؟:imoksmiley: نمیزارن دل خوش داشته باشی ، از کجا دل خوش می خوای بیاری ؟؟؟ عشق هم که شاعر به حق درست میگه که : "گشنه نموندی تا عاشقی یادت بره ! " مااللله به اشتهایی بچه های این انجمن :jawdrop: زیاد نیست ! ماشین فقط آئودی نچ اگه گفتم bmw530 بخاطره این بود که اول کاری زیر پامون باشه وگرنه bmw630 از همشون بیتره من میگم فقط آردی 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ رای من سایر موارد که میشه همه موارد ! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ نه دیگه اشتب نکن اگه واسه آموزشی یه ژیان بنداز زیر پات حالا اگه بی ام وه داری قرار نیس که حیفو میلش کنی!:Ghelyon: بعد که تازه رسیدی به گرده پای من (حرفه ای شدی) یه پرادو دو در خوفه! نه عزیز ما اموزشیمونو گذروندیم تموم رفت پرادو دوست ندارم خوشم نمیاد :167: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تاپیک به این خوبی رسید به کجاااااااااا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تاپیک به این خوبی رسید به کجاااااااااا:icon_pf (34): هیچی دیگه جوون امروزی یه اوتو میخواد 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ هیچی دیگه جوون امروزی یه اوتو میخواد و البته ویزای سوئیس! ولی جدا از شوخی وقتی خود جوونا به خواسته هایی که دارن جدی فکر نمی کنن، چطور انتظار دارن دیگران به خواسته هاشون احترام بذارن؟ 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ و البته ویزای سوئیس! ولی جدا از شوخی وقتی خود جوونا به خواسته هایی که دارن جدی فکر نمی کنن، چطور انتظار دارن دیگران به خواسته هاشون احترام بذارن؟ من یکی که حرفام جدی بود . خواستن پرادو و بی ام و زیاد نیس ! الکی نیس ! 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تاپیک به این خوبی رسید به کجاااااااااا:icon_pf (34): راست میگه لطفا منحرف نکنییید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده