میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی الان حضرت عشق (دامت برکاته) آرامش دارد. نه ولی اینا رو دارند: آسایش... اینترنت....ماژیک و کاغذ...یه بالشت برای خواب شما خونه نداشته باشی چطور میخوای آرامش داشته باشی؟ بچت گرسنه باشه چطور آرامش داری؟:viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ عشقمو میخوام ..از خدا هم میخوام از بنده خدا هم هیچی نمیخوام...عشقمو بدن برم زندگیمو کنم هرچقدم میخوان بعدش ازارم بدن مشکل سرم خالی کنن تو بی پولی غرقم کنن.. فقط همینو میخوام این تنها چیزی که میترسم نباشه بقیه چیزایه خوب میان میرن منم حتما همرو خودم بدست میارم.. فقط عشقمو بدن اروم میشم ثروتمند میشم خوشبخت میشم شاد میشم.. :ws54: :ws54: :ws54: :ws54: 100% تایید میشه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ همه ی اینا با پول به دست میاد خوب...پول که نداریم... پس بی خیال از زندگیت لذت ببر 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ خانومی اگه که پولو اینا نباشه ارامش هرگز بدست نخواهد آمد که :w16: دنیا ثروت داشته باشی ولی یه بیماری داشته باشی حاضری کل ثروتت رو بدی و لی سلامتیت رو به دست بیاری دنیا سلامتی هم داشته باشی وقتی نون نداشته باشی بخوری مریض میشی میمیری ، پول داشته بخوری ولی تصادف کنی پول نداشته باشی میمیری ، وقتی پول نداشته باشی حسرت ها باهات خواهند بود درس ، دانشگاه ، حتی یه مشهد .... چه معنی داره جوون چیزی بخواد........................................واه همینو بگو :viannen_38:اونم چیزی آسایش... اینترنت....ماژیک و کاغذ...یه بالشت برای خواب یه حس قشنگ خواب 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ از زندگی همه چی می خوام ولی برای همه اش تلاش نمی کنم از زندگی آه نکشیدن آدمایی که می بینم رو می خوام که تفاوت ها نباشه ، که تبعیض ها نباشه ، که برای دفاع از آزادی بیان و حجاب ( برای دیگران ! ) تو امتحان رد نشی ، که حسرت و غبطه نباشه ، که دختر آدامس فروش 1 کیلومتر گیر نده ، اینا که نباشه ما هم همگی به اون چیزی که می خواهیم میرسیم . 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بابا چه بخواین چه نخواین چه برسین چه نرسین دنیا دوسال دیگه به پایان میرسه از حال و لحظه هات لذت ببر 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ :w16: دنیا سلامتی هم داشته باشی وقتی نون نداشته باشی بخوری مریض میشی میمیری ، پول داشته بخوری ولی تصادف کنی پول نداشته باشی میمیری ، وقتی پول نداشته باشی حسرت ها باهات خواهند بود درس ، دانشگاه ، حتی یه مشهد .... همینو بگو :viannen_38:اونم چیزی یه حس قشنگ خواب پول داشته باشی ولی دل خوش نداشته باشی به چه دردت می خور پول داشته باشی و لی گوشه ی بیمارستان خوابیده باشی به چه کارت میاد ولی اگر دل خوش و عشق داشته باشی پول هم باهاش میاد 2 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ شما ها چقدر به این ارامش نیاز داریییییید لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ ارامش ............ چه امضای قشنگی دارید شما :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ شما ها چقدر به این ارامش نیاز داریییییید خودت به چی نیاز داری؟ آتیش 2 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ خودت به چی نیاز داری؟آتیش نه یه جا برای سوزوندن این اتیش اتیش که خودش میاد جاش نمیاد 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من دوس دارم تو جوونیم و مجردیم پولدار باشم!....پولی که خودم کار کنم! یه پرادو دو در بگیرم حله!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نه یه جا برای سوزوندن این اتیش اتیش که خودش میاد جاش نمیاد تو ترکی؟:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ تو ترکی؟:Ghelyon: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: یه نمه بلتم لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من دوس دارم تو جوونیم و مجردیم پولدار باشم!....پولی که خودم کار کنم!یه پرادو دو در بگیرم حله!:persiana__hahaha: فکر کنم تا اخر عمرت کار کنی پولات رو جمع کنی این کار رو نتونی بکنی با این وضع اقتصاد دنیا مگر پولاتو از راه :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: بدست بیاری لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم تا اخر عمرت کار کنی پولات رو جمع کنی این کار رو نتونی بکنی با این وضع اقتصاد دنیا مگر پولاتو از راه :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: بدست بیاری نه بابا خیلی سخت میگیری!!! با تواناییی هایی که تو خودم سراغ دارم دور از دسترسم نی!:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا خیلی سخت میگیری!!!با تواناییی هایی که تو خودم سراغ دارم دور از دسترسم نی!:Ghelyon: حالا چرا پرادو؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: bmw 530 که بیتره 3 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا خیلی سخت میگیری!!!با تواناییی هایی که تو خودم سراغ دارم دور از دسترسم نی!:Ghelyon: یه نمه ما رو هم راهنمایی کن ثواب داره برجی 550 هزار دارم قسط میدم کمرم شکسته دیگه سنم رسیده به ...... هنوز کسی ......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده