Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ كتلت ذرت با پيازچه مواد لازم: گوشت چرخكرده 250گرم ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت 200 گرم گشنيز ساطوريشده 150 گرم پيازچه ساطوري شده 100 گرم آرد نان يك قاشق غذاخوري روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم تخممرغ دو عدد طرز تهيه: گوشت چرخكرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و آرد نان خوب مخلوط ميكنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم، گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه ميريزيم (حرارت را متوسط ميكنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد ميتوانيم كتلت را سرو كنيم. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ كتلت ذرت با پيازچه مواد لازم: گوشت چرخكرده 250گرم ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت 200 گرم گشنيز ساطوريشده 150 گرم پيازچه ساطوري شده 100 گرم آرد نان يك قاشق غذاخوري روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم تخممرغ دو عدد طرز تهيه: گوشت چرخكرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و آرد نان خوب مخلوط ميكنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم، گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه ميريزيم (حرارت را متوسط ميكنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد ميتوانيم كتلت را سرو كنيم. ماشاالله کد بانو یه سوال نوشیدنی همراه کتلت ذرت چی هستش؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده