baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ سلام دوستان به نظرتون چرا کیفیت کاربری انجمن ها ی ایرانی این همه پایینه ؟ شما برین به انجمن های خارجی یه سری بزنید یه سر برید به انجمن مهندسین مکانیک آمریکا ..کدومشون این همه فایل آموزشی و مقاله در اختیار کاربر قرار میدن هیچ کدوم ...اینجا دانشجو میبینی جزوه شو اسکن می کنه میاره آپدیت می کنه تا همه ببینند و استفاده کنند ؟ اینطوری میشه که هر ک میاد انجمن انتظار داره پایان نامه اشو بنویسه ؟ یعنی همه در انجمن ها دنبال حل تمرین هاشون هستند و پروژه هاشون .درسته اینترنت روش خوبیه نه اینکه دیگه بشینی یه تایپک بزنی برای من یه پایان نامه هم بنویسید بعد میگن دانشجوی فلان دانشگاه بیسواده ؟ معدلش الف ولی هیچی از رشته اش حالیش نیست ؟ چرا؟ یعنی به واقعیت اکثرا اینطوریه ......... 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آخه هدف گزاری نمیکنن.یا اگه هدف گزاری میکنن برای اون هدف ارزشی قائل نمیشن.مثلا" شما از مدیرای مهندسان بپرسین هدفشون از تشکیل باشگاه چی بوده و حالا به چه میزان از اهدافشون رسیدن؟از ترس کم شدن کاربر باشگاه رو به حال خودش رها کردن.چند روز پیش یکی از دوستام رو دیدم.بهم گفت یه فروم زده مخصوص همشهریهای خودمون.ازم خواست که عضو بشم.بهش گفتم تو این فروم قراره چیکار کنیم.گفت هیچی میخوایم دور هم خوش باشیم..................... 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خوب بنظرم انجمنهای ایرانی خیلی کم سن هستن! و هنوز فرهنگ استفاده صحیح از اونها در کشور ما جا نیفتاده!! 6 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آخه هدف گزاری نمیکنن.یا اگه هدف گزاری میکنن برای اون هدف ارزشی قائل نمیشن.مثلا" شما از مدیرای مهندسان بپرسین هدفشون از تشکیل باشگاه چی بوده و حالا به چه میزان از اهدافشون رسیدن؟از ترس کم شدن کاربر باشگاه رو به حال خودش رها کردن.چند روز پیش یکی از دوستام رو دیدم.بهم گفت یه فروم زده مخصوص همشهریهای خودمون.ازم خواست که عضو بشم.بهش گفتم تو این فروم قراره چیکار کنیم.گفت هیچی میخوایم دور هم خوش باشیم..................... بلی درسته هدف نداریم خوب به نظر من کاربر کم باشه و لی اون چند نفر با کیفیت تر و با هدفتر عمل کنند بهتره 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من هم کم سنی . عامل مهمیه . اما مهمتر اینکه اینجا ... کلا اینجوریه دیگههه . کافیه یه بار دنبال یه کار پزوهشی افتاده باشین تا این درد رو درک مکنین . اما . به نظرم . ایرانی ها ( از جمله خودم ) انتظارهای عجیبی داریم . حسی که انگار از همه طلبکار هستیم . (بازهم میگم این شامل خودم هم میشه . ) باید این حس رو دور برزیم تا فعالیت ها بیشتر بشه . 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من هم کم سنی . عامل مهمیه . اما مهمتر اینکه اینجا ... کلا اینجوریه دیگههه . کافیه یه بار دنبال یه کار پزوهشی افتاده باشین تا این درد رو درک مکنین . اما . به نظرم . ایرانی ها ( از جمله خودم ) انتظارهای عجیبی داریم . حسی که انگار از همه طلبکار هستیم . (بازهم میگم این شامل خودم هم میشه . ) باید این حس رو دور برزیم تا فعالیت ها بیشتر بشه . من نمی دونم شما اون جلسه مکانیک رو ماه قبل واسه چی گذاشتین؟ نتیجه اش چی شد بهش عمل کردین؟ کو؟ مقصر شما مدیر ها هم نیستین؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خوب . من که جز مدیران تهرانی نیستم که نتیجه جلسه حضوری رو بدونم . ولی حدس میزنم همین تغییر هاست گذشته . .یکی از نتایج این بود که باید به کاربرایی مثل کسایی که مثلا توی دانشگاه استاد یکی از اعضا هستند و حالا این جا فعالیت می کنن . اختیاراتی بدیم که با اون سیستم مدیریتی قبلی . فکر کنم محدودیت وجود داشت و به خاطر افزایش کارایی و اختیارات سایت بود . که یه تغییراتی توی سایت داشتیم و سایت چند روزی بسته بود . در ثانی این انجمن 1 ساله است . کلی کار داره . تا راه بیفته . ولی تا زمانی که فقط حرف باشه هیچ اتفاقی نخواهد افتاد . شما خودت هم توی اون جلسه بودی. نمیشه که همه رو مدیران انجام بدن . بالاخره یه نفر که می تون باید از یه جا شروع کن تا کار جمع بشه . 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ من که شروع کردم فکر نمی کنم که کوتاهی کرده باشم؟ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ من نمی دونم شما اون جلسه مکانیک رو ماه قبل واسه چی گذاشتین؟ نتیجه اش چی شد بهش عمل کردین؟ کو؟ مقصر شما مدیر ها هم نیستین؟ کدوم جلسه ی مکانیک ؟ یه جلسه ی حضوری بود بین مدیران ارشد سایت که تهران بود و بعدش هم ما بعنوان مدیران عملیاتی یا به بیان دیگه مدیران سطح سوم ( سطح پایین ) انجمن هستیم و به هیچ عنوان حق نظردهی در مورد وضع سایت را نداریم . یه جلسه هم بین اعضای ویژه بود که دقیقا با رفتن جاوید به خدمت و چالش 1 ماهه ی خرابی انجمن همراه بود . این خرابی ضربه ی بسیار شدیدی به اعضای تالار مکانیک زد و به این راحتی جبران ناپذیر نیست . 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ کدوم جلسه ی مکانیک ؟ یه جلسه ی حضوری بود بین مدیران ارشد سایت که تهران بود و بعدش هم ما بعنوان مدیران عملیاتی یا به بیان دیگه مدیران سطح سوم ( سطح پایین ) انجمن هستیم و به هیچ عنوان حق نظردهی در مورد وضع سایت را نداریم . یه جلسه هم بین اعضای ویژه بود که دقیقا با رفتن جاوید به خدمت و چالش 1 ماهه ی خرابی انجمن همراه بود . این خرابی ضربه ی بسیار شدیدی به اعضای تالار مکانیک زد و به این راحتی جبران ناپذیر نیست . جلسه مجازی رو عرض می کنم ویژه اعضا مکانیک . ضربه زده شده ورفتیم به کرنل ... 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ جلسه مجازی رو عرض می کنم ویژه اعضا مکانیک .ضربه زده شده ورفتیم به کرنل ... فکر کنم قبلنا " کرنر " بود !!! اون که گفتم دلیلش چی بود ... خرابی سایت باعث شد خیلیا برن ... خودت میدونی چند نفر از بچه های باشگاه ارشد مکانیک قبول شدن با هزار زحمت دعوتشون کردم بیان اینور .... تا عضو شدن و اومدن کار رو شروع کنن سایت کپ کرد همشون رفتن یکیشون پ.خ داد : اینجا که انقدر داغونه اصلا فایده نداره فعالیت کنیم .... خوب باید چی جواب میدادم ؟ لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم قبلنا " کرنر " بود !!! اون که گفتم دلیلش چی بود ... خرابی سایت باعث شد خیلیا برن ... خودت میدونی چند نفر از بچه های باشگاه ارشد مکانیک قبول شدن با هزار زحمت دعوتشون کردم بیان اینور .... تا عضو شدن و اومدن کار رو شروع کنن سایت کپ کرد همشون رفتن یکیشون پ.خ داد : اینجا که انقدر داغونه اصلا فایده نداره فعالیت کنیم .... خوب باید چی جواب میدادم ؟ همون که تو میگی ....واقعا که من در چه فکریم تو چی میگی...... باشه به من چه شما بفرمایید مکانیک رو از کرنر نه از کرنل در بیارید بفرستید وسط گل ... که بعید میدونم . خوش باشی 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ به قول شاملو تمام الفاظ جهان را در اختیار داشتیم و آن نگفتیم که به کار آید چرا که تنها یک سخن یک سخن در میانه نبود : آزادی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده