Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ كشك بادمجان كبابي مواد لازم: بادمجان كبابي پوست كنده 5 عدد پياز داغ دو قاشق غذاخوري سير 6 حبه كشك ساييده 250 گرم مغز گردوي خرد شده 3 قاشق غذاخوري نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه: بادمجان ها را روي حرارت، كباب مي كنيم. سيرها را خرد مي كنيم و با پياز داغ و نمك و فلفل و زردچوبه به بادمجان هاي كبابي اضافه مي نماييم. يك ليوان آب روي مواد مي ريزيم و با حرارت ملايم مي گذاريم بپزند. وقتي بادمجان ها پخت، مغز گردوي خرد شده را به آن اضافه مي كنيم. حال وقت اضافه كردن كشك است. اگر آب بادمجان ها خشك نشده بود، كشك را رقيق نكرده داخل آن مي ريزيم، ولي اگر آب آن كم بود، با نصف استكان آب، كشك را رقيق كرده و روي بادمجان ها مي ريزيم. بادمجان ها را هم مي زنيم و با قاشق له مي كنيم. يك ربع بعد از ريختن كشك، كشك بادمجان آماده است. آن را با سير داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئين مي كنيم. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ البته،من هم میام،اول بادمجون رو آبپز میکنم،پوستش رو میگرم و میکوبم. پیاز و سیر رو در روغن تفت میدم،زردچوبه و نعناع هم اضافه میکنم،بعد بادمجان و گردو کشک هم اضافه میکنم.کلش نیم ساعت بیشتر نمیشه ولی خیلی خوشمزه هست 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ منم که فقط بلدم بادمجونو سرخ کنم اما عاشقشم مرسی مهناز جون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده