Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ پيراشكي با خمير آماده مواد لازم براي 30 عدد پيراشكي: گوشت چرخ كرده 250 گرم قارچ نيم كيلو زرشك دوقاشق غذاخوري پياز داغ سه قاشق غذاخوري رب دو قاشق غذاخوري خمير آماده پيراشكي دوبسته ( 30 عدد) نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم آويشن و جعفري خشك كمي طرز تهيه: گوشت را با پيازداغ مخلوط كرده و تفت ميدهيم و سپس نمك و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه كرده و هم ميزنيم . نصف استكان آب روي گوشت چرخي ميريزيم و با حرارت كم ميگذاريم گوشت پخته و ملايم شود. قارچ را شسته و خرد كرده و در ظرف ديگري ميريزيم. به آن نمك و روغن و چند قطره آبليمو اضافه كرده با حرارت زياد ميگذاريم تا بپزد. قارچ آب مياندازد بايد حتمن با حرارت زياد آنرا آماده كنيد. سپس قارچ و زرشك و جعفري و آويشن را هم به مخلوط گوشت چرخي اضافه كرده . بعد از اينكه آب گوشت چرخي كاملن كشيده شد، مايه پيراشكي آماده است. (مثل مايه ماكاروني ميشود.) خمير پيراشكي را از نايلن خارج كرده و از مايه گوشتي يك قاشق غذاخوري پْر وسط خمير ميگذاريم و دوطرف خمير را روي هم ميآوريم و كنارههاي خمير را با انگشت چين ميدهيم. بعد پيراشكيها را در روغن سرخ ميكنيم. اين پيراشكي بسيار راحت و سريع آماده ميشود. اگر خميرآماده در دسترس نداريد ميتوانيد از طرز تهيه خمير پيراشكي زير استفاده كنيد. مواد لازم براي خمير پيراشكي: آرد دو ليوان پودر خمير مايه يك قاشق غذاخوري روغن جامد دو قاشق غذاخوري تخم مرغ دوعدد نمك يك قاشق چايخوري طرز تهيه خمير پيراشكي: پودر خمير مايه را در نصف استكان آب ولرم خوب حل ميكنيم و ميگذاريم خميرمايه نيمساعت بماند. سپس در ظرفي آرد را ريخته و تخم مرغها و خمير مايه و نمك را مخلوط كرده و هم ميزنيم بعد روغن را هم به آن اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد و بدست نچسبد. اگر خمير كمي شل بود و به دست ميچسبيد كمي ارد به آن اضافه ميكنيم ولي آرد نبايد آنقدر زياد باشد كه خمير خشك و شكننده شود. خمير را مدت يكساعت در جاي گرمي ميگذاريم تا ور بياييد. ( خمير بعد از ور آمدن كاملن پف مي كند و پوك است) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده