just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ 16 سپتامبر2010 روزی ماندگار برای جانواریو هافبک برزیلی و محبوب تیم فوتبال سپاهان است و قطعا این روز در تقویم خاطرات فابیو ثبت می شود. این روزها فابیو ی محبوب، شادکام از تولد اولین فرزندش به سر می برد. وی برای دخترش نام آنا ژولیا را را انتخاب کرده و این ایام را با شنیدن خبر تولد فرزندش شاد و خوشحال سپری می کند. مدیریت و روابط عمومی و امور بین الملل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان تولد آنا ژولیا را به جانواریو تبریک می گویند. امیدواریم همیشه و همه جا فابیو را شادمان و خندان ببینیم. 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آخیییییییییییییی به سلامتی! قدمش مبارک باشه ایشالا ایشالا چرخش برا مامان باباش بچرخه..... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ تشکر مبارک باشه چه خبر خوبی امشب خوابم نمی بره از خوشحالی !!:smiley (18)::45645: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ تشکر مبارک باشه چه خبر خوبی امشب خوابم نمی بره از خوشحالی !!:smiley (18)::45645: شما چرا خوابت نمیبره ؟ فابیو باید از خوشحالی نخوابه نکنه شما باهاشون فامیلی ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ شما چرا خوابت نمیبره ؟ فابیو باید از خوشحالی نخوابه نکنه شما باهاشون فامیلی ؟؟؟؟ نه بابا فامیل برزیلی کیلویی چنده ؟؟؟ خبرت خیلی دس اول و باحال بود نیست منم پرسپولیسیم !! اینجوریاست !! 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا فامیل برزیلی کیلویی چنده ؟؟؟خبرت خیلی دس اول و باحال بود نیست منم پرسپولیسیم !! اینجوریاست !! اها از اون لحاظ من دیوونه ی اون اواتارتم بچه ی کاکا رو دیدی ؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ اها از اون لحاظ من دیوونه ی اون اواتارتم بچه ی کاکا رو دیدی ؟ آره منم عاششششششق کاکاام. بدترین خبر عمرم ازدواج کاکا بود. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ اها از اون لحاظ من دیوونه ی اون اواتارتم بچه ی کاکا رو دیدی ؟ معلومه خوب آمار برزیلیا را داریا ..آره دیدم . کاکا رو هم خوب شناختی لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آره منم عاششششششق کاکاام.بدترین خبر عمرم ازدواج کاکا بود. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آره منم عاششششششق کاکاام.بدترین خبر عمرم ازدواج کاکا بود. آخی نازی!!!!:aghosh: جای برادری ، کاکا واقعا دوست داشتنیه :girl_blush2: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آره منم عاششششششق کاکاام.بدترین خبر عمرم ازدواج کاکا بود. دوتا شی سخت از بالای کله ام زد بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........... لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ دوتا شی سخت از بالی کلم زد بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ........ چی گفتی!!!!!!!! لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ تو عاشق نیستی درک نمی کنی لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ چی گفتی!!!!!!!! گفتم عجب گفتگوی ازادی شده این جانواریو چه میکنه !!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده