میلاد 24047 ارسال شده در 19 آذر، 2010 یعنی الان حضرت عشق (دامت برکاته) آرامش دارد. نه ولی اینا رو دارند: آسایش... اینترنت....ماژیک و کاغذ...یه بالشت برای خواب شما خونه نداشته باشی چطور میخوای آرامش داشته باشی؟ بچت گرسنه باشه چطور آرامش داری؟:viannen_38: 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 19 آذر، 2010 عشقمو میخوام ..از خدا هم میخوام از بنده خدا هم هیچی نمیخوام...عشقمو بدن برم زندگیمو کنم هرچقدم میخوان بعدش ازارم بدن مشکل سرم خالی کنن تو بی پولی غرقم کنن.. فقط همینو میخوام این تنها چیزی که میترسم نباشه بقیه چیزایه خوب میان میرن منم حتما همرو خودم بدست میارم.. فقط عشقمو بدن اروم میشم ثروتمند میشم خوشبخت میشم شاد میشم.. :ws54: :ws54: :ws54: :ws54: 100% تایید میشه 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 19 آذر، 2010 همه ی اینا با پول به دست میاد خوب...پول که نداریم... پس بی خیال از زندگیت لذت ببر 4
mIn 2294 ارسال شده در 19 آذر، 2010 خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که :w16: دنیا ثروت داشته باشی ولی یه بیماری داشته باشی حاضری کل ثروتت رو بدی و لی سلامتیت رو به دست بیاری دنیا سلامتی هم داشته باشی وقتی نون نداشته باشی بخوری مریض میشی میمیری ، پول داشته بخوری ولی تصادف کنی پول نداشته باشی میمیری ، وقتی پول نداشته باشی حسرت ها باهات خواهند بود درس ، دانشگاه ، حتی یه مشهد .... چه معنی داره جوون چیزی بخواد........................................واه همینو بگو :viannen_38:اونم چیزی آسایش... اینترنت....ماژیک و کاغذ...یه بالشت برای خواب یه حس قشنگ خواب 4
mIn 2294 ارسال شده در 19 آذر، 2010 از زندگی همه چی می خوام ولی برای همه اش تلاش نمی کنم از زندگی آه نکشیدن آدمایی که می بینم رو می خوام که تفاوت ها نباشه ، که تبعیض ها نباشه ، که برای دفاع از آزادی بیان و حجاب ( برای دیگران ! ) تو امتحان رد نشی ، که حسرت و غبطه نباشه ، که دختر آدامس فروش 1 کیلومتر گیر نده ، اینا که نباشه ما هم همگی به اون چیزی که می خواهیم میرسیم . 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 19 آذر، 2010 بابا چه بخواین چه نخواین چه برسین چه نرسین دنیا دوسال دیگه به پایان میرسه از حال و لحظه هات لذت ببر 5
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 آذر، 2010 :w16: دنیا سلامتی هم داشته باشی وقتی نون نداشته باشی بخوری مریض میشی میمیری ، پول داشته بخوری ولی تصادف کنی پول نداشته باشی میمیری ، وقتی پول نداشته باشی حسرت ها باهات خواهند بود درس ، دانشگاه ، حتی یه مشهد .... همینو بگو :viannen_38:اونم چیزی یه حس قشنگ خواب پول داشته باشی ولی دل خوش نداشته باشی به چه دردت می خور پول داشته باشی و لی گوشه ی بیمارستان خوابیده باشی به چه کارت میاد ولی اگر دل خوش و عشق داشته باشی پول هم باهاش میاد 2
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 ارامش ............ چه امضای قشنگی دارید شما :jawdrop: 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 19 آذر، 2010 شما ها چقدر به این ارامش نیاز داریییییید خودت به چی نیاز داری؟ آتیش 2
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 خودت به چی نیاز داری؟آتیش نه یه جا برای سوزوندن این اتیش اتیش که خودش میاد جاش نمیاد 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 19 آذر، 2010 من دوس دارم تو جوونیم و مجردیم پولدار باشم!....پولی که خودم کار کنم! یه پرادو دو در بگیرم حله!:persiana__hahaha: 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 19 آذر، 2010 نه یه جا برای سوزوندن این اتیش اتیش که خودش میاد جاش نمیاد تو ترکی؟:Ghelyon: 1
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 تو ترکی؟:Ghelyon: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: یه نمه بلتم
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 من دوس دارم تو جوونیم و مجردیم پولدار باشم!....پولی که خودم کار کنم!یه پرادو دو در بگیرم حله!:persiana__hahaha: فکر کنم تا اخر عمرت کار کنی پولات رو جمع کنی این کار رو نتونی بکنی با این وضع اقتصاد دنیا مگر پولاتو از راه :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: بدست بیاری
Cinderella 9897 ارسال شده در 19 آذر، 2010 فکر کنم تا اخر عمرت کار کنی پولات رو جمع کنی این کار رو نتونی بکنی با این وضع اقتصاد دنیا مگر پولاتو از راه :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: بدست بیاری نه بابا خیلی سخت میگیری!!! با تواناییی هایی که تو خودم سراغ دارم دور از دسترسم نی!:Ghelyon: 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 19 آذر، 2010 نه بابا خیلی سخت میگیری!!!با تواناییی هایی که تو خودم سراغ دارم دور از دسترسم نی!:Ghelyon: حالا چرا پرادو؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: bmw 530 که بیتره 3
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 نه بابا خیلی سخت میگیری!!!با تواناییی هایی که تو خودم سراغ دارم دور از دسترسم نی!:Ghelyon: یه نمه ما رو هم راهنمایی کن ثواب داره برجی 550 هزار دارم قسط میدم کمرم شکسته دیگه سنم رسیده به ...... هنوز کسی ......... 2
ارسال های توصیه شده