baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ زندگي نامه استاد شهـريار ( بخشي ازاين متن در زمان حيات استاد، نگاشته شده است ) اصولاً شرح حال و خاطرات زندگي شهـريار در خلال اشعـارش خوانده مي شود و هـر نوع تـفسير و تعـبـيـري كـه در آن اشعـار بـشود به افسانه زندگي او نزديك است و حقـيـقـتاً حيف است كه آن خاطرات از پـرده رؤيا و افسانه خارج شود. گو اينكه اگـر شأن نزول و عـلت پـيـدايش هـر يك از اشعـار شهـريار نوشـته شود در نظر خيلي از مردم ارزش هـر قـطعـه شايد ده برابر بالا برود، ولي با وجود اين دلالت شعـر را نـبايد محـدود كرد. شهـريار يك عشق اولي آتـشين دارد كه خود آن را عشق مجاز ناميده. در اين كوره است كه شهـريار گـداخـته و تصـفيه مي شود. غالـب غـزل هـاي سوزناك او، كه به ذائـقـه عـمـوم خوش آيـنـد است، يادگـار اين دوره است. اين عـشـق مـجاز اسـت كـه در قـصـيـده ( زفاف شاعر ) كـه شب عـروسي معـشوقه هـم هـست، با يك قوس صعـودي اوج گـرفـتـه، به عـشق عـرفاني و الهـي تـبديل مي شود. ولي به قـول خودش مـدتي اين عـشق مجاز به حال سكـرات بوده و حسن طبـيـعـت هـم مـدتهـا به هـمان صورت اولي براي او تجـلي كرده و شهـريار هـم با زبان اولي با او صحـبت كرده است ادامه در این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ حیدر بابا ننه گیزین گوزلری رخشنده نین شیرین شیرین سوزلری تورکی ددیم اوخیورسونار اوزلری ادام گدر آلت قالار یاخچی پیسلیخدان آغزلار دا آت قالار 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ حیدر بابا ننه گیزین گوزلریرخشنده نین شیرین شیرین سوزلری تورکی ددیم اوخیورسونار اوزلری ادام گدر آلت قالار یاخچی پیسلیخدان آغزلار دا آت قالار ساغ اولاسان ..... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ روحش شاد.............اولین بار دانشگاه که بودم از یکی از بچه ها نوارشو گرفتم..........یه سری از شعراشو حفظ شده بودم.بعد مدتیکه به ترکی مسلط شدم بیشتر از شعراش خوشم اومد...........اما امان از فراموشی 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ روحش شاد.............اولین بار دانشگاه که بودم از یکی از بچه ها نوارشو گرفتم..........یه سری از شعراشو حفظ شده بودم.بعد مدتیکه به ترکی مسلط شدم بیشتر از شعراش خوشم اومد...........اما امان از فراموشی محسنی یاشاسین 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ همدمان یا رب کجا رفتند و یاران را چه شد دشمنی کی غالب آمد دوستداران را چه شد میکشد دل در خراباتم خراباتی کجا میکشد رنج خمار م میگساران را چه شد قحط سالی شد که عشق و عاشقی از یاد رفت نعمت و هم شکر آن نعمت گذاران را چه شد کس نپرسد در میان این خزان و تفرقه کآن بهار انس و جمع جو کناران را چه شد هر کجا دل مرده باشد دلبری ها مرده است لیک در سوگ محبت سوگواران را چه شد کو صلای ساقی و برگ صبوح عارفان ساز مرغان و سرود جویباران را چه شد جای مستان محبت بود کوی میکده کو چنان میخانه و آن باده خواران را چه شد در خرابات مغان مستان هوشیاری که بود آن بظاهر مست و باطن هوشیاران را چه شد زرد و زندانی شدیم از تنگنای زندگی یا رب آن آزادگان و گلعذران را چه شد نی سواران را هوای قهرمانی در سر است قهرمانان را چه آمد شهسواران را چه شد خر مگس شاهین شد و صید کبوتر میکند شاهبازان را که زد شاهین شکاران را چه شد روزگاری بود و دورانی ندانم ای فلک بر سر دوران چه آمد روزگاران را چه شد هر عروس معنئی را گوهری میشد نثار با عروسان هنر گوهر نثاران را چه شد کس نمی خواهد نشاندن تیر آهی بر هدف آن سحر خیزان و آن شب زنده داران را چه شد بر مدار می چرخید چرخ روزگار آن مدیران و آن گردون مداران را چه شد رشحه فیضی نزاد و گلبن عیشی نرست چشمه خورشید و چشم ابر و باران را چه شد غنچه خندان نماند و قمری نالان نخواند عشوه صد برگ و غوغای هزاران را چه شد خارها سر بر کشید و گلبنان پژمرد و ریخت جز خزان دیگر نمی بینم بهاران را چه شد شهر ری خالی شد از مهر و محبت خواجه گفت: " مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد " ( نیک اندیش باشید) نکته: منظور از بیت قرمز شده اقای ا.ن میباشد 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ يه شعر گفته كه فارسا واسه همه قوما ايراد گزاشتن..... اونو كي داره 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ يه شعر گفته كه فارسا واسه همه قوما ايراد گزاشتن.....اونو كي داره تو ای بیمار نادانی(تهرانی) چه هذیان و هدر گفتی به رشتی کله ماهی خور به طوسی کله خر گفتی قمی را بد شمردی اصفهانی را بتر گفتی جوانمردان آذربایجان را ترک خر گفتی تو را آتش زدند و خود بر آن آتش زدی دامن الا تهرانیا انصاف میکن خر تویی یا من البته ادامه هم داره که اگه خواستی برو سرج کن گیرش بیار 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ اینم یه قسمت از سی دی که از خانه یا بهتر بگم موزه استاد شهریار تهیه کردم بشنوید خیلی قشنگه باصدای استاد خودشه . جچمش کمتر از سه میگ ه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده